.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Той не иска да ме види...май магията свършва :(

Здравейте.Напоследак все си мисля,че моя приятел не иска да ме види.Избягва да се срещаме,само си търци оправдания,а когато му го кажа ми казва,че има важни неща да свърши сега и,че много иска да си ме види.Наскоро можеше да се видим,но предишния ден се скарахме мн жестоко и той ми каза,че не иска да се виждаме (но това според мен беше породено от гнева заради караницата ни)....и съм сигурна,че ако бяхме в добри отношения,щеше да иска да се видим на другия ден.И преди съм си мислела,че не иска да ме види...незнам мн съм объркана,незнам какво да мисля и кое е самата истина

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Бъди пич и го зарежи
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    аамм питай го..той най-добре шш ти каже дали нещата са така..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    аамм питай го..той най-добре шш ти каже дали нещата са така..
    да бее,все едно ще и каже "ми не искам да те виждам,избягвам те"
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Според мен щом не иска да се виждате често значи че не те обича достатъчно...По добре го зарежи да не те зареже той
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Според мен тва момче само си играе с теб....зарежи го и гледай напред...не е единствен... и щом те избягва значи има някаква причина която трябва да разбереш каква е .... успеХ
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Тез усти за ко са ви дадени...Според мене като цяло тряа си изясните отношенията...Ама тъй като чета ко си писала мн ме съмнява че имате бъдеще...

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Тез усти за ко са ви дадени...Според мене като цяло тряа си изясните отношенията...Ама тъй като чета ко си писала мн ме съмнява че имате бъдеще...
    Ами ние сме заедно от 2 години
    Незнам аз като го питах и той ми каза,че е имал важни неща,които да свърши сега и ми каза...като свърша работата ти обещавам,че ще дойда.(Не сме от 1 град)

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ostavqi go ti predi toi da ti e bil 6uta

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Ами ние сме заедно от 2 години
    Незнам аз като го питах и той ми каза,че е имал важни неща,които да свърши сега и ми каза...като свърша работата ти обещавам,че ще дойда.(Не сме от 1 град)
    Пфф това е много кофти да сте от различни градове...Имай малко гордост и го зарежи преди да те е наранил той тебе...Сигурно си му омръзнала вече нз...

Ами аз много пъти съм имала съмнения,че не иска да ме види,а се е оказвало,че не е така и той наистина е имал работа или просто е имал някакви притеснения и не му е било до срещи с гаджето.Той е много балансиран човек и аз май затова си мисля така....смисал той поставя на една везна мен,приятелите си,семейството си,работата...а пък аз съм такъв човек,че щом обичам е до последно и давам всичко за човека до мен....и мисля,че може и затова да си мисля така.

Офф....тва не е така жръз/пръц.Той е от друг град казва момичето , това значи трябват време/пари! Явно човека има кола , която и трябва гориво , какво зарязване говорите ? Другото , което е работи... Потърпи малко и ще дойде 1-2-3 дена не е дошъл и дай да го зарежем... Защо ти не хванеш автобус или с някои приятел или родител да отидиш ТИ при него. То се изка малко акъл...

Град
    Dreamland Varna
    Според мен вече не иска да сте заедно, но го е страх да ти го каже и чака ти да го зарежеш
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Той не иска да ме види...май магията свършва :(

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Здравейте.Напоследак все си мисля,че моя приятел не иска да ме види.Избягва да се срещаме,само си търци оправдания,а когато му го кажа ми казва,че има важни неща да свърши сега и,че много иска да си ме види.Наскоро можеше да се видим,но предишния ден се скарахме мн жестоко и той ми каза,че не иска да се виждаме (но това според мен беше породено от гнева заради караницата ни)....и съм сигурна,че ако бяхме в добри отношения,щеше да иска да се видим на другия ден.И преди съм си мислела,че не иска да ме види...незнам мн съм объркана,незнам какво да мисля и кое е самата истина
    Кажи какви са му извиненията .. като мъжко , мога да ти кажа , дали .. е наистина нещо по-сериозно , или не иска да те види ..
    Защото наистина ако има работа , колкото и да иска .. няма да може ..
    пък и колко време не се виждате ..
    Магията .. свършва , когато се видите , и видите , че .. няма нищо .. нищо от това което е било в началото ..

Може и да заобикаля начина .. и накрая да ти каже "Не се виждаме .. късаме" .. де да знам .. аз нямам много години житейски опит , но като на театър си представям ситуацийки и пресъздавам какво може да стане
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Доста теми от теб съм изчела за проблемите ти с него (е, поне мисля, че бяха твои, не съм сигурна). И не мисля, че имате бъдеще...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

e kato tokova mnogo iskash da se vidite shto ne otidesh ti pri nego...!?
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си