- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов ... не обяснима
Значи имам си приятел от 3 месеца и половина и тои много държи на мен доказвал ми го е , аз сащо го харесвам (тои е на 18 а аз 15 ) но проблема ми не е с него , Още като трагнахме с него след 1 седмица г.д се появи друго момче (турчин е ) и започнахме да се зарибяваме после доидоха и изневерите кам приятеля миаз се влюбих в това момче опитах се да говоря с родителите ми за нео но те категорично отказаха защото ев турчин карах се с тях заради него приятелите ми сащо бяха против и с тях се карах ... и преди 1 месец и половина тои ми каза че не е готов за сериозна вразка (малко преди това скасах с приятеля ми заради него ( тои искаше)) бях сасипана като разбрах че това е края с Това моммче да го наречем И.... след това се сдобрих с приятеля ми защото тои заслужаваше да е щастлив , щом аз немога поне тои да е (приятеля ми не ми е безразличен напротив мн си го харесвам ) преди малко не издържах и написах на И.... :znam che veche sam ti bezrazlichna che sichkite ti chuvstva i simpatii kam men sa minalo no iskam da ti kaja nesto koeto mi teji koeto imam nujda da ti go kaja . Migovete koito prekarah s teb sa mn cenni za men nikoga nqma da gi zabravq beshe mn priqteno v pregradkite ti chuvstvah se mn shtastliva ,kogato bqh s teb drugite nqmaha nikfo znachenie za men , neosetno se privarzah kam teb, i zapochnah da se vliubvam v teb zashtoto za men ti beshe razlichen beshe neveroqten beshe neshtoto koeto vinagi sam iskala , znam che ne postapvah pravilno kato hodeh s T..... i i bqh ednovremmeno i steb no povqrvai mi naistina iskah da sam s teb i zatova go ostavih za da sam s teb mn sajalqvam che sichko mejdu nas svarshi , no sqko neshto si ima krai. iskam samo da si shtastliv i shtom shtastieto ti ne e da si s men to togava badi shtastliv s druga ili sam iskam prosto da si shtastliv . znam che dumata obicham te e silna no sega tochno neq mi idva da napisha ... obicham te ... beshe mi hubavo s teb blagodarq ti za vsichko (az sam 9 klas a toi 8 klas ) а тои ми отговори : znai 4e az kato fr mnoo si te obicham
znam 4e si mnoo qko momi4e na kоeto moga da raz4itam .. no prosto iskam za sega pone da sam sam ne iskam da sam s druga..shtoto lqtoto sas sigurnost ve4e nqma da me ima tuka..az tova go znaeh.. i prosto ako trygna s teb shte se privyrjim edin kam drug.. i posle shte mi e trudno..prosto ne iskam nishty s nikoq za sega..a ti ne zaslujavash da si izpolzvana i t.n.ok no prosto.. yuni mesec moji bi shte zamina.. nZdo septemvri trqbva da sme tam i da sa me zapisali v nqkvo daskalo.. i ne iskam nishto sorry
nemoga da povqrvam ne moga da spra da placha shte go zagubq za vinagi ....kajete mi kfo da pravq kak da go zabravq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()