- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка с дъх на пепелник
Въпросът ми е главно към НЕпушачите. Целували ли сте се с току-що пушил човек? Как беше? Приятно? Или отвратително?![]()
ujasno :P![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
Не мога да кажа,защото аз съм пушач на периоди,ту пуша,ту спирам,обаче никога не съм се целувал с момиче което пуши или скоро е пушило...Сигурно ще е гадно,особено за непушач!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ak0 si pushach ...ne chak tolkowa gadno...no ako si ne pushach e otwrad![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
"Не съм (и го намирам за неприятно)."
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Еми когато не пушех мене мн ме кефеше... И сега ме кефи![]()
Не беше кой знае какво неприятно последния път... въпреки че съм непушач не ми е това проблем... проблема е че едва ли ще получа друга такава целувка точно от него![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
когато аз бях непушачка винаги попадах на мъже пушачиредовно ги тормозех момчетата за дъвки, но поне ми играеха по свирката и нямаха нищо против.
а странното е, че сега когато пуша все се натъквам на мъже тип "анти-никотин"
Не ми е правило впечатление защото и аз пуша
Който иска можем да си попишеме
Първоначално написано от LovePoisoned
неприятно е. макар че сега си спомням за един младеж, който пропуши ментолови цигари или както там им се казваше и положението беше поносимо.![]()
Не съм и сигурно ще е много неприятно![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
+1Първоначално написано от Scared Straight
Съчувствам му на този младеж. При продължително пушене на такива цигари...метафорично казано ти изсъхват т*шаците. ^^Първоначално написано от Deus ex machina
Не е чак толкова отвратително,обаче не е и най-приятното изживяване...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Хха да,но не се усеща много.Когато си влюбен едва ли толкова ти пука дали е пушач![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Пуша. Досега приятелките ми винаги са били пушачки, и дори и когато аз не съм бил никога не ми е било абсолютно никакъв проблем. Настоящата ми приятелка е непушачка никога не се е оплакала.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
амии веднъж,когато скъсах с едно гадже той пропуши и дойде пред нас да ме моли за прошка..и найстина по4ти ни6то не усетих...даже беше и пил...ама нз...вкуса му някък беше...сладък...странно защо?
а един друг път направо ми се придрайфа от едно м...така ми завуня на цигари,4е на секундата скъсах...![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+ 1.Първоначално написано от slun4ice
![]()
Mi ako hapne 4oveka deto e pu6il bonbon4e ne tolkova zle![]()
Sajalqvam ama pu6a.. ;] taka 4e ne moga da ti otg na vaprosa
И аз не съм се целувала с пушач.
П.П.: Но предполагам, че е отвратително!( Не искам да обидя никого, но са ми казвали, че не е за предпочитане! )