- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гърди и дупе.....мъжки предпочитания по темата
mom4eta q kajete kvi momi4eta predpo4itate s golqm zadnik i golemi gurdi ili s malko dupe i malki cici. znam 4e nai dobre e golemi cici i malko dupe no tova mn rqdno se sre6ta.obiknoveno po pulnite imat golemi gurdi a slabite-malki.
pitam 6oto az predi bqh s golemi cici no i zadnika mi be6e golqm i otslabnah..sega mn si haresvam tqloto oba4e i cicite mi stanaha mn malki i brat mi vika 4e cicite sa mn vajni i po dobre da e po pulno edno momi4e no da ima golemi cici a az li4no ne smqtam taka ii da vi pitam va6eto mnenie kakvo e?
т.7
krem4et0
Абе дали ще има голям задник с малки цици или обратното не е от голямо значение за мен.
Bez zna4enie e![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Ami proporcionalno tqlo. Kato cqlo durja poveche na hubav zadnik. Kato vidq jena s hubavi kraka i zadnik i napravo poshtruklqvam.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от amatorium
йъп
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
като става дума само за секс задника е на 1во място![]()
И двете малки.
Големи цици не ми трябват.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Въпросът ти е малко неправилно зададен. Предполагам при всеки мъж е различно.
Аз лично предпочитам да не е кожа и кокали момичето, да има какво да се щипне по дупето. Даже по-добре да е съвсем леко пълна вместо скакалец.
ОТ друга страна, познавам поне 5 приятели дето си падат само по анорексички, така че си прави изводите.
stegnata v g1zeto nai vechei da e pechena kato 4ovek drugo mi ne trea :P
4e vie ste mn liberalni tuk otgovorilite!no mislq 4e naistina imat pravo otgovorili 4e samata proporciq e m,n vajna,za6toto az naprim,en ne sam slaba imam si golqm,o dupence,no sam s dosta dalgui pravi kraka oformena taliq 6iroki ramena,i tqloto mi e dobre slojeno ,cicite mi na sam koi znae kolko golemi,no mn pove4e me haresvat kakto mislq 4e 6te se saglasite,ot edno momi4e uj slaba ama nabita s kasi kraka uj malko dupe ama ot tva 4e e niska izglejda golqmo i t.n.
i na 1-vo mqsto izla54aneto e nai-vajno,edna sebeuvajava6ta se jena,koqto se poddarja,kodi sas samo4uvstvie,6te bade mn po-jelata i haresvana!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ами честно казано ми е мн трудно да отговоря. Значи харесвам с по-големи бюстове и с по-големи дупета, но не знам защо си падам много и по много слабички![]()
Skype - detekt0441
Ami az li4no predpo4itam po-stegnatite v smisal deto kazvat da ima kvo da hvane6 ama da ne e nekoq svinq nali ne e problem ako ima malki cici![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Гласувам с две ръце за малки цици и малко дупе. За мен красотата на гърдите идва от зърното. Има големи супер-грозни гърди, както и малки, но много секси. Освен това като са по-малки няма опасност да са увиснали.
Пък и това е по-добрия вариант за момичетата, защото с правилно хранене и спорт може да свалят дупето, докато за циците трябва пластична операция - което е гадно и пак не излизат много хубави.
poprincip ne e ot zna4enie no spored men e po dobre malki cici maluk zadnik
a бе едно дупе кат на J Lo и некви оформени ма не мн големи цици и тва си е мечта![]()
Авторката, пусни няколко снимки по бельо и щи кажем ставаш ли или не ставаш![]()
Сега задника че е най-важен най-важен е . Както се казва - кола и жена се избира по задницата.Аз с тази максима няма да споря а иначе си падам по задник тип "две шеши", а относно гърдите най важното е да са стегнати, в повечето случеи като са големи са и меки, малки да са не е много добре, така че средни и стегнати.![]()
Куцо , киораво ,сакато - п*тка има ли е злато !!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Плосък корем и липса на паланки !!!!!!!!!!!!!!!!
Само с това може да ме впечатли една жена, ако говорим за външен вид.
Говорейки за паласки...намесвам се в мъжката тема, но не можах да се сдържа.. изумително е как българките малко по малко стават като американките. По улиците имам чувството, че повечето от младите момичета са с паласки!! Дори и да са супер кльощави пак имат паласкимамка му това е супер гнусно. Мен много ме отрвращава това, не знам за вас момчета?
Това е по модата на дебелогъзите, увиснало цицести, сланино коремести и изхрвъкнало паланкести фолк лели.
Също и по модата на ядене на пици, хамбургери, сникерси, киткати, сладоледи и маионези в невероятни количества и използвани за основна храна по всяко време на денонощието.
ДАААА, ТАКА Е!!!!! (главните букви показват, че крещяяяя).Първоначално написано от the_hottie
Бях забелязъл, че преди 3-4 години беше на мода анорексията... беше да речем всичко ок що годе в сравнение със сега.
Ама сега е ОТВРАТИТЕЛНО!
И ето кое е дразнещото. Тия дет са адските дунди и с паласки са и с адкото самочувствие... еееШШШШШшааа къъъде си тръгнала мааа....
И кво излиза... че всеки 2-ри вече се помпа с химия и се надува и всички момчета станаха яки, пък всяко 2-ро момиче стана дебелана.. Егати парадокса.
Един поздрав: Ей ти с дебелия задник - сбъркала си адреса, ти си за някой свинарник!!![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
dittoПървоначално написано от the_hottie
Малко по-широко погледнато, българките вече са едно към едно с американките. Имаме си анорексички, емо, дебелани с огромно самочувствие, кънтри (разбирай поп-фолк) диви, фйешъни – въобще паплач на талази.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.