- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Завиждал ли на Денислав???
за да оборите че е педал/гей/манаф/ляв храст който както иска да го нарича трябва да докажете че е МЪЖ. А сега някой въобще знае ли какво значи МЪЖ? а не мъжленце.Ахххх колко съжалявам че махнаха казарматааа Аххх как ги обичат там такива мъжленцащеше да го направи мъж.И щеше да се научи все с гръб в стената да спи.
хахахахххххххх
тва момче
да го вида некъде в перник ше го замервам с квото ми падне
ебаси от перник няма да излезе нещо хубаво
хеуахеаух
Яяяяяяяяяяяяяяяко е зле
мразя чалга
мразя мъже, които приличат на чалгарки
на путки
на некви.. никви![]()
на тоя тип искам да му помогна.. да го утепам![]()
to koi ne mraz 4alga?! i da ti kaja vuob6te ne prili4a na 4lgadjiaПървоначално написано от oTPoBHa
![]()
![]()
ахахахахаахахаПървоначално написано от cold_arrow
а на кво прилича?????? на емо?????
ааа мани забравих емо културата момче ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ СЕЧЧЧ![]()
i agreeПървоначално написано от Alcohooligan
бе всеки си има различно мнение ти като не го харесваш има такива дето го харесват и неприлича на емо пфффффПървоначално написано от oTPoBHa
Направо е копие...Първоначално написано от extreme_
Da be da vuob6te ne si prili4atПървоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
баси, чудех се на кой ми мяза![]()
По-красив е от Денчо...![]()
именноПървоначално написано от cold_arrow
на лайно прилича
с пудра захар отгоре
Az sam momiche i vaprosniqt Denislav ne mi haresva i to izobshto.
Nikoga ne bih iskala da sam s maj koito prekarva poveche vreme ot men pred ogledaloto.
Ne go znam gei li e kakav e i ne me interesuva,no az haresvam istinski maje,a ne nqkakvi jalki podobiq.
Malkite momichenca mnogo si padat po nego,no ne mogat li da razberat,che toi e po-jenstven i ot tqh?!Kak shte iskam da sam s nqkoi takav putio...
Ivan e nai-golemiq i e super simpatqga,ako trqbva da izbiram edin ot tqh dvamata,dali shte e za pevcheski vazmojnosti ili za viziq vse shte kaja Ivan!
Хеййй, аз съм момиче и не си падам по гейове, още по-малко по педала Денислав...Първоначално написано от Psychopath*
До авторката на темата:
Не, не завиждам на Денислав, нито на Пламена за това, че я "чука"Просто ми е селяндурски лигльо и е адски тъп...
ИВАН Е НОМЕР ЕДНО!!! НЯМА ВТОРИ КАТО НЕГО!!!
Денислав е копирач и се мисли за уникатче, а поне да можеше да пееше...
Божее, той е фешън, а аз ги мразя![]()
![]()
![]()
Ей, това е единственото твое мнение, което ме изкефиПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
до въпросната jeni92_abc:
Миличка, не са ли те учили в училище, че отрицателната частица "не" се пише отделно от глаголите?! Пише се слято само когато имаме деепричастие и то с частицата "да", когато глаголът изразява някакво сетиво...
Например:
недочувайки
недовиждайки
айде стига с толкова примери, че май главата ти ще запуши от цели два примера![]()
Айде първо иди на даскало и си наваксай 4-те или 5-те изгубени години /ако не и повече/ и после идвай и ми разправяй какъв бил педалът Денислав!!! :P![]()
ау, какво противно момче![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Фешън е (демек изглежда гейски), но не е някакъв злобар и не е гаден. Аз нямам нищо против него.
Denislav spored men ne e gei. Emi kefi me
Ivan mi e NAI-PROTIVEN.Ako toi spe4eli za poreden pyt 6te dokajem kakvi sme NIE BYLGARITE! Vse pak e Music Idol nali ?
Dano da ne spe4eli Ivan bokluk e![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от Pedigree
Moje i kravata da go blije ama mn mn malko hora mogat da mu st1pat i malkiq p1st. BAhHh kvo tolko zavijdate weeeee ????
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
^Що пък да не могат ?![]()
Първоначално написано от Psychopath*
ХАХАХАХАХАйхахахахахахах тфа е дивооооо ... ама тя е курва малка нещастна гадна мръсна кифла .. кфо ше и завиждаме?
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!