- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарязват ли ви защото сте по бедни от тях?
Имам наистина гаден проблем ;( има едно момче, което още обичам.Бяхме гаджета, но ме заряза, защото разбра че не сма чак толкова богата, колкото него.Немога да го забравя !!!! Какво да направя помогнете....
Как какво!? Не се дръж като глупачка! Изобщо не мога да разбера къде си го намерила този човек който гледа парите на хората.. Избий си от главата, че не можеш да го забравиш, защото не си заслужава за такъв!
Животът е адът описан в Библията!
Този е бил уникално тъп, как въобще си се хванала с него?
то кат се влюбиш не те пита дали е тъп или е курва.Първоначално написано от koalka
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не си заслужава...забрави го..лесно е да се каже но просто не си заслужава заради някав мухлио да си хабиш нервите
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Дай да му покажа кой е богат и кой не!Парцал!
лол и как така още го обичаш?![]()
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
е ти пък... тя не може да избере кои да обича и кои не... може и много да я е наранил,обаче човек не се забравя толкова лесноПървоначално написано от Deni4ka:)
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Относно мнението ти - тоя е балък!
Относно въпроса ти , който е
"Зарязват ли ви защото сте по бедни от тях?"
Не .. не ме зарязват ...
Един път момчетата от класа ми направиха намека , че съм бил беден .. и все пак , нали идвам от Елин Пелин , което си е Село в тяхните очи , на 25 км от София .. и ме изкараха отгоре на всичко Беден Селянин ..
Явно като им праснах "празното" си портмоне в чина/масата ги накарах да се замислят .. като го отворих и изсипах банкноти на земята и казах - Брой , и ми кажи , че ти имаш повече пари от мен ...
просто млъкнаха ..
От тогава никой не ме е питал имам ли пари , и колко .. и никога не са ми правили проблем ..
Относно зарязване - ... да му се не види , но майче съм попаднал на най-хубавата , страхотна приятелка , защото ми е ясно .. толкова , твърде , прекалено ясно , че тя не е материалистка , и знам , че дори да нямам 1 ст. в джоба , няма да ме остави .. на това майче му се казва любов , обич .. без капка жажда за пари от другата страна ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Явно си си хванала скръндза за гаджеНадявам се ти да не гледаш толкова материалните притежания на човек
![]()
Ако се е разделил с теб единствено заради финансовото ти състояние,наистина е много нелепо и абсурдно.Така може да си направиш сметка,той що за човек е и какви принципи има.....Е,заслужава ли си да се бориш за него?...Според мен определено не!!!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Ujas! Kak e vyzmojno da ima takiva hora... da zarejesh chovek zashtoto e po beden ot teb... Prosto ne e dyrjal na teb dostatachno... Spored men si e tyrsel prichina da se razdeli s teb i e izmislil nai glupavata... Ne mislq che ako toi te obichashe shteshe da postypi taka... bi se boril !
aman ot kreteni![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
оле този никак даже не те обича, чак немога да повярвам че те е зарязал заради това, не се занимавай с него, такива като него заслужават да си стоят самички и никой да не ги обича щом се подиграват с чувствата на другите по този начин
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
пф идиоти от всякъде .. това е тъпа причинаслава богу не ми се е случвало ама .. пф гадно е
забрави го не си струва ..
Много ми е интересно, какво по- точчно разбираш ТИ под курва...Първоначално написано от tuzaro
ПТ: Аз нямам такива проблеми, щото мога да преценя, дали едно момче е с мене заради парите...![]()
Поредното тъпо леке, да не ти пука за тоя
we give it all.
Аз лично не знам как бих се влюбила в човек и забележи - все още да го обичам, ако той ме е зарязал, защото нямам пари.Единственото, което може да предизвика в мен след това, е само презрение.
Малеее тоя някой тряя да го хване в някоя тъмна улица и![]()
!Tакива боклуци много ги мразя
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
o boje..ne moga da povqrvam..ne moga i da si go predstavq..
prosto edin den doide i ti kaza ne iskam da sum s teb zashtoto finansovite mi vuzmojnosti za po golemi ot tvoite ? taka li ?
![]()
![]()
lol da gleda6 4ovek spored finansovoto sustoqnie e brutalno smahnato
![]()
izvinqvai,4e 6te go kaja,no toq 4ovek,ne te obi4a izob6to
po-dobre si go izbii ot glavata ,ne biva da strada6 zaradi nqkaf si muhlio
![]()
![]()
Баси Пед*ла....Аз пък си мислех че това е по характерно за някой момичета ...Е тоя какво го интересува че не си толкова богата колкото него ?Да не би да очаква от теб да го издържаш??? :Х басииии педала хич да не ти дреме за тоя .
6tom te e zarqzal,zaradi takava glupost,zna4i ne te zaslujava!Mnogo e pov1rhnosten qvno,p1k i ako si go v1rne6,6te se prev1rne6 v ne6to kato "momi4e na povikvane" t.e toi postoqnno 6te pretendira kolko pari ima i ti vinagi 6te si v sqnkata my!Nameri si nqkoi,koito ceni TEB,a ne materialnoto ti polojenie!Tova vse pak ne e kasting,nito Koi e po-po-nai i ne sme bri Bate En4o,taka 4e tvoito mom4e trqbva doosta da porasne.
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities
Иве...повярвай ми...този е пълен идиотПървоначално написано от iva_16
![]()