- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса: Как да убедим мама?
Искам да си купя преса, но проблема е, че мама не е особено съгласна. Нейното мнение е много важно за мен, но същевременно искам да си имам собствена преса. Някой има ли/ имал ли е подобен проблем?
А колкото до самата преса? Насочете ме малко, че си нямам на представа каква да си взема.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
прояви малко самостоятелност и си купи Родителите ти невинаги ще са до теб за да ти дават савети пак и те трябва да разберат 4е и ти имаш нужди![]()
Ами нямала съм такъв проблемОбаче, ако майка ти се съгласи да си вземеш преса си вземи такава, която да е с керамични приставки
Не се гори толкова косата, колкото с обикновенните приставки
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Мойта вика: Що да си гориш косата?И от тогава не съм похващала тая тема... А и е права... що да си горя косата
![]()
еlsy![]()
имам преса и мама нямаше нищо против да си горя косата...права е косата си е моя все пак![]()
Първоначално написано от comics
Не...тя даже мама се радваше като си взех,щото и тя я ползва![]()
иначе..питай я що не ти дава
Аз на моята само и казаз: "Взимам си преса" и тя каза : "Добре"...И не знам какво да те посъветвам, може би просто й кажи, че няма да я ползваш постоянно и т.н.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз исках и маша, и преса и майка ми ми каза като събера пари да си купя.Каза, че косата си е моя и да правя с нея каквото искам.Така че може би ако кажеш, че ще си я купиш с твои пари, може да ти разреши.А освен това ти като си я купиш тя няма какво да направи вече.![]()
Ами не ми дава, защото гори косата.
Иначе вече се насочвам към керамична преса с по-малка площ и различни приставки.
А какви други приставки има освен тези дето са като вафлички. То други май няма.
За парите никакъв проблем, но в моя град има само един магазин от, който мога да се снабдя с преса, и меко казано там няма нищо. Но ако мама откаже да ми купи от някой друг град, винаги има тати за тази работа!Първоначално написано от devil_feel_f
![]()
Косата си е твоя и ти си решаваш кво да прайш с нея :P
Иначе мисля,че професионалните нямат приставки,защото аз като ходих
да си купувам и никъде нямаше с приставки ..
и моята няма..
Да, винаги си има тати!Лошо е обаче, когато и той е съгласен с мама.Но в почти всички случаи ако мама не е съгласна, то тати винаги е!Първоначално написано от Rebellion_Angel
Първоначално написано от devil_feel_f
Точно.
![]()
А какво ще кажете за тази преса? Малко е скъпичка, но много ме кефи:
http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=26668
Моята майка също не иска да си горя косата и каза категорично,че няма да вземе преса.Затова пък рожднният ми ден наближава и компанията вече знаят какво искам![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Начи ...аз като си избирах мойта се колебаех между тая и нея.... обаче предпочетох оная... абсолютно същата е само,че без дисплей и може и на влажна коса да се изправя-4011 е :P супер е-(загрява за около 30 секунди О.о),ако не ти се дават толкова пари,вземи си такава![]()
Ами при мене проблема е същия, само, че аз искам цветни лещи.И за рождения ден като посъбера некой др кинт ше си зема![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Наистина разликата не е много голяма, а цената е по-изгодна.Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()
И аз исках цветни лещи, но се разколебах, защото... няма никаква полза от тях.Първоначално написано от AnIcHkAtA
А сега, когато се разрових, ми хареса и това:
http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=25279
Има и преса и маша и "вафлички", но самата преса, която е към нея някак си не ме задоволява. Тази, която предложи Taste the rainbow е по-хубава, но пък тази има толкова много други приставки... ПОМОЩ!![]()
От "другите" приставки това за "вафличките" е мноооого извън модата,но другите за начупване са си съвсем на място.Аз бих ти казала да си вземеш по-голяма,да хваща повече коса,защото иначе отнема много време ,досадно е,особено сутрин.А за да не си гориш много косата по-хубави са пресите на пара,но са по-скъпички ...поне аз така помня.Ако има и повечко режими на загряване -толкова по-добре.Моята е на ровента,но сега бих си я сменила на филипс май беше на пара...
Еми начи според мен онази е много по-хубава...
Тази май не е професионална..не съм сигурна..
А иначе и аз отначало много се ядосвах,че нямат приставки,ама сега като се замисля, не бих ги ползвалавафличките не ми харесват изобщо ....
таа,ако питаш мен вземи си онази,добра е:P
Аз искам маша за да си правя букли,но мамчето не е съгласна защото казва,че много изгаря и поврежда косата.В крайна сметка се къдря с парцалчета.![]()
Аз съм момче и също използвам преса , наще ми мислят за педал![]()
( бз се , но го намекнаха) ама си купих кат е видяха вкащи нямаше какво да ми кажат
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
ми маика ти е права!защо да си гориш косата! само я разваляш и след време може и да имаш косопад
(от личен опит мн е гадно)
послушаи маика си в повечето слу4аи родителите са прави(казвам го за 1-ви път срам ме е
![]()
)
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
ххахаха сори ама си си педалчеПървоначално написано от FiEшЪнChE
![]()
![]()
![]()
![]()
нищо лично
Let the sunshine