.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен

какво чувства той

mi imam si priqtel ot po4ti 3meseca oba4e v posledno vreme edni ''prietel4eta '' zavartqha takiva filmi no nqma zna4eniei dobre 4e negoviq nai blizak fr mi kaza istinata koqto e v moq polza oba4e tyk imam i dr problem toi mi kaza slednoto 4e ako si mislq 4e s.ima 4uvstva kam men se laja nz dali e taka 6tot edin 4ovek ne moje da znae kakvo to4no izpitva dryg a az mn go obi4am i postoqnno mu pi6a mn si go loff sega sme v razli4ni smeni no april kato mine malkata vakanciq i sme ednakva smqna 6te se zasi4ame po4esto i mislq da si pogovorq seriozno s nego ako nqkoi moje da mi pomogne kakvo to4no da mu kaja taka 4e da ne go obarkam [samata az sam obarkana i nz kak da zapo4na }????... da sme po dalgo zaedno i da uspeq da go predrazpoloja a i kak edna vrazka moje da stane po seriozna

emi po dobre go pitai naprao dali ima chuvstva kma teb i iskali neshto po seriozno s teb kaji mu za tfoite chuvstva i ne slushai kfo govorqt horata tova e golqma greshka znam ot lichen opit slushai edinstveno nego i sebe si trqbva da si imate doverie

Град
    София
    По-добре сложете край на всичко.Вашата връзка е насила!
    Който иска можем да си попишеме

Мега фен Аватара на iiirish
    не можеш да "направиш" една връзка сериозна. сериозна връзка значи и двамата да имате много дълбоки чувства един към друг (а ти май се съмняваш в неговите!!!!!!!) и да искате да направите нещо заедно. сериозна връзка не значи да се хванете за ръка и да излизате бази-бази за по кафе и да се чукате. сериозна връзка значи и двамата да се стремите да запазите другия възможно най-дълго време, да се стремите да издигнете тази връзка на по-горно ниво като това да живеете заедно! сериозна връзка на 13,15,18 няма разберете го най-сетне!

не можа ли по-големи букви да използваш сори ама нищо не можаш да ти разбера(щом си го лофф не си много голяма,така че зарежи го момчето и върви при куклите)
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Варна морето сините вълни....
    Лудница от всякъде
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Град
    Варна

Re: какво чувства той

Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    mi imam si priqtel ot po4ti 3meseca oba4e v posledno vreme edni ''prietel4eta '' zavartqha takiva filmi no nqma zna4eniei dobre 4e negoviq nai blizak fr mi kaza istinata koqto e v moq polza oba4e tyk imam i dr problem toi mi kaza slednoto 4e ako si mislq 4e s.ima 4uvstva kam men se laja nz dali e taka 6tot edin 4ovek ne moje da znae kakvo to4no izpitva dryg a az mn go obi4am i postoqnno mu pi6a mn si go loff sega sme v razli4ni smeni no april kato mine malkata vakanciq i sme ednakva smqna 6te se zasi4ame po4esto i mislq da si pogovorq seriozno s nego ako nqkoi moje da mi pomogne kakvo to4no da mu kaja taka 4e da ne go obarkam [samata az sam obarkana i nz kak da zapo4na }????... da sme po dalgo zaedno i da uspeq da go predrazpoloja a i kak edna vrazka moje da stane po seriozna
    Ако говориш така, както пишеш, положението е трагично. Две думи. Препинателни. Знаци.

Голям фен
    iskam savet ot vas a ne da me ocenqvate kak pi6a

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си