- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да те боли от любов или да си безчувствен?
Първоначално написано от krem4et0
Хахахахаааа и Кремчето пак изкача с мненията които приличат на някоя притча. Знаеш ли ? Не обичам хората като тебе които използват само скапани клишета. Те са коне с капаци, говорят на изуст без да разбират за какво става въпрос. Е така, прочела нашата от някъде си две три безмислици и айде. Първо да те светна. Не е от сърцето, а от сивото вещество в главата ти. Нарича се мозък. От мозъка идва всичко, болката от любовна раздяла, удоволствието от секс, от хранене или от каквото и да било. Това за сърцето сигурно е някаква измислица на Шекспир. И какво като се събуждаш усмихната ? Аз какво да кажа като се събуждам по същия начин след като знам че съм "минал" поредната
. Аз пък имам чувството че ако бях отворил (не затворил) сърцето си щях да съм мн мн по малко щастлив. И сега когато има катинарче на сърцето нямам проблеми със сълзи, любовна болка / тъга , реженки на вени, бръщолевене "аз съм емо и ще умра" и т.н.
![]()
. Затова предпочитам да бъда безскрупулно и гадно копеле мачкайки чувствата на хората, правейки си това което му е кеф, независимо дали един ден ще ми се върне. Един живот живея и ако тръгна да плача и да се смилявам за всеки човек косите ми ще побелеят преди 30.
Аз лично се възхищавам на хладнокръвните и ледени хора които нямат задръжка за каквото и да е. Само е такива пробиват напред в живота, а не някакви си лигли и лигьовци които рухват реват и се депресират. Чувствата винаги са пречели. Любовта е най - ужасното нещо на света и тя въобще не помага на света. Манипулира и замъглява мозъка следователно човек почти, не мисли когато е влюбен и може да се каже че няма средство което да извършва кой знае каква прилична мисловна дейност. Затова правите глупости, затова си мислите че сте щастливи, но после осъзнавате и си казвате : "о Боже какви неща съм правил / а за този човек, а той въобще не ги е заслужавал". И по този начин вие не наранявате себе си, а мозъка. Мозъка го поема най много, не сърцето ! Хайде сега... който мисли че греша , нека ме обори .
po dobre da si bez4uvstveni az li4no predpo4itam da ne 4uvstavm za6toto zanm kakvo e da te boli ot liubov
![]()
to4no taka........ az ne moga da te oborq mislq 4e i nikoi ne mojeПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
eeemi predpo4itam da sum bez4ustvena i da ne me boli ot lubovta ama e mn trudno ponqkoga se polu4ava...ponqkoga mne![]()
Имаше период в които бях наранена ужасно много от любов... толкова и работи се случиха и в семейството и всичко беше ужасно сложно... И станах безчувственаНе позволявах на никои да се доближи до мен, изпоказах се и с приятелите си по едно време ( тежък пубертет
) Но помъдрях и за сега всичко е океу
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Боля ме доста от любовта-и към момчетата и към приятелите...Вече съм безчувствена..
Just haters make me famous! εĭз
Мразя да сравнявам подобни неща, затова защото никой не избира какво да чувства в дадени моменти от живота. По принцип никой неиска да е някакво мекотело, но и никой не иска да е твърд като гранит. Това че хората понякога изпадаме във подобни крайни състояния не значи, че имаме правото да си избираме кое е "по"
да ме боли иначе как ще обичам
Почти всеки който е наранен ще каже, че предпочита да е безчувствен.. Мислете трезво обаче.. Аз предпочитам да обичам и да боли..!
Животът е адът описан в Библията!
боляло ме е много пати като се замисля всеки път като реша да обичам ..за момента намерих обичта си и не мисля че ще бъда излагана и наранена.. в случаите когато има несподелена любов е добре да си безчувствен ..корав щото да обичащ някой а него да не го ебе за теб ...
