- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интернет забивки(къде,как),забивки навън(къде,как) и други
На 16 и 1/2 ? Нещо не ти личиПървоначално написано от Ивалинка
ми какво ти пречи за се запознаеш с нови хора от града ти... нова компания, от там идват и нови момичета... нови възможности...
а тфа за зарибявката по скаип... има различни типове момичета - някой се връзват, други не (като мен) ... а и скайпа е различно от реалната среща...
Се си мисля че по голям шанс би имал при една среща, но ест. няма нищо лошо да се запознаете по скаипа или в някой саит за запознанства...
Ако имаш любими места обикаляй там, се ще се намери момиче, на което това място също да и е от любимите...
Някое заведение ... (тука си е късмет де) - да няма места, а до някое момиче да е свободна... може ли да седна и тн... (са няма да те уча - по голям си от мене и с съгурност по опитен)...
Някъде прочетох че не си падаш по 15-годишните или нещо от сорта.... ми да ти кажа имаш право - като гледам тия на мойта възраст(15) направо ми става странно даже и страшно...(се едно гледам някфи лигави бебета дет са сфикнали вс да им се угажда)...... но не всички са като тях...
Просто разходки, обикнолки, заведениица, нова компаниика... и не бъди много претенциозен откъм годините...![]()
айде чао... късмет в любовта![]()
В бокс залата трудно ще намеря гаджеЕ ако обърна резбата,пичове колкото щеш има
Във фитнеса,когато тренирам,тренирам,не преча на другите да тренират,нито на себе си
Лятото по басейни и морето свалях,ама сега трудна работа.В моя град познавам страшно много хора,всеки ден срещам много познати,но няма с кой да изляза,нямам близки приятели,нямам среда,не че съм някакъв страшен кретен или нещо от сорта.Промених се,промениха се и приятели ми,повечето заминаха от града и затова съм в такава жалка позиция.Любими места освен фитнеса и бокс залата нямам,на кафе не мога да седна сам,на дискотека рядко ходя.Май ще гледам да се сприятеля с някой свестен тип от фитнеса или залата и с него насам натам и компанията им ако имат,иначе няма как.Ама вече сме големи и всеки си има работа,а и кой обича навлеци като мен
Приятелствата се градят години и аз се изтърсвам изведнъж...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
prosto vseki si ima razli4no mnenie..a za godinite nqma skoro da poznae6
someone else...
Spored men mom4eto si razs1jdava adskoto!Aide ot men uspehi s kompaniqta i liubovta 6tot si pi4![]()
Internet zabivki po skype irc icq... na van v daskalo v diskoteka bar kafe.. :]
!!!! taka eeeeeeeeПървоначално написано от Rofl4e
Добре бе,как могат пикли на по 14-15-16 да кажат за момчето,че мисли като лапещак?Точно ващо мнение едва ли го интересува...вие явно не можете да осъзнаете какво иска да каже той...аз още много мога да говоря по темата,но мисля,че няма смисъл,защото никой няма да си направи труда до го прочете.