- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кво ми става ?
....![]()
Ми може и да не си съ възбудил достатъчно от момичето.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
ами щом не ти се случва често,значи си бил притеснен или не си се възбудил достатъчно..![]()
Ponqkoga se sluchva i da iskash da svurshish po-burzo. Nai-dobre zapochni da si predstavqsh nai-sexualnite neshta. Prosto zapochni da si predstavqsh useshtaneto, ot tova koeto pravish. Taka shte ti se zasili chuvstvitelnostta i shte ti doide po-burzo.
Eating isn't cheating - Arnold
Кофти ситуация,но споко на всеки може да се случиА причините могат да са няколко:
1.Неподходящо момиче (ако е било секс за една вечер...)
2.Нещо да те е разсейвало (да си мислил за нещо друго,през деня да си имал някаква кофти случка,някви проблеми...)
3.Да е било еднообразно (през цялото време в една поза,по един и същ начин...като някоя машина,която прави едно и също движение 3 часа...)
4.Недостатъчно ласки...
Има много причини,поради които може да се е получило такаНо не се отчайвай
Следващият път ще е по-добре
\
/
Аз също!Първоначално написано от Daft
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
otpusni se ne misli za tova
o.O
mi prosto se naslajdavai na sex i priqtelkata ti dase postarae maksimalno date vazbydi
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Или си се разсейвал повреме на целия акт или твоята приятелка неможе да те възбуди.
Подкрепям всички мнения дотук. И все пак ако си преживал стрес или си уморен е много вероятно да е от това.
И все пак често ли ти се случва да не можеш да свършиш толкова дълго време?
...
Ем братле на мен първият ми пат беше така , е не чак толкова мн де но имаше някаде половин час , ти се радвай че не си от бързо свършващите![]()
![]()
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
Споко, пътрвите няколко пъти е такаПървоначално написано от koman
След време ще се "оправиш"![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
E ne sam edinstvenata razseqna lichnost,po vreme na sex![]()
хахахаха, а такаааа, приятеля ти знае ли, че мислиш "какво да питаш фризьорката" докато го правите?Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Чудя се момичетата до колко са съсредоточени докато го правят, аз моята често я хващам да гледа многозначно в пространството![]()
А по темата:
не разбрах за пръв път правиш секс или за пръв път колкова бавно свършваш...
ако е за 1-то, това е нормално, тогава ние мъжете сме все по крайностите
ако е 2-то, причината може да е подобна на цитата по горе, като не изключваме, че може да е повлияно не от твоята а от нейната разсеяност
ПС: не забравай - ВИНАГИ ЖЕНИТЕ СА ВИНОВНИ![]()
![]()
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
...