- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Завиждал ли на Денислав???
Просташко изглежда и писането ти,изразих се по този на4ин с намерението да ме разбереш.Все пак 4овек,който пише така не се слави с "visok intelekt" и въобще,защо ли спорим,ти си 4овек,който не приема мнието на другите (не говоря само за моето) ,все пак защо пусна темата-да се заяждаш с всеки които не го харесва?!Защото така изглежда отстрани!
+1Първоначално написано от Naman07
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ми то по тая логика аз завиждам на Азис щот само го плюяПървоначално написано от {}because_of_you{}PpP~
![]()
Е, аз съм момиче, а Денислав ми е изключително противен. Сигурно му завиждам? Поне да се научи да мълчи, не да се хвали, че стоял 1/5/10 часа пред огледалото, пък после хората го мислели за гей...
И стига с тая теория "ти не го харесваш, значи му завиждаш". Щом един човек не харесва друг, НЕ значи че му завижда, точно обратното - не му допада нищо в него.
С музиката да се срещнем пак се разбрах -
и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"
авторката е на 12...за к'ъв *** й обясняваш...няма смисълПървоначално написано от d1zzy
![]()
Ми и аз съм момиче,ама тоя ми изглежда голям гей,не че нещо,ама...![]()
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We kindle and char, inflame and ignite,
Drink up, me 'earties, yo ho.
We burn up the city, we're really a fright,
Drink up, me 'earties, yo ho.
Не знам дали е гей,ама е грозен :P
момиче съм
samo za info ne sam na 12Първоначално написано от Psychopath*
не е гларус. миньор е .Първоначално написано от Happy_Without_You
![]()
само за инфо- акъла ти е на 11-годишна
Не съм чел мнения,само ще quote-на... "Завиждат или кФо"
Ти не си над 15 години, Съкваш гномски топки и за да го кажа по интелектуално... Искам да извърша полов акт със биологичния ти родител от женски пол,защото IQ то ти е на опасно ниско за съществуването на човешки субект ниво.
The Spark
Хахаха...ако обичаш не казвай "всички"!Аз,например, Не си падам по травестити!
Момиче съм и смятам, че е грозен... и тъп. Има къде, къде по-нормални. И не виждам защо му е да парадира с това, колко кецове има? (това ми го казаха приятелки, че е казал, че имал много кецове, за това не съм сигурна дали информацията е вярна...). На мене ми прилича на пе*ерастПросто за такъв го мисля...
Съгласна съмПървоначално написано от d1zzy
Не мисля, че който не го харесва, му завижда... Аз не мисля, че му завиждам. И, ако бях момче, никога не бих искала да съм като него... Просто ми е противен...
Първоначално написано от {}because_of_you{}PpP~
еми аз съм момиче и изобщо не го харесвам..само като го чух,че стоял 2 часа пред огледалото и ми минаха всичките мераци
![]()
както каза Psychopath* Денислав е насран миньор![]()
до авторката
май завиждаш на оная пача Пламена ...
xaxaxaxa кравата на селоПървоначално написано от Pedigree
.аз съм момче и смятам че си е 100% педераз.кой друг би ходил с такваз коса и розови дрехи.всички,които мисля друго да си го начук*т
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
ако исках да приличам на него щях да си сложа умряло животно на главата... няма за кво да му завиждам на човекът прическа - около мен си има пу*чици и без да нося розови дрешки.
бтв, на роби уилямс песента я изпя ужасно.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
i kak mu e nicka v impulse ?????Първоначално написано от Whisskas
i na men sushto mi haresvane mislq che vsichki momicheta go haresvat zashtoto nqkoi momicheta sushto kazvat che e gei .. spored men momchetata ne zavijdat...imat si sobstven stil i .. chestno kazano leko nadut mi se vijda..moji i zaradi tva da e.. edin pyt go razpitvaha nqkfi raboti i toi vika imam mn drehi i kecove...ami nikoi ne go beshe pital tva ama ..
![]()
ami nqma kak da mu zavijdam ne go znam kaf e toq za prav pyt go 4uvak s kvo sa zanimava toq![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Не му завиждат. Просто наистина прилича на гей. Гласа му не мога да понасям. Момиче съм, ама е хиляда пъти по-лигав от мен. Бих предпочела да се самоубия, от колкото да бъда с някой като него![]()
Хаха той е грозен педерас защото знаеш че неможеш да имаш момче като него А каква ли е причината ? сама се досети Нищо личноПървоначално написано от extreme_
![]()
точно по такива момчета си падам![]()
![]()
![]()
Никой не му завижда .. просто виждат че е ебаси жената и за тва го нареждат .Пък и според мене е смешен,а а съм момиче!Тъй ,че ..
Без да съм чел предишните мнения ще кажа следното:
1. От гледната точка на мъж - МНОГО е готин, чаровен, с излъчване и стил /поне стилистите му са добри/
2. От гледна точка на музикант от преди да проходя - пее много добре, макар и да има още какво да научи /да, много има да учи, не слушайте какво ви говори журито, не са много искрени/ - но за възрастта си се справя отлично.
Като цяло - има визията и страхотната предпоставка да бъде следващият Мюзик Айдъл! Благородно му завиждам по смисъла на това, че ако бях на неговата възраст и се занимавах с пеене - щях да искам да приличам на него.
Е, за щастие имам по-големи цели.