Vamp. Явно не си достатъчно комуникативен и социален човек. Трябва да вдигнеш социалния си статус. Хубаво е че работиш въпроса, защото самотата е кофти.
А колкото до мястото за сваляне - на мене ми е най - удобно и приятно на диско. Така имам възможност да потанцувам с въпросната, да полафя с нея , да разбера що за човек е и впоследствие да и взема номера с уговорката че ще и се обадя за кафенце. Общо взето работата е опечена. Иначе на улицата, в парка където и да е може да е забавно стига да си го направиш. Аз просто вече по - навик като мина покрай някоя готина мадама и казвам здравей все едно ми е позната . Гледа ме учудено и ме подминава. Е разбира се не съм и бил с надеждата да върже. Това си го правя за фън. Или пък последния път с телефона на 1 приятел взех някакво импровизирано интервю от една доста объркана девойка. Ъхъхъх голям фън беше, доста се поуплаши милата, но пък се залафихме и стана яко... . В кафе също е много яко да сваляш сервитьорките. Аз лично директно действам : "Извинявай, мога ли да те попитам нещо". И тя като ми отг. аз просто : "Абе ще имам ли удоволствието някой път да излезна на кафе". Повечето се оправдават че били женени и че съм бил прекалено малък за тях. Само с 4-5 съм имал успех в излизането. Но ме боли, никога не пропускам да го направя стига да ми е допаднала ест...
Няма значение от мястото има значение колко добър е сваляча. Това че като по - малък не си търчал по мадами не е фатално. Имаш цяла една младост затова нещо, а може и старост ако си се опраричил дотогава . . Но да ти кажа нещо, не разчитай само на приятелката ти да разсее самотата ти. Една птичка пролет не прави, тя няма да е постоянно до тебе и ти трябва да почнеш да общуваш с колкото се може повече хора и да завъзваш някакви приятелства. Успех