- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РЕВНОСТTА ...
Здравейте,
100% има др такива теми,но аз не намерих..ето го и проблема ми.. С приятеля ми ходим от 3 месеца и страшно много го обичам,но и много го ревнувам..прекалено много... Обичам го,ноо сякаш му нямам мн доверие не знам какво да правя...как да се променя... ;((
Какво правите в такива случаи.. ?? ;( ;( ;(
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Учим правописа...Първоначално написано от Love_me_
Не, сериозно, научете се да пишете
![]()
ПТ: Еми овладей се малко, имай му доверие, баси... ако те обича, ще е с тебе, кво толкова се панирате не ми е ясно...![]()
ЕДИТ: Чак заглавието на темата ти е грешно![]()
![]()
![]()
Ако момчето до мен ми казва често че ме обича, че иска да е с мен, да ми обявява непрекъснато врещи няма да се съмнявам в него и ще му вярвам. Ако твоето момче прави всичко това няма място за ревност и подозрение.
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
mi az prodaljavam da go revnuvamПървоначално написано от Love_me_
![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
аз също съм ревнива, но за това няма изпитана рецепта. не можеш просто да кажеш "от днес вече ще му вярвам повече" и то хоп и да стане така. доверието се гради с времето. това не значи, че ще дойде момент когато няма да го ревнуваш. ревност ще има винаги, но сама ще се убедиш, че с течение на времето доверието в него ще расте и ти ще се успокоиш (стига той наистина да не ти дава поводи)
Ем ревността е нещо нормално
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
просто трябва да му вярваш![]()
Аз по принцип не съм от хората,които ревнуват(без значение дали се отнася към любов,приятелство и т.н.),според мен ревността изразява несигурност и недоверие.Предпочитам да знам,че приятелят ми вярва,отколкото,че ме намира за хубава(примерно).Но за мое огромно съжалинеи той често изпада в пристъпи на ревност (а твърди,че ми вярва безрезервно) и това ме наранява адски много![]()
Моят съвет е:контролирай си тези изблици,защото 100 на 100 не са му приятни!
научи се да владееш ревността си ако не искаш да го загубиш
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
Ако още се впечатляваш от такива неща, явно не си влизала достатъчно във форума. ^^Първоначално написано от My`OwN
По темата : Ами ревнувай си го. Той ще се изнерви и накрая ще скъсате. Той ще си намери ново момиче, а ти вече няма да го ревнуваш. Problem solved.
Попринцип когато има обич има и ревност,но в умерени количества,а ти явно си извън границите на нормалното.Научи се да владеш ревността си,не може да я спреш веднага, но поне я владеи,защото ако прекалено мн го ревнуваш на човека може да му писне...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Човек ревнува, когато смята че нещо му принадлежи и го е страх да не го изгуби.И не мисля, че 3 месеца са достатъчни, за да обичаш мноооого някого.А освен това има една мисъл:"Любовта не се казва, а се доказва." => ако наистина го обичаш му го докажи като му имаш доверие и се опитай да владееш ревността си.Твоята ревност може да доведе до раздялата ви, така че помисли как да я владееш, ако не искаш да го изгубиш.
хаха...вярвай ми квото и да ти каже все ще го ревнуваш..аз съм същата,оба4е много рядко го показвам...изливай си нервите от ревността на друг,но не и на нег,4е тва адски дразни!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
И аз ревнувам много попринцип, но се опитвам да се овладвам на моменти, че иначе става лошо![]()
Еми ревността е нещо нормално,стига да има граници.Надявам се твоя случай да е с граници,защото ако много го ревнуваш той ще се почувства притиснат и може някой ден да му омръзне.Така че се опитай да му имаш повече доверие и всичко ще е наред![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Напълно си права.Първоначално написано от devil_feel_f
Ама те повечето за 3 дни обикват,да не говорим за 3 месеца!
![]()
В началото от въздуха го ревнувах. Просто не бях сигурна. Сега не го равнувам. Той и повод не ми дава, де!
Ne sam reviva .. :] pak i nali zn 4e ne trqbva da se doverqva6 na nikogo za ni6to za da si nqma6 problemi na glavata .. :]
По принцип не ревнувам, но веднъж даде ли ми се някакъв повод... и загубя ли доверието си, значи лошо е сбъркал.
Ако нямаш повод за притеснение, започни да му вярваш, иначе рискуваш да го загубиш. Вземи мерки на време, защото ревността е болест!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
може би, вече е късно,но все пак благодаря за коментарите...
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Аз се чудя .. аз ли съм странен или какво , но .. още не ми се е случвало да ревнувам приятелката ми .. е , не ходим цял живот .. все пак , направихме един месец ...Първоначално написано от Love_me_
В смисъл , един приятел ми каза .. след като нали му разказах за приятелката ми , че ако неговата приятелка се занимава с танци , и танцува с друг мъж , той няма да издържи ..
Интересно ми е , защо .. ?!
На мен чак ми доставя удоволствие , че я виждам усмихната , че танцува , че се радва .. абе , все едно аз съм там , на неговото място , но и капка ревност , или съмнение не съм изпитал .. и все пак , не знам рано ли е , или не е ...
Ох .. избягах от темата ..
Не ми се е случвало , и не мога да кажа .. извинявай ,ама ..![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
аааа лошо погледни го от такава гледна точкаима хора които мразят да са ревнувани търпят до едно положение но после си казват не мога повече и бият шута на този до него а пък ти ако се замислиш ще разбереш че щом е с теб значи има защо ако не искаше да е с теб а с някоя друга щеше да е с нея
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Първоначално написано от evelinka1122
+1
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
oofff taq revnost..vinagi q e imalo i vinagi 6te q ima..dori da e suvsem malko..
Mnogoe nepriqtno znam...az sum v su6tata situaciq..samo deto toi men me revnuva..povqrvai mi hi4 ne e priqtno tova...na engo mu e mn kofti 6toto si misli 4e ne mu vqrva6 i...prosto budi po zdurjana ot kum tova da pokazva6 revnostta si...