- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ненормален живот...
Здравейте,колкото и тъпо,да звучи искам да споделя нещо с вас...От известно време,насам нещо става с мен!Първо,разбрах,че съм индигово дете...не знам,колко от вас са чували за това...но все пак!Направих няколко теста в нета,които не показват с точност,но все пак и 3-те теста показаха еднои също...т.е. че съм дете-индиго!Де да беше само това...не,всички факти за тях се отнасят и до мен...все едно някой описва точно мен!!!После,след време,намерих и друг човек,като мен...чустваше се по същия начин!И тогава,започнаха странните неща...попринцип децата-индиго,имат способност да предсказват бъдещето...или поне,нещо от сорта...Разни проблясъци и т.н.,които стават реалност...До тук,що годе нормално...и сега започва странното!С другият човек,който намерих,се опитахме да направим нещо,което вече,наистина не е нормално...Опитвахме се да контролираме разни други неща...като климата,или да накараме,някой да направи нещо...без да му казваме...само с мисъл!И такива неща...И се получи....не може,да еп росто съвпадение,много,много пъти опитвахме,и все ставаше!Много искам,да чуя вашето мнение...и ако има и други такива хора,да се свържем с тях!!!Знам,че повечето от вас,ще се смеят,ще помислят темата за е*авка и т.н. но...това не е така!Просот,търсим отговори!Моля ви,не превръщайте темата в сметище...
![]()
Според мен това е много яко...не знам ти как се чувстваш де...
Таа...не познавам такива хора...чувала съм за тях,но не съм ги срещала...
Това си е дарба...не я пропилявай!!!![]()
Евалата, ако успееш да смениш климата ни на такъв със само 2 изявени сезона, ще гласувам за теб на следващите президентски избори.
аз съм нещо като теб но не съм толкова развит мога само когато сънувам нещо и то след 1-2 дена се случва или пък друга случка седим си с моите приятели на 1 пейка и минава нкво дете тичайки и аз си помислих че ся ша падне и ша се удари и то както тичаше изведнъш се спъна някаде и падна ако искате да се свържем пишете ми на лс
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Я обясни повече за тези деца индиго???
...
Първоначално написано от rUffLes
Eeе...то и на мен ми се е случвало това..много пъти...
Даже веднъж го казах на учителката ми по литература и тя после ме отбягваше и ми каза,че е опасно,`щото аз като си помисля нещо,и то се сбъдва...
Ама не знам,не съм сигурна,че е същото...![]()
i na men mi se e slu4valo podobno ne6to no ne po jelanie a prostov vid na suni6ta koito sa se sbadvali i to duslovno .Ne vinagi sa svarzani s ne6to vajno no slu4ki koito se materiqlizirat hora koito sanuvam sled tova vijdam i v jivota i vinagi tezi sani6at se sbudvat do 4 dena .Predi malko se pla6eh ot tova no v posledno vreme ne mi se e slu4valo 4esto mojebi za6toto gi podtiskam tai kato posledno sanuvah edin pojar i stra6no mnogo se izpla6ih
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
хм... аз пък мисля че става дума за силно развита интуиция :/ и на мен са ми се случвали подони неща аз се си повтарях като мъничка че мога да местя камъчета само с мисълта си и то винаги ставаше,колкото и смешно да звучиама и за сериозни неща не съм пробвала но пък ... така например всеки път кого ще изпитат госпожите мога да ти го кажа доста време преди часът ...
което е преимущество пред останалите,но то па точно това е елемнтарна наблюдателност...
та говорех,че според мен може и така да е,но до като не видя с очите си не мога да ти кажа че вярвам в подобни неща,демек аз вярвам,но не и че ти си го направил...сори че така го казвам,но не обичам да овъртам много много
Номера да си помислиш нещо и после да се случи всички го можем. Мисля, че го бяха обяснили в The Secret (филм). Не съм сигурна, но казваха, че като си помислиш нещо и предизвикваш вселената и то зат'ва се случва. Абе, гледайте филма. Лично аз не вярвам на подобни глупости. Моите сънища пък се сбъдват (както и на 98% от познатите ми). Въобразявате си разни неща или просто е съвпадение.![]()
Ами да силно развита интуиция и много добра наблюдателност. Толкова много вярваш в това, че вече ти става навик да показваш силно развитите ти качества. Ами продължавай , ще ти помогне занапред и ако претърпиш някой път провал не се съмнявай в способностите си само заради него, Keep Going!
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
Дам,нещо такова е!Но вече за мен е ежедневие!!!Първоначално написано от *Звездичка
btw Радвам,се че ме приехте на сериозно...
"Децата индиго обикновено се свързват с диагнозата Аутизъм или Генерализирано разстройство на развитието."
Я сегаааа,кой каза,че бил такова?А?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
За "силата на мисълта" съм чувала доста преди да разбера за филма. Прочетох две-три книжки и мога да кажа от личен опит, че всичко това е вярно. Не мога да го обясня, просто става.Първоначално написано от AFT
А за сънищата, това си е просто подсъзнание.
По темата: Това е дарба, стига да знаеш как да я "използваш".
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Да,но ако излезе извън контрол,става лошо...защото вече и това ми се е случвало...Първоначално написано от *-*Krisito*-*
![]()
То всеки е чувал, просто ся се сетих за филма и го дадох за пример.Първоначално написано от *-*Krisito*-*
Здтасти на всички...Аз съм другия човек...
1-во Искам да благодаря на всички които ни разбират ...
и 2-ро искам да кажа че в началото и аз си мислих че всичко е илюзия и съвпадения...но може ли да стават толкова много съвпадения всеки ден...нон стоп...Уверих се че това не е нещо с което мога просто да се забавлязам...това е сериозно!![]()
Много интересна темаРазкажете някои интересни случки, които ви накараха да мислите, че сте деца-индиго.
П.С: Направете така, че тая година да имам 6 на изпита по литература в СУ![]()
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
А тези неща отнасят ли се и за теб?Някои изследователи твърдят, че тези вундеркинди ги обединява цветът на аурата, която е лилава с цвят на индиго. От съвсем малки гледат мъдро и знаещо с очи на зрели и умни хора. Често срещат трудности при общуване с връстници. Психолози съветват родителите на дете “Индиго” да се отнасят с него като със зрял възрастен човек.
Тези деца имат и необичайно добра памет, наподобяваща нещо като "жив компютър". Необикновени за възрастта им са психологическата им характеристика и поведението. Откроява се ранното им сексуално съзряване.
Много от тях са с телепатични способности и учудващи проницания в бъдещето. От съвсем ранна възраст проявяват необичайна за годините си мъдрост. Имат изключително силна имунна защита и много рядко боледуват, т.е. надарени са и със здрава психика и физика.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Вие сте много зле.
Леко ви боли главата а?
Отегчени патки... я се хванете на работа някъде по-добре.
Смешни много.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако имаш такава дарба много хубаво...но...ползвай я в полза на нас другите които не я притежават![]()
Някои неща са ми доста познати...но други изобщо не ми се вписват ...Първоначално написано от sherry
![]()
![]()
Незнам за теб,но аз почти всеки сън след като го сънувм след няколко дена това се случва на същото място,същият час,със същият човек,който съм сънувала.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Aбсолютно всичко описано за тях се отнася и до мен!Абсолютно!С изключение на Болестта на Даун...но това не е задължително!!!Иии само за тези,които още не схванаха,аз съм момче,а другият човек е момиче...Първоначално написано от sherry
![]()