- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го забия?
Здравейте!
Много ме кефи едно момче и той го знае,казвала съм му го и бих казала,че реагира нормално.В смисъл,че не ме отряза и т.н. ми се държа мн яко!Та такааа...От няколко дена постоянно съм с тва момче(днеска ходихме на НДК,където той караше скейт) и по принцип съм няква супер отворена,ама пред него нещо се сдухвам,което е яко шит...Та така...Плс ми кажете как да го забия,мн е сладък!![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
Със стол по главата. Стабилно забиване ще стане. ^^
ОМГ...Вижте кво-ако сте поредния/ата пикльо/пикла,която ше си прай ''яки бъзици'',като горните два поста,то плс си спестете тъпия коментар!
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
emi po tva deto pi6e6 razbiram 4e ti ve4e si go spe4elila ...durji se dobre s teb ,izlizate zaedno ,kazala si mu kakvo izpitva6 ...Nai-vajnoto ve4e e napravenoOstanaloto zavisi nai-ve4e ot nego - toi znae kakvo izpitva6 ti ...Ne se pritesnqvai ot tova 4e se sduxva6 v negovata kompaniq tova e ne6to koeto se slu4va na vseki ,a i vse pak ne e neobxodimo da si super otvorena za da go svali6
Moje bi trqbva da iz4aka6 malko ...vse pak ne moje samo ti da pravi6 vsi4ko ..neka i toi se postarae .Ti ve4e si napravila tova koeto trqbva za koeto te pozdravqvam za6toto az taka i ne kazax na mom4eto koeto xaresvam tova koeto izpitvam ...
Dano skoro da ste zaedno ...Uspex
![]()
Razli4na sum ne sum banalna.Idealna sum,ne sum naxal.Ne moje6 da me ima6 ne 4e se naduvam.Ot vsi4ki koito ima6 NAI_SKUPO STRUVAM!!!
Благодаря много!
Засега твоят коментар беше единствения смислен отговор!Още един път-мерси!![]()
![]()
![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
опитай се да бъдеш естествена и да не се притесняваш толкова много...макар4е аз ве4е близо 3 месеца ходя с моя приятел и пак се притеснявам понякога...ама се постарай да не става така винаги. Споделяйте си,накарай го да ти каже нещо за себе си. Общувайте!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ми аз това го знам(че трябва да съм себе си,да си общуваме повече и т.н.),но много рядко сме насаме с него,защото нормално като излезем и почти винаги се събираме голяма компания и на мене ми е малко тъпо,'щото пред другите не мисля,че мога да му говоря нещата,който бих искала да му кажа насаме(знам,че звучи тъпо)...И за това някак си се сдухвам...![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
emi nqma kak trqbva da izdebne6 nqkoi put da ste sami i...ina4e ne vijdam kak 6te stane
Няя пък аз си подкрепям идеята за стола!!!![]()
![]()
--------------------------------------------------------
За целта ще са ти нужни - Дълги пирони + Чук / Тесла + Някой да го държи по възможност..
The Spark