.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    ако питате мен вси4ко идва от мозъка..там си4ко става ... никво сърце

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    ne moje da se jivee bez liubov,zashtoto vseki se chuvstva gadno kato e sam...no ot druga strana si mnogo po-dobre kato ne ti puka,ne te boli,ne se nervish i ne te gree...po-dobre da ne obichash i samo da mrazish...taka na teb ti e ideal..az sym za bezrazlichieto!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    ам ако мн си наренен се полу4ава тва да си без 4увства

V 6ibanata 4alga se peqt takiva raboti i tq obarkva misalta na horata kakto v momenta .... kakvoto i da stane 4ovek vinagi ima 4ustva nevazmojno e da bade bez4ustven .... az obi4ah istinski bqh s momi4e godina i polovina i moje bi pove4e bqhme nerazdelni kato semeistvo pravehme spodelqhme si4ko bqhme ne prosto gadjeta ami i istinski priqteli i tuka idva momenta v koito sadbata napravi taka 4e trqbva6e tq da ostane v bg az da zamina na 3000 kilometra i se razdelihme zavinagi i tam ima edno 4ustvo nare4eno bolka no kakvoto i da e stanalo az pak si imam 4ustva seki 4ovek e taka ne e v granicite na vazmojnoto da bade6 bez4ustven poneje trqbva da ti iztragnat sarceto a ne moje da jivee6 bez nego za6toto 4ustvata ne sa v glavata a se ose6ta sas sarceto

От къде си сигурен, че чувствата идват от сърцето...Той е просто орган, който е нужен за оцеляването ти...Ако ти изтръгнат сърцето умираш, ама аз мога да кажа, че чувствата идват от дробовете...И ти к'во ще правиш...Пак ако ти изтрагна дробовете пак ще умреш...Защото те са орган като сарцето...

Za6to me zanimava6 s gluposti az sam q ispital i v seki hubav ili lo6 moment i kogato se e slu4valo ne6to me stqga6e ne zadnika ne drobovete ne mozaka ne bastuna ne krakata a sarceto ... taka 4e ako iska6 kazvai 4e 4ustvata idvat i ot debeloto 4ervo men ne me zasqga kakvoto sam po4ustval i vidql prez realnite o4i na tova vqrvam ne na teb taka 4e ako obi4a6 obesnqvai na nqkoi drug ot koq 4ast na tqloto idvat 4ustvata ne i na men
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

И през двете съм минала - и двете са ужасни. В двата случая - все се чувстваш 'празен'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от Chess
    ам ако мн си наренен се полу4ава тва да си без 4увства

V 6ibanata 4alga se peqt takiva raboti i tq obarkva misalta na horata kakto v momenta .... kakvoto i da stane 4ovek vinagi ima 4ustva nevazmojno e da bade bez4ustven .... az obi4ah istinski bqh s momi4e godina i polovina i moje bi pove4e bqhme nerazdelni kato semeistvo pravehme spodelqhme si4ko bqhme ne prosto gadjeta ami i istinski priqteli i tuka idva momenta v koito sadbata napravi taka 4e trqbva6e tq da ostane v bg az da zamina na 3000 kilometra i se razdelihme zavinagi i tam ima edno 4ustvo nare4eno bolka no kakvoto i da e stanalo az pak si imam 4ustva seki 4ovek e taka ne e v granicite na vazmojnoto da bade6 bez4ustven poneje trqbva da ti iztragnat sarceto a ne moje da jivee6 bez nego za6toto 4ustvata ne sa v glavata a se ose6ta sas sarceto

От къде си сигурен, че чувствата идват от сърцето...Той е просто орган, който е нужен за оцеляването ти...Ако ти изтръгнат сърцето умираш, ама аз мога да кажа, че чувствата идват от дробовете...И ти к'во ще правиш...Пак ако ти изтрагна дробовете пак ще умреш...Защото те са орган като сарцето...

Za6to me zanimava6 s gluposti az sam q ispital i v seki hubav ili lo6 moment i kogato se e slu4valo ne6to me stqga6e ne zadnika ne drobovete ne mozaka ne bastuna ne krakata a sarceto ... taka 4e ako iska6 kazvai 4e 4ustvata idvat i ot debeloto 4ervo men ne me zasqga kakvoto sam po4ustval i vidql prez realnite o4i na tova vqrvam ne na teb taka 4e ako obi4a6 obesnqvai na nqkoi drug ot koq 4ast na tqloto idvat 4ustvata ne i na men

П.П.: Просто се заяждам
    Madness is the gift, that has been given to me.

Dam ose6tam 4e si nqkoi dosta glupav selqnin izvinqvai za dumite ama pi6i si tam s drugite men ne me zasqga6
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Както казаха по-горе няма никакво сърце.Всичко е в мозъка!

Dam ose6tam 4e si nqkoi dosta glupav selqnin izvinqvai za dumite ama pi6i si tam s drugite men ne me zasqga6

Всичко казано на място...Като изключим частта със доста глупавия селянин ...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По-добре да боли, но да си бил влюбен. Чувството, ч летиш, че владееш света, фактът, че се събуждаш с усмивка на лицето...дори и за 1 миг да е това си струват всяка болка. била съм ранявана, боляло ме е, мислела съм, че никога пак няма да мога да обичам друг, но съм се изправяла. Ако бях затворила сърцето си, нямаше да съм така щастлива днес. Всяка сълза, всеки самотен и тъжен миг са си стрували, защото сърцето ми е узряло за този човек........Предпочитам да горя и да угасна пред това да мъждукъм едва-едва в мрака.

