- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Завиждал ли на Денислав???
Ти май докато мастурбираш, запайки негова снимка си пропуснала да го видишПървоначално написано от cold_arrow
"той я чука НЕЯ, а вас не"Първоначално написано от Gabriela_
искам да се извиня на феновете на Денислав и на самия него...казах нещо невярно по негов адрес...![]()
Преди около седмица казах, че може да пее...еми излъгал съм
вчера гледах концерта...и осъзнах грешката си..
Ми ние само го харесваме .. никой не е казал че искаме да ни чука :д .. макар че няма да откажа (ебавам се)Първоначално написано от Psychopath*
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Абе хора,намерих един форум в който пишеше че и миналата година се е явявал но не е стигнал до финал .. видях и снимки,бил е с очила (но пак е сладък) някой знае ли нещо .. за миналата година?
не говори в множествено число...Първоначално написано от Gabriela_
за себе си можеш да кажеш, но за другите не
за миналата година не обаче той и вчера в предаването каза че още от миналата год се опитва да стигне до финала или нещо такова бешеПървоначално написано от Gabriela_
Обаче си мисля че тфа е някъф трик за Делислав и Пламена..все ми е едно де . да правят кфот си искат!
Вище тфа.. делислав и пламена`2007
http://youtube.com/watch?v=NlJp9bP6MUg
Тия се познават от миналата година - не ви ли се вижда странно, че точно сега, преди да стигнат до финала се "влюбиха"???
о да вярно че те се познават от миналата год
их колко странно ....![]()
Ахаха Динуслав.Все ми е тая къф е не съм тръгнала да се женя за него
.Един от стотиците по тв-то.Мразя ги тия шоута Пей с мен,Мюзик незнам си кво само изместиха Герои
.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
чесно казано мисля, че се мъчи се прави на гъзар .. не е грозно момчето, но не е мой тип не мисля ,че момчетата му завиждат с кво той е повече от тях ??![]()
No martini .. no party..
Сладък е. Има страшно чаровна усмивка. Това,че държи на външният си вид и се поддържа не означава,че е педе*аст. Има талант + визия - какво повече ?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
обаче това, че е анално податлив значиПървоначално написано от GoLdEn`GirL
![]()
не,изобщо...не може да се влюбят още на първия ден като се видятПървоначално написано от Gabriela_
а и не е преди финала,на втория или третия ден...А Денислав е готин,няма спор
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
xhaxh denislav e qk ama ne me kefi ve4e 4ak tolkoz i nqma toi da e music idola :}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За кое да му завиждам ? За розовото бельо, за многото кецове или за часовете пред огледалото ?![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
На какво да му завиждам,бре?Първоначално написано от bebeto0o
На конската му мутра,като настъпана краставица или на розовите му,предполагам,кални гащи?
Яд ви е,че Русокоска го чука,а не вие.
Първоначално написано от Pedigree
ОоО да!!! Умираме от яд,че Пламена го чука,а не ние![]()
Просто изказваме мнениеКакто вече казах-харесва ми ,че държи на външният си вид и не виждам нищо лошо или педерастко в това.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
хей, дениславе, де си ти ...?
*уя ми за теб тупти !!!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Освен да ти препоръчам очен лекар,друго не мога да направя. (:Първоначално написано от GoLdEn`GirL
Момиче съм.
Защо да завиждам на най обикновенно момченце, без стил, чар и хубав характер?
Тоз е помияр и селяндур, оставаше и да го харесвам...
Пфф, заблудените ми овчици... Денислав е гола вода, ще се радвам скоро да го махнат...
Samo takaaaaa! I az taka mislq - toi e tupo mazno 4algar4e! (koeto ne moje da pee 4alga)Първоначално написано от extreme_
![]()
![]()
P.S. momi4e sum..
BoRn To bE WiLd !! :P
mnogo me drazne6e taq selska 4anta dobre 4e Nora ostana ina4e 6tqh kategori4no da spra da gledam music idol.Elena pee6e nai hubavo imashe hubava viziq no za jalost v bulgaria kato music idol nqma da ima realizaciqПървоначално написано от extreme_
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...