- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да те боли от любов или да си безчувствен?
ne moje da se jivee bez liubov,zashtoto vseki se chuvstva gadno kato e sam...no ot druga strana si mnogo po-dobre kato ne ti puka,ne te boli,ne se nervish i ne te gree...po-dobre da ne obichash i samo da mrazish...taka na teb ti e ideal..az sym za bezrazlichieto!
Първоначално написано от Chess
Za6to me zanimava6 s glupostiaz sam q ispital i v seki hubav ili lo6 moment i kogato se e slu4valo ne6to me stqga6e ne zadnika ne drobovete ne mozaka ne bastuna ne krakata a sarceto ... taka 4e ako iska6 kazvai 4e 4ustvata idvat i ot debeloto 4ervo men ne me zasqga kakvoto sam po4ustval i vidql prez realnite o4i na tova vqrvam ne na teb
taka 4e ako obi4a6 obesnqvai na nqkoi drug ot koq 4ast na tqloto idvat 4ustvata ne i na men
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
И през двете съм минала - и двете са ужасни. В двата случая - все се чувстваш 'празен'.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от Nik4o_Spain
П.П.: Просто се заяждам![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Dam ose6tam 4e si nqkoi dosta glupav selqninizvinqvai za dumite ama pi6i si tam s drugite men ne me zasqga6
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Както казаха по-горе няма никакво сърце.Всичко е в мозъка!
Първоначално написано от Nik4o_Spain
Всичко казано на място...Като изключим частта със доста глупавия селянин...
Madness is the gift, that has been given to me.
аз също..Първоначално написано от BlindedAngel
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
predi 5 meseca skysah s eno mom4e na koeto mnogo dyrjah. sega stanah bez4uvstvena ne dopuskam nikoj do sebe si - i mislq 4e taka e po dobre![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Obichala sam s onazi istinka i smeq da tvyrdq spodelena liubov.No sled kraq stanah bezchustvena i studena.shans![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Предпо4итам да се оставя да ме боли, да си изпла4а о4ите и да се излекувам в някакъв момент, колкото и време да отнеме.
![]()
Робинята на Quench
po dobre da te boli ot lubov ot kolkoto da ti e bezrazli4no..horata sa kazali , 4e kogato te boli zna4i si jiv i 4uvstva6 ,a kakvo po hubavo ot tova da se 4uvstvame jivi dori i na takava cena.....
po dobre e da si bez4uvstven za da ne strada6 sled tova
Болката не е вечна, но хубавите спомени остават за дълго. От личен опит го казвам и затова предпочитам да съм обичала и след това да ме е боляло. Обичайте, не е трудно...
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
+1 и един спомен ако може да напишаПървоначално написано от BlindedAngel
![]()
Обичаш ли ще бъдеш изоставена...!Игра такава има в любовта,той на влюбен се преструва ти победена излизаш след това!За това на безразлична се преструвай,твърда,като камъка бъди обичай ала първа не целувай,защото победена ще си ти!!!![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Трудното не е да обичаш, а да преживееш любовта...Първоначално написано от Rebellion_Angel
По темата..Мн пъти ме е боляло, и сега ме боли...Била съм безразлична на моменти, но тфа е от умора... И сега пред всички се правя, че не ми пука, обаче изобщо не е така! Само като вляза вкъщи...и усещам как се повалям... Но все пак предпочитам да ме боли и да се късам от болка...поне ще си излея чувствата... =]
Първоначално написано от krem4et0
Не бих могла да го кажа по-точно!![]()
Въпреки,че до скоро бях много наранена и в момента нямам чувства към никой конкретен човек,знам че това е моментно състояние...
И аз много приказвах и си вярвах,че повече няма да се влюбя,но то като дойде не пита![]()
А и нещо да съм с някой "еи така за купона" за вечерта само взе да ми омръзва.Верно после никой не ти разбива сърцето,но се чувстваш празен...абе друго е да си с някой,който обичаш.
Но съм готова пак да премина през всичко това,и пак да ме боли,защото иначе все едно не си живял
qvno sym mazohist4e,za6toto predpo4itam da me boli,otkolkoto da ne 4yvstvam ni6to..tova bi bilo yjasno
someone else...
То хубаво, но надали си мислиш същото в моментите, когато нещо те 'раздира' от вътре? Не спиш, не ядеш, а денонощно се терзаеш по тая твоя 'любов'.Първоначално написано от SINDEL
В някои случаи си мисля, че въпреки че ме боли, поне това е още едно доказателство, че се чувствам жива... в следващия момент обаче си мисля, че ако се предоверя отново на някое момче и той ме предаде по някакъв начин, ще 'вляза в лявата лента' официално.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Любов ... това е нещото което ме води .. това всъщност е нещото което ме поддържа жив ... самотен съм но това не ме спира .. в търсенето ..
ПС : нали за това любовта е толкова сладка ... защото сме страдали много и в момента в който я намерим сме много щастливи ...
надявам се разбрахте замисъла ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Хладна и безмилостна бъди,
Малка вещице не вярвай на сълзи,
Дори и до смърт да боли,
Само тази болка още ми подсказва,
че съм още жив и съм до теб!
Айде накажи ме,
Айде нарани ме,
Аиде изгори ме,
Нека ме боли!
Та предпочитам болката![]()
The Spark