Е В А Л А

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Ми Аз лично предпочитам да съм безчувствен...По-добре да не чувствам нищо отколкото да ме боли
    аз също..
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

predi 5 meseca skysah s eno mom4e na koeto mnogo dyrjah. sega stanah bez4uvstvena ne dopuskam nikoj do sebe si - i mislq 4e taka e po dobre
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Obichala sam s onazi istinka i smeq da tvyrdq spodelena liubov.No sled kraq stanah bezchustvena i studena.shans
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Мега фен
    Град
    SF
    Предпо4итам да се оставя да ме боли, да си изпла4а о4ите и да се излекувам в някакъв момент, колкото и време да отнеме.

Робинята на Quench

po dobre da te boli ot lubov ot kolkoto da ti e bezrazli4no..horata sa kazali , 4e kogato te boli zna4i si jiv i 4uvstva6 ,a kakvo po hubavo ot tova da se 4uvstvame jivi dori i na takava cena.....

Голям фен
    po dobre e da si bez4uvstven za da ne strada6 sled tova

Болката не е вечна, но хубавите спомени остават за дълго. От личен опит го казвам и затова предпочитам да съм обичала и след това да ме е боляло. Обичайте, не е трудно...
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Ми Аз лично предпочитам да съм безчувствен...По-добре да не чувствам нищо отколкото да ме боли
    +1 и един спомен ако може да напиша
    Обичаш ли ще бъдеш изоставена...!Игра такава има в любовта,той на влюбен се преструва ти победена излизаш след това!За това на безразлична се преструвай,твърда,като камъка бъди обичай ала първа не целувай,защото победена ще си ти!!!
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Болката не е вечна, но хубавите спомени остават за дълго. От личен опит го казвам и затова предпочитам да съм обичала и след това да ме е боляло. Обичайте, не е трудно...
    Трудното не е да обичаш, а да преживееш любовта...

По темата..Мн пъти ме е боляло, и сега ме боли...Била съм безразлична на моменти, но тфа е от умора... И сега пред всички се правя, че не ми пука, обаче изобщо не е така! Само като вляза вкъщи...и усещам как се повалям... Но все пак предпочитам да ме боли и да се късам от болка...поне ще си излея чувствата... =]

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

абе кви сте вие мазохисти искате да ви боли МАЙНА НА СИ4КИ И ТВА Е ...ТРЯА ДА СИ СТУДЕН..ЗАМРЪЗНАЛ ОТВЪТРЕ ПО-ДОБРЕ ЗА ТЕБ..

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По-добре да боли, но да си бил влюбен. Чувството, ч летиш, че владееш света, фактът, че се събуждаш с усмивка на лицето...дори и за 1 миг да е това си струват всяка болка. била съм ранявана, боляло ме е, мислела съм, че никога пак няма да мога да обичам друг, но съм се изправяла. Ако бях затворила сърцето си, нямаше да съм така щастлива днес. Всяка сълза, всеки самотен и тъжен миг са си стрували, защото сърцето ми е узряло за този човек........Предпочитам да горя и да угасна пред това да мъждукъм едва-едва в мрака.

Не бих могла да го кажа по-точно!
    Въпреки,че до скоро бях много наранена и в момента нямам чувства към никой конкретен човек,знам че това е моментно състояние...
    И аз много приказвах и си вярвах,че повече няма да се влюбя,но то като дойде не пита
    А и нещо да съм с някой "еи така за купона" за вечерта само взе да ми омръзва.Верно после никой не ти разбива сърцето,но се чувстваш празен...абе друго е да си с някой,който обичаш.
    Но съм готова пак да премина през всичко това,и пак да ме боли,защото иначе все едно не си живял

i az predpochitam taka .. prekaleno chuvstvitelna sum i za nai malkoto neshtu reva,za tva predpochitam da sum bezchuvstvena

Just laying on the beach and having fun...

Град
    In Devil's Castle
    qvno sym mazohist4e,za6toto predpo4itam da me boli,otkolkoto da ne 4yvstvam ni6to..tova bi bilo yjasno
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Предпо4итам да се оставя да ме боли, да си изпла4а о4ите и да се излекувам в някакъв момент, колкото и време да отнеме.
    То хубаво, но надали си мислиш същото в моментите, когато нещо те 'раздира' от вътре? Не спиш, не ядеш, а денонощно се терзаеш по тая твоя 'любов'.

В някои случаи си мисля, че въпреки че ме боли, поне това е още едно доказателство, че се чувствам жива... в следващия момент обаче си мисля, че ако се предоверя отново на някое момче и той ме предаде по някакъв начин, ще 'вляза в лявата лента' официално.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Любов ... това е нещото което ме води .. това всъщност е нещото което ме поддържа жив ... самотен съм но това не ме спира .. в търсенето ..

ПС : нали за това любовта е толкова сладка ... защото сме страдали много и в момента в който я намерим сме много щастливи ...
    надявам се разбрахте замисъла ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хладна и безмилостна бъди,
    Малка вещице не вярвай на сълзи,
    Дори и до смърт да боли,
    Само тази болка още ми подсказва,
    че съм още жив и съм до теб!

Айде накажи ме,
    Айде нарани ме,
    Аиде изгори ме,
    Нека ме боли!