.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Бременна?

Бременна?

Историята е следната...:
    Отидохме с приятелката ми в парка тя започна да ми лапа,изхвърлих се (не в устата й) ами на ръката си след 10-тина мин. почнах да я пипам отдолу по вагината,възможно ли е да е забременяла?

Едит:Впрочем аз малко се избърсах в тревата..

не възможно сперматозоидите живеят мн малко преме под влияние на околната среда ...
    ... Как да му кажа, че го искам ...

еми за бременна нз, ама с тва бърсане в тревата да не се изненадва, ако получи неква инфекция
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Нека намалим минутите и да кажем,че не съм си търкал много ръката в храстите?Какво тогава?Да кажем,5 минути след като се изхвърлих съм я пипал?

спокойно няма нищо му няма на момичето... но е кофти че си необразован сексуално ... момичето не е бременно

А дано,че съм на 15 и тя на 14 ._.

послушай ме не се тревожи няма нищо !!!!

DA bremenna e taka se pravqt bliznaci ako ytre i se ''izhvarlq6'' v ustata i posle q celune6 samo molq te ne puskai tema .... Svar6ih i v ostata i tq me celuna ..vazmojno li e da zabremeneq
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

В аптеката продават едни неща наречени тест за бременност , нека напишка едно такова нещо и ще си покаже.
    Не знам какво те успокояват разбирачите , но да възможно е да забременее по този начин.

Град
    Плевен
    Няма начин да е бременна...Вземи и прочети малко и обогати сексуалната си култура,това е от мен
    Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Споко нямате си бебе .
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    ДО 9 месеца най късно ще имаш точен отговор
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на amatorium
    A ti ne moja li direktno na trevata da se izhvurlish!? Sega shteshe dosta muki da si spestil.
    Eating isn't cheating - Arnold

sledva6tiq pat na trevata za nai sigorno
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Град
    до твоята звезда :)
    100% няма бебе .. ама си личи, че сте толкова малки .. ръката в тревата и после в гащите й .. ужас просто ..

иУл..как може да се обършеш у тревата и после да я пипаш по половия орган?! ти май хич не мислиш за приятелката си и гадните неща,които може да и докараш..а относно др-я ти въпрос,не е бременна спкс..ама следващия път плс носете си кърпички!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    в какъв свят живеем малейййййййй

Re: Бременна?

Цитирай Първоначално написано от HeavenShallBurn
    Историята е следната...:
    Отидохме с приятелката ми в парка тя започна да ми лапа,изхвърлих се (не в устата й) ами на ръката си след 10-тина мин. почнах да я пипам отдолу по вагината,възможно ли е да е забременяла?

Едит:Впрочем аз малко се избърсах в тревата..
    Не се въздържах - ТИ СИ АДСКИЯ ТЪПАК!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]100% няма бебе .. ама си личи, че сте толкова малки .. ръката в тревата и после в гащите й .. ужас просто ..

Teq malkite se plushtqt poveche ot nas,no znaniqta im sa na minimalno nivo.
    Ne,che az sam golqma razbirachka ama chak pak tolkos...
    Neshto kato ne razbiram ne go pravq i se vazpolzvam ot tova,che priqtelqt mi e po-golqm ot men i razbira.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]100% няма бебе .. ама си личи, че сте толкова малки .. ръката в тревата и после в гащите й .. ужас просто ..

Teq malkite se plushtqt poveche ot nas,no znaniqta im sa na minimalno nivo.
    Ne,che az sam golqma razbirachka ama chak pak tolkos...
    Neshto kato ne razbiram ne go pravq i se vazpolzvam ot tova,che priqtelqt mi e po-golqm ot men i razbira.
    pisha samo za 1-viq ti red drugoto mi izglejda tapo ta ti shtoto si mn golqma che da se ploshtqt poveche ot tebe

ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ ?! Как може да се бършеш в тревата и после да я пипаш отдолу и да проникваш с пръст във вагината й ?! Знаеш ли кви инфекций и болести може да си й лепнал??? За забременяването - не е ама я посъветевай да отиде при гинеколог , защото само еидн бог знае какви бактерии и микроорганизми сега "бродят" из половата й система...

Цитирай Първоначално написано от Anabel
    Споко нямате си бебе .
    ti pa nogo znaish da ne si bila tam ami ako ima bebe takiz bezotgovorni raoti praqt pfu

иУл..как може да се обършеш у тревата и после да я пипаш по половия орган? ti se radvai dane hvane nqkoq boles po taq treva da negovorim kolko yli4ni ky4eta pi6kat kade tie akala na teb-mai lipsva
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Град
    до твоята звезда :)
    5 лева .. 5 лева .. ужас .. секс .. смешка .. хахаха

Ми не знам дали е бременна девойката ама такива идиоти като тебе трябва да ги изтребват с гранати

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си