.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Горе-долу несподелена любов...

Problema e takuv...Tq tvurdi che sam i nai dobria priqtel i na men e kazvala sichko...Malko pulen sam i sam q pital dali zaradi tova e problema i tq e kazvala che ne i puka dali sam debel ili slab a prosto cbe mi e bila nai dobrata fr i ne ne mojela da ima neshto poveche s men.Az s neq mnogo ne govorq kajete mi ot kakvo moje da e problema.Iskam da i spechelq surceto.Blagodarq predvarittelno

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Е как така - най-добри приятели сте, пък не си говорите много?
    Момичето просто те възприема като приятел, не търси проблем в себе си. Най-вероятно няма да стане нищо между вас. Радвай се на приятелството ви.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    The Sky
    Ами проблема сигурно е в това че, си пълен. Ами може да говориш повече с нея, да и бъдеш наистина добър приятел. Не знам на колко години сте, но според мен ако сте по-големи, по-нататък това може и да не и е проблем. А и ти можеш да започнеш да ходиш на фитнес и така... Успех!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Може просто да те обича като приятел... Не е задължителна някаква друга причина.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Kak shte se radvam na shibanoto kato q obi4am mamka mu..v momenta ne mi se jivee..Smisal tq na vunka e savsem razlichna ot kakvato e v skype razbirash li...prosto az i tq sme mn stranni hora...Tq predi me haresvashe no az togava ne izpitvah nishto kam neq no sega veche sam vluben do ushi

Е, щом преди те е харесвала, може би има някакъв шанс пак да започне да те харесва. Прави й повече намеци и излизайте заедно, недейте да си общувате само по скайпа.

Град
    The Sky
    Цитирай Първоначално написано от obichamRADI
    Kak shte se radvam na shibanoto kato q obi4am mamka mu..v momenta ne mi se jivee..Smisal tq na vunka e savsem razlichna ot kakvato e v skype razbirash li...prosto az i tq sme mn stranni hora...Tq predi me haresvashe no az togava ne izpitvah nishto kam neq no sega veche sam vluben do ushi
    Хей! Ми щом преди те е харесвала... значи си имаш шанс все още! Бори се за нея тогава... Сближете се, ходете нанякъде двамата....

i az tova iskam....no problema e che sam mnogo sramejliv.Mnogo puti sam iskal da i kaja aide da izlezem malko i tq mn puti mi e kazvala izlizali sme no vinagi si govorim za priqtelski neshta prosto s neq kogato sam si prekrvam strahnotno i tq sushto...

От срамежливост файда няма! Ако искаш нещо, трябва да бъдеш нахален. Не чакай, няма да ти се даде!

Shte se opitam.Blagodarq za pomoshta no vijte ima 1 problem po koito rabotq.Az mnogo lesno se palq i trudno izgasvam po4ti vinagi ako se skarame za neshto az pochvam da q psuvam a tq tolko me uvajava che ne iska da mi pri4ini tova i vijte onzi den kato se zamislih kakvo stana zashtoto tq si znae che ako neshto stane shte po4na da q psuvam i tq go iskashe daje (malko smeshno de)ama vse pak vijte

psuvai mee
    [21.3.2008 г. 19:06:54] [X] palavoto puh4e каза: are davai
    [21.3.2008 г. 19:06:56] - LUSO - каза: nema da te psuvam
    [21.3.2008 г. 19:07:00] [X] palavoto puh4e каза: (finger)
    [21.3.2008 г. 19:07:01] - LUSO - каза: ne mi trea da te psuvam
    [21.3.2008 г. 19:07:02] [X] palavoto puh4e каза: are sega
    [21.3.2008 г. 19:07:05] - LUSO - каза: za da te naranq
    [21.3.2008 г. 19:07:15] [X] palavoto puh4e каза: ;(
    [21.3.2008 г. 19:07:21] [X] palavoto puh4e каза: tfa vinagi sum iskala da go kaje6
    [21.3.2008 г. 19:07:27] [X] palavoto puh4e каза: i da ne me
    [21.3.2008 г. 19:07:28] [X] palavoto puh4e каза: ps
    [21.3.2008 г. 19:07:29] [X] palavoto puh4e каза: a sa
    [21.3.2008 г. 19:07:31] [X] palavoto puh4e каза: kato go kazva6
    [21.3.2008 г. 19:07:37] [X] palavoto puh4e каза: i mi stava gadno

Град
    Варна морето сините вълни....
    мисля,че имаш шанс щом те е харесвала ....
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Град
    варна
    Как ще псуваш момичето,бе...ужс

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    От срамежливост файда няма! Ако искаш нещо, трябва да бъдеш нахален. Не чакай, няма да ти се даде!
    Напълно съгласна съм с нея ^

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

nz prosto sam s takuv harakter

Цитирай Първоначално написано от obichamRADI
    nz prosto sam s takuv harakter
    Въздържай се по някакъв начин.С обиди може да нараниш чувствата и,дори и да не го желаеш.Много е болезнено момче/момиче,което харесваш да те обижда.Така може да се почувства и несигурна в чувствата ти.
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

mersi priqteli.mnogo sam vi blagodaren

Град
    София
    Супер тъпа постъпка е това с псуването... Вероятно много си й паднал в очите....
    Който иска можем да си попишеме

Ааа не са прави така... не я псувай... Само това не... Ти пък бъди малко по смел като излизате... :P Айде успех
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Просто събери кураж и излезте някой път ... просто и обясни какво изпитваш към нея .. първите 2-3 изречения ще са ти трудни но после всичко ще следва едно от друго .. просто си излей душата...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Леле, ма как ще я псуваш?
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

V nikakyv slu4aj ne q psuvaj kolkot i da ti se iska v daden moment - tq e momi4e se pak.A i 6tom te e haresvala predi - ima6 6ansove.
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Цитирай Първоначално написано от Scared Straight
    Супер тъпа постъпка е това с псуването... Вероятно много си й паднал в очите....
    Искаш да я спечелиш, а пък я псуваш...
    Еми пич, сам си копаеш гроба...
    Изобщо недей да ми се оправдаваш с това, че си с такъв характер!
    Мисля, че нямаш право да се оплакваш...

Мега фен Аватара на koalka
    Вариантите са два - или наистина те смята за най-добрия приятел и не може да има нищо с теб, или лъже, че това колко си дебел не е проблем...

Град
    град София
    Ами като излизате наистина бъди по-смел и в никакъв случай не я псувай-това най-много го мразим!
    Говорете си по-често, разберете се и си обяснете чувствата.
    Дано да се оправи всичко.Успех!

Znam 4e moje da prozvu4i tapi4ko i malko gadno no spored men moje da e zaradi vanshniq vid.Na men mi se e slu4valo tova da me haresva fr. a az nego i sa6to da haresvam fr. a toi mene ne i mislq 4e golqma stepen e ot vanshniq vid.Spored men s godinite moje da si stanete perfektni edin za dryg. Kakto v edn film JUST FRIENDS,nz da li si go gledal no v nego super gotinoto momi4e imashe best fr. koito beshe groznovati4ak a posle sled godini e preuspql bisnesmen,koito e mnogo sexy i simpatqga i nai nakraq est. se sabirat zaedno!Ne kazvam 4e jivota e kato film prosto mislq 4e ako si dostata4no tarpeliv moje da provarvi kam vas sled vreme 6tom tq te e haresvala nqkoga imash golqm 6ans!!!
    MT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си