.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Трябва ли да се прекратява една връзка ако не си влюбен?

Чисто и просто това е моят въпрос. Може би се нуждая от по-конкретни отговори,защото отговори като да и не няма да ги разбера.Аз си мисля,че понякога е по-добре да не хлътваш мн по някого,а да имаш време и за др неща,ако не си влюбен,но пък се разбираш с дадения човек,може би няма проблем,или поне до някой момент?Не знам,но ако я има любовта,ще има и мн повече неща,всяка целувка и докосване ще бъдат мн по-хубаво изживяване..А след като си с човек,в който не си влюбен,и нямаш проблеми в своята връзка,какво е най-добре да се направи?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    За да има връзка (качествена и хубава) е нужно и да има любов. Иначе смисъл няма.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Щом се разбирате и ви е добре, няма смисъл да се разделяте
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Рано или късно ще си омръзнат,щом няма истински чувства...според мен няма смисъл
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Според мен 1връзка без любов...не би могала да съществува
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моят приятел дълго време не беше влюбен в мене, не ме обичаше. Харесваше ме, имаше привличане и тръпка, но той беше заключил сърцето си след разочарование и не искаше да е наранен. Трябваше ни много време, обич и търпение, за да отворя срцето му за каквито и да е емоции. Не зная защо тогава поддържаше връзка с мен........него питайте, но е факт, че саго чувствата са взаимни и сме заедно много дълго време. Без любов може известно време, но без тръпка и привличане просто не става.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Moje i da ne si vluben no ako go obi4a6... :] pak moje da ne go ostavi6.. :]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от poison`girl
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Рано или късно ще си омръзнат,щом няма истински чувства...според мен няма смисъл

Понякога чувствата се появяват след време.. А и когато се разбират защо да не са заедно? ОК, след време ще си омръзнат(както и става дори с връзките, при които е имало чувства), но защо докато не си омръзнат да не бъдат заедно?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Доста "прост" въпрос...Разбира се, че е нужна любов за една връзка...Или поне да се "харесвате"...Без чувства няма смисъл...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Зависи - ако ви е яко на двамата всичко върви добре просто ей -така си имате някой лошо няма...Но ако някой от има чувста към някой друг - няма смисъл, рано или късно единия ще зареже другия и така...

Град
    град София
    Според мен, ако няма любов и някакви чувства в една връзка, тя няма смисъл да продължава ( или да се започва) .

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Ako nikoi ot vas ne e vliuben v nqkoi drug i si prekarvate qko..ostavete neshtata na vremeto.Nishto ne stava ot pyrvata sekunda.Za vsichko se iziskva malko vreme da se razvie napylno.Nedeite da byrzate
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Ако не си влюбен, по-добре го кажи и запазете 'връзката' си, ако желаете. Но бъди откровен, а не Тя да ти каже 'Обичам те!', а ти лицемерно да й отвърнеш същото без да го чувстваш. Можете да се държите като двойка, да сте приятели и нещо повече, да имате 'отворена връзка' или каквото и да е друго, но й дай ясно да разбере, че не си 'влюбен' в нея.
    А пък и знаеш ли... с течение на времето може и да не усетиш как си 'лапнал' по нея. ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    The Sky
    Любовта може да се създаде, да се изгради! Не винаги тя идва от самото начало! Само, че за да продължиш връзката си с тази надежда, трябва да бъдеш сигурен/на, че няма при първия срещнат/а да зарежеш приятеля/ката си...

И сега да му кажа ли че не съм?А да го питам ли дали той е?

Град
    The Sky
    Ще стане малко конфузно... Ама знам ли... аз не бих могла да си призная на моя

Фен
    Град
    вкъщи
    Не бива да се прекратява. Понякога онази силна и изпепеляваща любов просто я няма, но това не пречи да се чувстваш добре с дадения човек и той да те привлича, да те кара да се чувстваш щастлив/а.

Супер фен
    Мда, според мен е нужно да се прекрати този "фарс". Няма смисъл от такова нещо, няма смисъл и да залъгваш другата страна, защото не знаеш тя какво очаква...щом няма любов - връзката се обезсмисля
    nicolepcd

Мега фен
    Град
    SF
    Зависи. Ако и двамата не се оби4ате, но ви е добре заедно и си пасвате в много отношения, тогава няма смисъл да късате. Още пове4е, 4е 4увствата може да се появят по-късно.
    Но ако единият е влюбен, а другият - не, в някакъв момент няма как да продължите да сте заедно. Най-малкото този, който е влюбен ще о4аква същото и от другия, и ако няма как да го полу4и... кофти ще е.

Робинята на Quench

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами за да съществува една връзка е нужна любов... В противен случай колкото и добре да се разбирате и т.н. това ще е просто приятелство, а не истинска връзка... Така че, ако няма любов да връзката трябва да се прекрати.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest

Re: Трябва ли да се прекратява една връзка ако не си влюбен?

Цитирай Първоначално написано от IAmMe
    Чисто и просто това е моят въпрос. Може би се нуждая от по-конкретни отговори,защото отговори като да и не няма да ги разбера.Аз си мисля,че понякога е по-добре да не хлътваш мн по някого,а да имаш време и за др неща,ако не си влюбен,но пък се разбираш с дадения човек,може би няма проблем,или поне до някой момент?Не знам,но ако я има любовта,ще има и мн повече неща,всяка целувка и докосване ще бъдат мн по-хубаво изживяване..А след като си с човек,в който не си влюбен,и нямаш проблеми в своята връзка,какво е най-добре да се направи?

любовта не е достатъчна, чичо трент добре си го е казал. аз бих добавила, че не е и задължителна понякога. можеш да си щастлив с някой и без да го обичайш, но зависи колко са високи пясъчните ти кули, разбира се.

emi za men edna istinska vruzka se osnovava predi vsi4ko na lubov..taka 4e kato go nqma toq komponent kude otiva cqlata vruzka........

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    В началото на връзката е трудно да има любов - има го сляпото привличане, но нищо повече. Дали то ще прерасне в нещо по-голямо, само времето показва. Според мен, ако във връзката я няма любовта и го няма и взаимното уважение, ако сте заедно само заради други, само защото било по-добре така, отколкото да сте сами, просто няма смисъл да се продължава. Докъде ще доведе? До равносметката, че си пропилял месеци от живота си с нещо, което не си заслужава. Освен това точно по този начин може да те пропусне някой, който си заслужава, защото знае, че си обвързан, и не иска да нарушава хармонията в привидно здравата връзка.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Повече от фен
    Град
    sofia
    moje da ne ste vlubeni,no da si prekarvate dobre i spored men nqma smisul da se prekratqva edna vruzka za6toto moje bi skoro vreme 6te se po4uvstvat vlubeni

Ако се харесвате,разбирате и ви е добре заедно,няма проблем.Освен ако не усещаш,че той започва да се влюбва и очаква от теб неща,които не си готова да направиш за него,защото не можеш да му отвърнеш със същото,тогава вече е гадно и е по-добре да се отдръпнеш,за да не се задълбочат неговите чувства и да страда още по-вече.Ако обаче и двамата само се забавлявате-супер.
    Иначе една връзка без любов може да съществува,но без поне физическо привличане и тръпка-не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си