Цитирай Първоначално написано от Chess
Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
Цитирай Първоначално написано от besnicataa
ам ако мн си наренен се полу4ава тва да си без 4увства

V 6ibanata 4alga se peqt takiva raboti i tq obarkva misalta na horata kakto v momenta .... kakvoto i da stane 4ovek vinagi ima 4ustva nevazmojno e da bade bez4ustven .... az obi4ah istinski bqh s momi4e godina i polovina i moje bi pove4e bqhme nerazdelni kato semeistvo pravehme spodelqhme si4ko bqhme ne prosto gadjeta ami i istinski priqteli i tuka idva momenta v koito sadbata napravi taka 4e trqbva6e tq da ostane v bg az da zamina na 3000 kilometra i se razdelihme zavinagi i tam ima edno 4ustvo nare4eno bolka no kakvoto i da e stanalo az pak si imam 4ustva seki 4ovek e taka ne e v granicite na vazmojnoto da bade6 bez4ustven poneje trqbva da ti iztragnat sarceto a ne moje da jivee6 bez nego za6toto 4ustvata ne sa v glavata a se ose6ta sas sarceto

От къде си сигурен, че чувствата идват от сърцето...Той е просто орган, който е нужен за оцеляването ти...Ако ти изтръгнат сърцето умираш, ама аз мога да кажа, че чувствата идват от дробовете...И ти к'во ще правиш...Пак ако ти изтрагна дробовете пак ще умреш...Защото те са орган като сарцето...

Za6to me zanimava6 s gluposti az sam q ispital i v seki hubav ili lo6 moment i kogato se e slu4valo ne6to me stqga6e ne zadnika ne drobovete ne mozaka ne bastuna ne krakata a sarceto ... taka 4e ako iska6 kazvai 4e 4ustvata idvat i ot debeloto 4ervo men ne me zasqga kakvoto sam po4ustval i vidql prez realnite o4i na tova vqrvam ne na teb taka 4e ako obi4a6 obesnqvai na nqkoi drug ot koq 4ast na tqloto idvat 4ustvata ne i na men