- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си гадже :(
Здравейте всички от форума.Търся си гадже ако има желаещи да пишат !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakvi sa ti iziskvaniqta i za kvo ti e?
Земи ме!Мога да готвя!
![]()
И да знаете търся си куче. Ако има желаещи да пишат![]()
![]()
![]()
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Аз аз ;]
Който иска можем да си попишеме
Rebellion_Angel ей ако искаш две ще ти дамсамо че заедно ще си ги разхождаме
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
Е страшна тема.То така ако ставаше нямаше да има хора без гаджета.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Забий си някого по скайпа.....![]()
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
и аз искам куче ......Първоначално написано от Rebellion_Angel
![]()
;]
Първоначално написано от Rebellion_Angel
Az pyk si tyrsa 4erna i mn puhkava kotka ako ima jelae6ti da pi6at![]()
Ти си намерил/а къде да си търсиш....Първоначално написано от girl87
![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Kakva poroda gadje .... i 4ovek ili jivotno rastenie ...![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
и аз искам гадже,и аз мога да готвя,ама не искам тебе![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Първоначално написано от Nik4o_Spain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ме разби!!!Ама си е истина де, щото звучи като обява за търсене на домашен любимец.
Търси , но не тук.Тук и на сайт за запознанства ли го обърнахте ? Айде по-смело посети тук дадените сайтове : http://aha.bg и http://impulse.bg !
Вместо да пишеш тук тъпи теми, че си търсиш гадже, излез малко навън, запознай се с някой и се опитай да си намериш. Тук със сигурност няма да успееш![]()
Бе не е за смях... И аз имам чувството, че в посл време момчетата ги е хванала липсата |за Сф говора|. А тва със саитовете- никфа полза
Значи трябва да дойда до София...xaxa,шпегувам се.
Нещо много момчета започнаха да обръщат китката,което не е на добре...незнам вие какво мислите,но според мен този свят отива на майната си...![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Сори за спама,но съм сиг,че като прочете темата,нашия приятел Тянко 100% ''ше се кандидатира''!Нищо лично,просто ми е смешно...
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
Тянко няма да го дам!Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
![]()
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
И аз си търся ключовете от два дни и още не мога да ги намеря, ама не пускам безсмислени теми на неправилното място, нали?![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
Тук не пишат ключове,а момичета.Ключовете си ги търси в загубени вещи,но според мен някой ти ги е тафил.Доволин ли си?И теб те уредихме....Първоначално написано от mislitelka
Апф тука да не е сайт за запознанства ?!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Доволна всъщност...Първоначално написано от MartyParty
Знаеш ли, тва не е сайт за запознанства...И пак щеше да е по-приемливо, ако момичето си беше написало изискванията към кандидатите и малко за себе си...Аз лично не разбрах дори от какъв пол й трябва гадже.
Още повече, че да пуснеш тема тук, че си търсиш гадже, е същото, все едно аз да се обадя в Бърза помощ да питам за ключовете ми.![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
я ти си ми набор ако си 87, я те зимам ако правиш мусака![]()
бах тузаро не се е предложил пръв, не може да бъде![]()