.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64

Тема: .

Guest
    скайп е лесен за използване, дава ти чат, видеоразговори, място за аватарче и подпис - това, което средностатистическия потребител иска. точно това, че е масов, му е ценното. защо ли? защото можеш да намериш повече хора, а това е предимство при комуникацията. именно причината "всички са в скайп" е важната, но е нужно да се абстрахираш от "другото е по-яко", за да видиш логиката. хората избират популярното и се водят по "етиката", разумните се възползват от това. да, яко е да се биеш в гърдите колко си различен и как не се водиш по овчия ум, но понякога не е най-разумното нещо. въпросът отново не опира до функции, а до масовост. ако имаш проблем с това, не спори с мен а с демокрацията.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Хах, едно време всички ползвахме тази програма, защото беше популярна и удобно Но защо, когато се появяват по-удобни чат програми да не ползваме тях? От както се помня имам ICQ, ама вече го ползвааамм толкова рядко(всяка вечер влизам, но.. рядко ми пишат там), докато в скайп са ми всички познати, супер по-удобно ми е, няма лаг, няма да те кик-ват и бан-ват некви комплексари в разни канали...
    Да, супер ме кефеше IRC, знаех всички команди, имах си канал, адд-ове на повечето места.. беше ми експайрнат(или там както се казваше)ника и всичко на 6.. Но..като всяко нещо и това омръзва, а и skype поне на мен ми е по-удобен А и като никой не влиза в ICQ какво да диря там?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

А що първо не минеш началното си образование на ново? Не че аз съм от най-грамотните, ама честно да ти кажа доста се посмях с новия правопис, който си създал . До осми клас киснех нон стоп в IRC. И целия келепир беше едно запознанство. За две години пулене. ICQ ми бози по сто часа и нямам нерви да се занимавам с простотиите там. Ако си говорим за звук далеч по-дразнещо ми е чаткането и пиукането на кю-то, но и при двете програми има опция да се изключи звука. Аз не разбирам какъв ти е проблема със скайп, като е просто месинджър... А ти го превръщаш в култа на позьорите. Кое е по-голяма поза да ползваш програма която ти е удобна, или да се правиш на интересен и евентуално да си избиваш комплексите във форум в който 90% от потребителите ще те насерат преди да успееш да постнеш втора подобна тема...?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    v razvintenata ti fantaziq...
    xaxax egati... NA ''TI" sam s avtora
    a pak i da dopalnq koi e kazal 4e trqbva da se polzva skype irc ili pak ICQ telefoni...i tam podobni? v saitove za zapoznanstva moi6 da si prikazva6 s priqteli ili pak prosto za bazik za da se podraznq s nqkoi moi tai nare4en "priqtel" az pak napuk na vsi4ki deto imat skype ne sam si napraila i nqmaaaaaaa eb* mu ma*kata neeee na skaipaaa
    one tradilon...tradilon
    congratulations!!!
    and million laes to sey your self
    it's all ever had?!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Всъщност аз зарязах IRC и ползвам скайп, защото много по-рядко ми се случва да ми досаждат и вече не получавам малоумни съобщения, тип "asl pls" от хора с никове като GoTiNiQ_BaTkO примерно... се'ш се? А кю-то винаги ме е дразнело...
    Собственост на Canis_Dirus

мале тоя е супер зле бе х0ра... аз ползвам и IRC и естествено SKYPE..немога без skype..просто няма накъде без него.. а пък в IRC влизам щото имам авери там или щото вече ми е навик..

От такива неща не разбирам много, но знам едно... Skype е бъгав, Skype е бавен, в Skype има всякви нахални турци/араби и бла-бла. Ненавиждам тази програма.
    Извод: QIP >>>>>> Skype. :P
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az imah mirc i skype o6te kato si prokarah net no v mirc stana tolova umrqlo se te banvat stavat nekfi bagove pak i virusi si4ko si ima ne 4e v skype nqma no skype moje i video ne 4e na drugite ne moje no kato imash ne6tu protiv skype ne go polzvai be spored men skype v dneshno vreme ima po4ti vseki ako ne i seki tolkova e udobno i si4ko taka 4e
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен
    Град
    SF
    Все пове4е се изумявам какви хора има.. Като не те кефи Скайпа, не го ползвай и готово.
    Аз му се радвам, на него и на Кю-то и който каквото и да ми обяснява, може да си гледа работата

Робинята на Quench

vqrno e 4e vlizat tam za6toto e moderno.oba4e kato e modero tova ozna4ava 4e absoliutno vsi4ki imat skype.az primerno imam 30 abonata na kr1st i 90%ot tqh gi poznavam(drugite sa nqkvi ot foruma).kolkoto do ICQ primerno naistina e po qko ima po qki ikonki ,kato vleze6 ima nqkvi novini abe ob6to vzeto takiva ne6ta ,oba4e kakvo da pravq tam !!da si govorq sama?