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
да си безчувствен е по-добре , наистина :> А и като гледам по форума кво ста , Make Your Turn само днеска бате, за пет пеа :>
Именно болката ни кара да се чувстваме живи, нали така? Да почувстваме, че не само съществуваме. Няма смисъл да се правим на безчувствени. Какво печелим? Нищо. Макар че има моменти, когато е по-добре да останеш по-хладнокръвен, не трябва да си съвсем безчувствен. Защото така може да измъчиш емоционално човека до себе си, ако е решил, че безчувствието е безсмислено. А ти не искаме да страда онзи, който е готов да се откаже всичко свое за нас, нали? Трябва да сме истински емоционални задръстеняци, за да искаме това.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Като се замисля,никога не съм била тооолкова влюбена,така че не съм изпитвала някаква голяма болка,но предпочитам да съм безчувствена.![]()
Мене сега ме боли защото бяхме заедно и всичко беше прекрасно.Вече почти 2 месеца станаха а тя не ми излиза от главата![]()
фгдфгфг
Мн е гадно да те боли от любов(мене точно ся ме боли...), но не мисля и че е мн хубаво да си безчувствен... Най хубаво е да си с човека който обичаш, но за съжаление не ние избираме какво към кой да чувстваме и кой какво да чувства към нас... И все пак е по добре да си безчувствен...
da me boli ot luibov opredeleno ! 4uvstvala sam i dvete neshta i to mn silnooo ;] no oprdeleno za men e po dobre da imam nqkva emociq ..nqkak si kogaty sam bila napalno bez4uvstvena ka4i li se lutam nasam natam izma4eno iz praznata si dusha i tarsq neshtu koeto moje da me raz4uvstva ama ne se namira takova..koeto e gadnoto i sled 2 sedmici 3..4 si stavam pak ok ;] hxah
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Da sym bez4ustven! Haresva mi pove4eNqma ot kakvo da me boli! Nikoga nevlagam vsi4kite si sili v ne6to bilo to ,,liubov'' ili ,,priqteli''.Za da stane6 bez4ustven trqbva da si sizpital mnogo bolka !
Koito iska da spori s mene da se opita6te se izgubi vremeto! NE MI PUKA ZA HORATA NE MI PUKA ZA JIVOTA ,PUKA MI EDINSTVENO ZA SEBE SI.
NE E VAJNO DALI TI SE 4USTVA6 ZLE, MEN NE ME BOLI ZA TEB.VAJNO E AZ DA SE 4USTVAM DOBRE.( nqmam golqmo samo4ustvie ako si mislite tva) Prosto ne mi puka ,za6toto predi mnogo mi puka6e i postoqnno stradah ,pisna mi i se promenih.Ve4e ot 3 godini i ne6to sym taka i mi haresva.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
az sam za tova 4e trqbva da se pravish po skoro na bez4uvstvena 4e ne ti puka ili pone tva e moeto mnenie![]()
po dobre da si popla4a pred nqkoq mn blizka fr otkolkoto nekaf s izvinenie neshtastnik da me vijda 4e stradam po nego![]()
~Ne E sTrAsHnO, cHe GrEsHiM- sTrAsHnOtO e ChE pOvTaRqMe GrEsHkItE sI~
Ми адски много преживях,което ме направи супер безразлична,адски студена...и за сега съм си такава...вече 3 години....така че става гавра с момчетата....кофти е ...ма не на мен ми дреме
Боляло ме е и ме боли от любов.Имала съм и аз своята несподелена любов,опитвала съм се да бъда без4уствена за да не ме боли пак от любов,но без резолтат...
По-лесно е да се живее със заблудата,че си безчуствен,безчувствени хора няма просто така сме устроени всеки човек поражда в нас някакво чувство дали любов,омраза или нещо нещо друго няма значение то е просто чувство...А болката от любовта не е физическа тъй,че всичко е на психична основа и тук бих казала 'както си го направиш' ако искаш да останеш сам/а и искаш да ти е сдухано ще си мислиш,че от любовта боли,но колкото повече не мислиш за това то не ти е в главата.
Kogato me e bolqlo sum se molila da sum bez4uvstvena,no ako sum bez4uvstvena nqma da jiveq a prosto 6te su6tesvvam.Iska mi se da ima na4in da obi4am i da ne boli.... oba4e uvi![]()
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
който се счита за безчуствен вероятно никога всъщност не е изпитвал истинската любов... малко са хората, които наистина са я изпитвали...защото тя не се вижда...тя се усеща, да си безчуствен значи да не си човек,защото каквото и да ми говорите знам, че всеки един от вас има чувства скрити някаде там в дълбините на сърцето си...просто не свеки може да ги изразява...няма смисъл да си безчувствен защото не можеш да усетиш истинската тръпка...трябва да уловиш мига!И все пак човек е жив когато обича , когато има чувства...рано или късно всеки си изпява своята песен и всеки показва своите чувста.НИЩО не може да бъде сравнявано с ЛЮБОВТТА !