- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой от двата пола изневерява повече?
Koi ot dvata pola izneverqva pove4e:jenite ili mujete?Komentar4eta iskam
т.7
krem4et0
Мъжете! А те мъже могат ли да се нарекът след тази постъпка?!?
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
то ни е биологично заложено...ама и жените често не си поплюват
![]()
Ами според мен мъжете изневеряват много повече отколкото жените. На Мъжете им е в кръвчицата да ходят по чуждо...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Според мен няма значение дали си момче или момиче! Всеки, който не е открил себе си и своята любов, е склонен да изневери! Това е просто едно признание пред самия теб, че не си щастлив с човека, с който си в момента...![]()
Принципно смятам ,че полът не е от значение при изневярата. Зависи си от човека и от характерът му .
Но ако ще се делим на полове ,то двата пола имат съвсем различни причини за това да изневрят. При мъжете е по - скоро на основата на физическото привличане докато жените влагат чуства и може би това предразполага мъжете да изневеряват по-лесно и можеби по-често.
(Това си е мое разбиране за нещата , а и всеки човек си е различен ,тай че е много трудно да се обобщава.)
Усмивките са заразни!!! Бъди преносител !!!!
тъп въпрос! няма такава статистика! всичко е индивидуално. ако ти се иска да изневериш няма да те спре това дали си мъж или жена
Макар ,че съм МЪЖ казвам ,че мъжете изневеряват повече!
Според мен мъжете изневеряват повече,защото си им е заложено.Но не всички мъже са такива,то си е до характер.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
+1Първоначално написано от anito.sl
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Пола няма значение, зависи от партнюра, от чувствата и най-вече от самия човек. Едни изневеряват, други не... при всеки човек е различно![]()
Поздравявам те че си признаваш :PПървоначално написано от NightGuardian
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
+1+1+1+1+1Първоначално написано от Cutie_Smile
Според мен дали мъжът или жената изневерява повече не може да се определи...секи човек е различен от другия....зависи от самия човек...и неговите ценности...![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
кой как свари...няма значение от пола кой изневерява според мен..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
мъжете...
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Споделям мнението ти! Всичко опира до индивидуалност.Първоначално написано от anito.sl
хаха, ще ме убиете от смях.Мъжете да не изневеряват с овце или крави,че да го правят повече? Ясно е,че ще е с друга жена,а други жени няма от къде другаде да дойдат.Ще го обясня по-просто.Кат не ти дава твоита жена чукане,ще отидеш при комшийката,а от там тя ще сложи рога на мъжа си.Тъй че, всичко е навързано в тоя свят.
На печелившите - честито!
![]()
Според мен всичко е 50:50 просто едни се умеят да се прикриват, а други не
Ами зависи..всичко си е до човека...Ако има малко разум и самосъзнание не би го направил...има различно хора..
+1Първоначално написано от the_unknown
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]