Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
няма места за тия работи , стават навсякаде и когато не ги очакваш , въпроса е че аз вече съм изгубил надежда че има свестни хора за това както казваш ти си "седя и си тренирам у нас " и това е , така ми е по-добре
Бате,аз така един ден се събудих на 19 и осъзнах,че съм един цървул.
Че когато е трябвало да тичам по момичета и да се забавлявам,бил съм хлапе,аз съм се държал като мъж,бил съм отговорен и съм имал цели,всъщност съм бил обременен нещастник.Да обаче загубеното време не се връща.За всяко нещо си има време,аз така трябваше да се вълнувам за момичета когато бях на 14-15...Ама тогава бях смотан...И сега като се усетих,че с приятелите ми е тъпо и не са ми истински приятели,като всяка вечер си лягам сам и като имах сериозна приятелка макар и за кратко и видях колко е готино да не си сам,ми човек,какво да чакам още?А и наистина няма какво вече да правя по цял ден,всичко ми е писнало.Че искам да си губя времето с момичета,беше грубо и непремерено от моя страна.По-скоро имам нужда да не бъда сам,защото много време съм бил сам и знам,че е гадно.
Искам да си прекарвам времето с някое момиче и да се радвам на живота.Защото човек,то вече не ми е кеф и в колата да се возя сам,не мога да седна сам на кафе,не намирам смисъл и в това да тренирам след като няма кой да ми се радва вече,а аз не съм от самовлюбените и мина времето когато се кефех на себе си какъв съм пич.Когато си сам всичко е тъпо,по-добре си намери момиче,ако ще и курва да е.Самотата убива!