.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Кой от двата пола изневерява повече?

Koi ot dvata pola izneverqva pove4e:jenite ili mujete?Komentar4eta iskam

т.7
    krem4et0

Мъжете! А те мъже могат ли да се нарекът след тази постъпка?!?
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    дупката на геврека
    то ни е биологично заложено ...ама и жените често не си поплюват

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами според мен мъжете изневеряват много повече отколкото жените. На Мъжете им е в кръвчицата да ходят по чуждо...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    The Sky
    Според мен няма значение дали си момче или момиче! Всеки, който не е открил себе си и своята любов, е склонен да изневери! Това е просто едно признание пред самия теб, че не си щастлив с човека, с който си в момента...

Принципно смятам ,че полът не е от значение при изневярата. Зависи си от човека и от характерът му .
    Но ако ще се делим на полове ,то двата пола имат съвсем различни причини за това да изневрят. При мъжете е по - скоро на основата на физическото привличане докато жените влагат чуства и може би това предразполага мъжете да изневеряват по-лесно и можеби по-често.
    (Това си е мое разбиране за нещата , а и всеки човек си е различен ,тай че е много трудно да се обобщава.)
    Усмивките са заразни!!! Бъди преносител !!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    тъп въпрос! няма такава статистика! всичко е индивидуално. ако ти се иска да изневериш няма да те спре това дали си мъж или жена

Макар ,че съм МЪЖ казвам ,че мъжете изневеряват повече!

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Според мен мъжете изневеряват повече,защото си им е заложено.Но не всички мъже са такива,то си е до характер.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Град
    Варна морето сините вълни....
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    тъп въпрос! няма такава статистика! всичко е индивидуално. ако ти се иска да изневериш няма да те спре това дали си мъж или жена
    +1
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Пола няма значение, зависи от партнюра, от чувствата и най-вече от самия човек. Едни изневеряват, други не... при всеки човек е различно

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Макар ,че съм МЪЖ казвам ,че мъжете изневеряват повече!
    Поздравявам те че си признаваш :P
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от Cutie_Smile
    Принципно смятам ,че полът не е от значение при изневярата. Зависи си от човека и от характерът му .
    Но ако ще се делим на полове ,то двата пола имат съвсем различни причини за това да изневрят. При мъжете е по - скоро на основата на физическото привличане докато жените влагат чуства и може би това предразполага мъжете да изневеряват по-лесно и можеби по-често.
    (Това си е мое разбиране за нещата , а и всеки човек си е различен ,тай че е много трудно да се обобщава.)
    +1+1+1+1+1

мъжете! Когато една жена обича истински никога не изневерява по-вярна е докато мъжете държат на тезата че колкото и да обичат дадена жена се накога тя омръзва...

Според мен дали мъжът или жената изневерява повече не може да се определи...секи човек е различен от другия....зависи от самия човек...и неговите ценности...
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    кой как свари...няма значение от пола кой изневерява според мен..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Majete

мъжете...
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

Град
    град София
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Споделям мнението ти! Всичко опира до индивидуалност.

хаха, ще ме убиете от смях. Мъжете да не изневеряват с овце или крави,че да го правят повече? Ясно е,че ще е с друга жена,а други жени няма от къде другаде да дойдат.Ще го обясня по-просто.Кат не ти дава твоита жена чукане,ще отидеш при комшийката,а от там тя ще сложи рога на мъжа си.Тъй че, всичко е навързано в тоя свят. На печелившите - честито!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    nqma absoliutno nikakvo znachenie myje ili jeni..vseki si izneverqva na poraziq ako mu se priiska...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Според мен всичко е 50:50 просто едни се умеят да се прикриват, а други не

Град
    БуРГаС бИЕ
    Ами зависи..всичко си е до човека...Ако има малко разум и самосъзнание не би го направил...има различно хора..

Цитирай Първоначално написано от the_unknown
    хаха, ще ме убиете от смях. Мъжете да не изневеряват с овце или крави,че да го правят повече? Ясно е,че ще е с друга жена,а други жени няма от къде другаде да дойдат.Ще го обясня по-просто.Кат не ти дава твоита жена чукане,ще отидеш при комшийката,а от там тя ще сложи рога на мъжа си.Тъй че, всичко е навързано в тоя свят. На печелившите - честито!
    +1
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си