Ами незнам откъде да започна,имам проблеми в даскало с бившия и вече незнам на кой да кажа.Знам,че всеки си има проблеми ама мен ми писна да си седят в мене.Та проблема е че аз уча в едно частно училище и има много там футболистчета глупости.Там уча от 8ми клас сега съм 10ти и преди само те ми бяха в главата,само с такива се занимавах бях некфа fashion има една дискотека тука в София CluB Am0r и всички там ходехме малки лигли а у правехме се на много оборотни.Само,че на мен вече ми писна от всичко това и спрях да се обличам така,да хода с тея момчета да хода по тея кафета дискотеки и така нататъка.Да ама тея от мойто даскало си ме знаят няква луда пие там момчета глупости дискотеки и сега аз си промених стила тотално и си седа на чина там пиша си нещо слушам музика и това е.Ама дедазнам сигурно се дразнят ли кво незнам и само ми говорат некфи глупости обиждат ме и един ден се замислих че се държат с мен както преди аз се държах с тея тихите деца и дето не се обличаха и правеха като нас.Сега аз съм в тая позиция и дори не ми се ходи на даскало понякога,а пък приятелките ми от квартала те са си fashion ама не им пука как се държа и как се обличам.Днеска отидох в една приятелка сутринта и не ходих на даскало ама тя отиде и аз си легнах да спа и се звъни на вратата и аз отварям и гледам бившия и викам влизай и той вика що си тука и аз му обяснявам ко станало а той футболистче такъф и ми разправя мило недей им се връзва и некфи такифа и само ме гушнал и от 9 сутринта до сега бяхме заедно и той не ходи на училище и се гушкахме цял ден беше мн яко а той си има фр ама ми вика още те обичам и аз го обичам много ама нещата между нас не се получават.Няма как да ми помогнете просто исках да кажа на някой мерси на всички!!