.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Любов ... не обяснима

Значи имам си приятел от 3 месеца и половина и тои много държи на мен доказвал ми го е , аз сащо го харесвам (тои е на 18 а аз 15 ) но проблема ми не е с него , Още като трагнахме с него след 1 седмица г.д се появи друго момче (турчин е ) и започнахме да се зарибяваме после доидоха и изневерите кам приятеля ми аз се влюбих в това момче опитах се да говоря с родителите ми за нео но те категорично отказаха защото ев турчин карах се с тях заради него приятелите ми сащо бяха против и с тях се карах ... и преди 1 месец и половина тои ми каза че не е готов за сериозна вразка (малко преди това скасах с приятеля ми заради него ( тои искаше)) бях сасипана като разбрах че това е края с Това моммче да го наречем И.... след това се сдобрих с приятеля ми защото тои заслужаваше да е щастлив , щом аз немога поне тои да е (приятеля ми не ми е безразличен напротив мн си го харесвам ) преди малко не издържах и написах на И.... :znam che veche sam ti bezrazlichna che sichkite ti chuvstva i simpatii kam men sa minalo no iskam da ti kaja nesto koeto mi teji koeto imam nujda da ti go kaja . Migovete koito prekarah s teb sa mn cenni za men nikoga nqma da gi zabravq beshe mn priqteno v pregradkite ti chuvstvah se mn shtastliva ,kogato bqh s teb drugite nqmaha nikfo znachenie za men , neosetno se privarzah kam teb, i zapochnah da se vliubvam v teb zashtoto za men ti beshe razlichen beshe neveroqten beshe neshtoto koeto vinagi sam iskala , znam che ne postapvah pravilno kato hodeh s T..... i i bqh ednovremmeno i steb no povqrvai mi naistina iskah da sam s teb i zatova go ostavih za da sam s teb mn sajalqvam che sichko mejdu nas svarshi , no sqko neshto si ima krai. iskam samo da si shtastliv i shtom shtastieto ti ne e da si s men to togava badi shtastliv s druga ili sam iskam prosto da si shtastliv . znam che dumata obicham te e silna no sega tochno neq mi idva da napisha ... obicham te ... beshe mi hubavo s teb blagodarq ti za vsichko (az sam 9 klas a toi 8 klas ) а тои ми отговори : znai 4e az kato fr mnoo si te obicham znam 4e si mnoo qko momi4e na kоeto moga da raz4itam .. no prosto iskam za sega pone da sam sam ne iskam da sam s druga..shtoto lqtoto sas sigurnost ve4e nqma da me ima tuka..az tova go znaeh.. i prosto ako trygna s teb shte se privyrjim edin kam drug.. i posle shte mi e trudno..prosto ne iskam nishty s nikoq za sega..a ti ne zaslujavash da si izpolzvana i t.n.ok no prosto.. yuni mesec moji bi shte zamina.. nZdo septemvri trqbva da sme tam i da sa me zapisali v nqkvo daskalo.. i ne iskam nishto sorry nemoga da povqrvam ne moga da spra da placha shte go zagubq za vinagi ....kajete mi kfo da pravq kak da go zabravq

:( на истина много кофти се се получило! Ми... незнам според мен остани с приятеля ти и се опитай да го забравиш! :)

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Za turchin ne mi se komentira,sorry za koeto.
    Vijdam,che ti e gadno i trudno preodolqvash tazi razdqla i sega nqma da t e riqtno da nasajdam pasata na momcheto koeto "obichash",slagam obicham te v kavichki zashtoto i az na tvoite godini se vlubvah razlubvah prez den.
    Ti sega shte kajesh,"Neee,toi e edinstven za men",taq pesen q znaem.
    Malka si i vijdash,che ne mojesh da si s nego,tochno zaradi tova taka silno go jelaesh.

Град
    Terra incognita!
    Много объркана история,обичаш един,но си с друг,по-добре ясно разясни на себе си какво искаш и накрая май е по-добре да останеш сама,за да преусмислиш положението и звемеш най-правилното и подходящо решение!Не може да си с турчина,щом той не иска,но защо си с този Тедо,като нямаш симпатии?Не го залъгвай,защото ще стане по-лошо и един ден ще ти омръзне да се правиш на хуманистка,която се жервта,за да бъде бившето/настояще гадже щастливо и ще го нараниш много повече,бъди честна с него,истината преди всчико!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    шибани турци... техните жени са в турция , да вървят и да си ги тарсят там , ще ги избием до крак мамицата им мрасна едни пат се освободихме от тях втория пат ще ги унищожим

и авторке поне кажи на приятеля си че си ходила и с друг докато сте били заедно шибана курво

еи турци и курви се събрали на едно място , 2-те неща които наи много обичам

1во не сам курва и 2ро казах на приятеля ми за това момче в случея харесвам и двамата но към това другото момче имам по силни чувства

Град
    Terra incognita!
    Хайде,не нападайте момичето сега!Какви са тези цинизми,какво е това нещо?Я,по-спокойно с избиването на комплекси!Тя иска съвет,някой я напада!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    София
    Имам чувството,че и ти незнаеш какво искаш.
    Който иска можем да си попишеме

Аз лично не съм на мнение че има значение дали е българин,турчин или какжото и да е...когато си влюбен това няма значение.Майка ти и баща ти е нормално да не приемат такава връзка,не им се сърди искат да те предпазят.Според мен трябва да забравиш това момче и да останеш с гаджето си.Замисли се как ще се чувстваш ако се привържеш още повече към него и той след 2 месеца замине.Повярваи тогава ще ти е мн по кофти от сега.И да кажеш после какво си решила и какво е станало...желая ти късмет

Следвай сърцето си... към когото имаш най-силни чувства към него върви и се бори за любовта му...!!! Бори се! А с родителите ти поговори пак и постигнете компромисно решение УСПЕХ!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Следвай сърцето си... към когото имаш най-силни чувства към него върви и се бори за любовта му...!!! Бори се! А с родителите ти поговори пак и постигнете компромисно решение УСПЕХ!
    emi da no toi iuni zaminava za wiena i ne iska da se privarzva poveche kam men inache shtqh da se borq za lubovta ni

По-добре се подготвяй от сега с забравянето му ,че ако сега стане нещо после замине , ще ти е много по-трудно ! Излизай отдай се даи всичко от себе си на сегашния си приятел , той го заслужава след това което си му причинила....А след като замине(турчето) , ще си щастлива много повече приятелят си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си