Цитирай Първоначално написано от vamp
Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
2 седмици не е много време...Ти може да имаш силни чувства към нея но тя надали има към тебе...Другото което е тя е 9-ти клас,което означава че още не знае какво иска и сега са я ударили хормоните.И да ти казва аз съм различна не и вярвай от личен опит ти го казвам...Изобщо я забрави - изтрии и номера блокирай я в скайпа изобщо прекъсни всякаква връзка с нея,по - късно тя ще съжалява че е изтървала пич кат тебе...И да ти е за урок не за захващай с толкова малки търси си малко по - зряло момиче
То всичко стана неочаквано бе човек.И не е претендирала да е различна,дори напротив,различна е в много отношения,дори изглежда като 17-18,отговорна е,направо си е обремена.Амбициите на техните,глупости,бла бла,даскало и т.н.Не е смотана пикла,лошото е ,че не знае какво иска,това което каза си мислех да го направя.Трия и номера,блокирам скайп и забравям след време,ама ще ми е трудно,защото това е първото момиче което съм наричал "гаджето ми",момичето с което съм ходил най-дълго и съм имал споделени чувства.Ако не беше така,не беше специална отдавна щях да я забравя.Май обаче не искам.Ако не друго,то поне трябва да не я търся докато тя не ме потърси,защото след тоя смс,ако не ме потърси,значи не заслужава да мисля за нея повече,досега винаги когато съм я провокирал така ме е търсила или аз нея,някак си,трудно издържаме повече от 1 ден без да си кажем 1 дума поне,а откакто скъсахме все си говорим и тя дори ме търси повечето пъти...Скапана работа...
дам...в никакъв случай не я търси повече...тя ако изпитва нещо към теб ще те потърси...