.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Кво ми става ?

....

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ми може и да не си съ възбудил достатъчно от момичето.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

ами щом не ти се случва често,значи си бил притеснен или не си се възбудил достатъчно..

Мега фен Аватара на amatorium
    Ponqkoga se sluchva i da iskash da svurshish po-burzo. Nai-dobre zapochni da si predstavqsh nai-sexualnite neshta. Prosto zapochni da si predstavqsh useshtaneto, ot tova koeto pravish. Taka shte ti se zasili chuvstvitelnostta i shte ti doide po-burzo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Кофти ситуация,но споко на всеки може да се случи А причините могат да са няколко:
    1.Неподходящо момиче (ако е било секс за една вечер...)
    2.Нещо да те е разсейвало (да си мислил за нещо друго,през деня да си имал някаква кофти случка,някви проблеми...)
    3.Да е било еднообразно (през цялото време в една поза,по един и същ начин...като някоя машина,която прави едно и също движение 3 часа...)
    4.Недостатъчно ласки...
    Има много причини,поради които може да се е получило така Но не се отчайвай Следващият път ще е по-добре \/

Подкрепям предните няколко мнения

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Daft
    Подкрепям предните няколко мнения
    Аз също!
    Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.

otpusni se ne misli za tova
    o.O

mi prosto se naslajdavai na sex i priqtelkata ti dase postarae maksimalno date vazbydi
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Или си се разсейвал повреме на целия акт или твоята приятелка неможе да те възбуди.

hottie
    Guest
    Подкрепям всички мнения дотук. И все пак ако си преживал стрес или си уморен е много вероятно да е от това.
    И все пак често ли ти се случва да не можеш да свършиш толкова дълго време?

Ем братле на мен първият ми пат беше така , е не чак толкова мн де но имаше някаде половин час , ти се радвай че не си от бързо свършващите
    Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI

Цитирай Първоначално написано от koman
    мии честно да ви кажа снощи го направих за 1ви път ... не бях някакъв супер притеснен или нещо от тоя род ...
    Споко, пътрвите няколко пъти е така
    След време ще се "оправиш"
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    E ne sam edinstvenata razseqna lichnost,po vreme na sex

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    E ne sam edinstvenata razseqna lichnost,po vreme na sex
    хахахаха, а такаааа, приятеля ти знае ли, че мислиш "какво да питаш фризьорката" докато го правите?

Чудя се момичетата до колко са съсредоточени докато го правят, аз моята често я хващам да гледа многозначно в пространството

А по темата:
    не разбрах за пръв път правиш секс или за пръв път колкова бавно свършваш...
    ако е за 1-то, това е нормално, тогава ние мъжете сме все по крайностите
    ако е 2-то, причината може да е подобна на цитата по горе , като не изключваме, че може да е повлияно не от твоята а от нейната разсеяност

ПС: не забравай - ВИНАГИ ЖЕНИТЕ СА ВИНОВНИ
    Do you speak Salsa? .......

Re: Кво ми става ?

...

Повече от фен
    Абе тук или ще са яко ебаваки,или яко сериозно-мен ако питаш...нищо особено-на всеки се случва...Все пак човешкият организъм не е някъв часовник...един път така,друг път иначе и това е.Давай пак секс и виж дали ще е пак така,ако да-давай с друга ...
    [img] [/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си