.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Парадоксът - "забраненото е най-сладкото"

Не усещате ли, че винаги когато двама души са обвързани, мъжът (например) продължава да се захласва по плейбойски хубавици, както и от жени, срещнал навън? "Забраненото е най-сладкото..." Нещо, което ти на практика не можеш да имаш, пък и да го имаш (завинаги), ще ти омръзне и то и ще търсиш ново... И така никога не оставаме доволни. Какво е мнението ви? Може ли да се предотврати със силна воля на духа, както и с чувство за отговорност, които да сложат пред тебе знак 36, да не се поддадеш на изкушението... Защо винаги харесваме това, което не можем да имаме, и пренебрегваме своето?

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ами аз нямам такива проблеми,но все пак е много гадно така.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Цитирай Първоначално написано от Anabel
    Ами аз нямам такива проблеми,но все пак е много гадно така.
    И аз нямам проблеми, във връзка инвестирам доверие и отговорност... И е неприятно другият да... демонстрира отегчение, бавейки раздялата.

Напълно съгласна съм.Наистина повечето хора никога не остават доволни от това,което имат,и винаги искат още и още,дори и на забраненото посягат.За щастие аз не съм от тези хора
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си