Супер фен Аватара на fake
    айде, анти-фешън форевър!
    спрете да ползвате скайп, защото всичките ви познати го ползват и изобщо цяла България го ползва! Бъдете различен бе да му еба майката!

пич, усещаш ли колко си тъп?
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Вечният стремеж да бъдеш различен, каквато и да е цената.........

Мега фен Аватара на machoka
    Всеки има право да е хейтър.

Авторе, имаш дарба да говориш празни приказки - насочи я поне за нещо смислено

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Стани политик!
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Отказвам се от всичките си мнения тук! Няма смисъл.

Пънкът не е това, което ти трябва. Пънкът е това, което си!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Гадни фешъни сте всичките. Аз си пиша писмата на ръка, плюнча марка и по пощата!

Долу смс-а! Долу телефона! Долу интернета! Димни сигнали и пощенски гълъби 4ever!
    Grumpy old madman

Град
    София
    Обожавах мИРС. За съжаление всичките ми познати един по един спряха да влизат там и започнаха да позлват само скайп. Е, сама ли да си седя в ИРС.
    Иначе скайпа не е лош, добра програмка е. А личното ми мнение за АйСиКю не е много положително. Много ми дървено.
    Ех.. ИРС, ИРС...

Отказвам се от всичките си мнения тук! Няма смисъл.

Пънкът не е това, което ти трябва. Пънкът е това, което си!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    амааа ти не ми отговори къв ти е скайпа
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от www.PunksNOTdeaD.net
    Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Обожавах мИРС. За съжаление всичките ми познати един по един спряха да влизат там и започнаха да позлват само скайп. Е, сама ли да си седя в ИРС.
    Иначе скайпа не е лош, добра програмка е. А личното ми мнение за АйСиКю не е много положително. Много ми дървено.
    Ех.. ИРС, ИРС...
    Катерицата в подписа ти, добре танцува на течащата в момента песен:
    Rammstein - Muttertag - 06 - Das Model.mp3
    То и на Nightwish - Tutankhamen e exтра
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Цитирай Първоначално написано от www.PunksNOTdeaD.net
    Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Обожавах мИРС....
    Катерицата в подписа ти, добре танцува на течащата в момента песен:
    Rammstein - Muttertag - 06 - Das Model.mp3
    То и на Nightwish - Tutankhamen e exтра
    Катерицата ми свири и играе кючек!

Град
    София
    ^
    Сега установих че и на рап е доста добре....бе мултифункционална ^^
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    София

Сега я пробвах на орк. Каменци - ХХL

Супер забавна е.

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Позьорщина???

ареееееееееееееееееееееее е моля ти се спри...

то и майспейса беше позьорщина, а айсикюто???

месинджър клиентите се развиват и irc отдавна му мина апогея, сега е ред на скайп и мсн месинджър (който е доста популярен на запад), айсикю губи леко позиции, но за мен е по-важно да имам списък от 30 абоната, които познавам и знам какво мога да си пиша с тях, отколкото 100 спамера в канал, където е бясната простотия, ботове, банове и путки майни.

Позьорщина е всъщност да откажеш да приемеш новото и удобното, а да лежиш на старите лаври и да чакаш да се върнат старите времена.
    Сори, но вече няма опове, войсове и адове, няма подмазване и прочие...

в скайп и айсикю имам хората, които искам да имам, а не една торба анонимници с големи приказки...
    абе кво сравняваш майспейс със скайп ве?
    а по темата Скайп е удобен и забавен така че на който не му изнася да не го ползва!!!
    ебаси...цяла тема от някав си дришльо който иска да каже колко не му харесвал скайп...абе я пали мотора бе тъп!
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си