скайп е лесен за използване, дава ти чат, видеоразговори, място за аватарче и подпис - това, което средностатистическия потребител иска. точно това, че е масов, му е ценното. защо ли? защото можеш да намериш повече хора, а това е предимство при комуникацията. именно причината "всички са в скайп" е важната, но е нужно да се абстрахираш от "другото е по-яко", за да видиш логиката. хората избират популярното и се водят по "етиката", разумните се възползват от това. да, яко е да се биеш в гърдите колко си различен и как не се водиш по овчия ум, но понякога не е най-разумното нещо. въпросът отново не опира до функции, а до масовост. ако имаш проблем с това, не спори с мен а с демокрацията.![]()
Хах, едно време всички ползвахме тази програма, защото беше популярна и удобноНо защо, когато се появяват по-удобни чат програми да не ползваме тях? От както се помня имам ICQ, ама вече го ползвааамм толкова рядко(всяка вечер влизам, но.. рядко ми пишат там), докато в скайп са ми всички познати, супер по-удобно ми е, няма лаг, няма да те кик-ват и бан-ват некви комплексари в разни канали...
Да, супер ме кефеше IRC, знаех всички команди, имах си канал, адд-ове на повечето места.. беше ми експайрнат(или там както се казваше)ника и всичко на 6.. Но..като всяко нещо и това омръзва, а и skype поне на мен ми е по-удобенА и като никой не влиза в ICQ какво да диря там?
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
А що първо не минеш началното си образование на ново? Не че аз съм от най-грамотните, ама честно да ти кажа доста се посмях с новия правопис, който си създал. До осми клас киснех нон стоп в IRC. И целия келепир беше едно запознанство. За две години пулене. ICQ ми бози по сто часа и нямам нерви да се занимавам с простотиите там. Ако си говорим за звук далеч по-дразнещо ми е чаткането и пиукането на кю-то, но и при двете програми има опция да се изключи звука. Аз не разбирам какъв ти е проблема със скайп, като е просто месинджър... А ти го превръщаш в култа на позьорите. Кое е по-голяма поза да ползваш програма която ти е удобна, или да се правиш на интересен и евентуално да си избиваш комплексите във форум в който 90% от потребителите ще те насерат преди да успееш да постнеш втора подобна тема...?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
xaxax egati... NA ''TI" sam s avtora
a pak i da dopalnq koi e kazal 4e trqbva da se polzva skype irc ili pak ICQ telefoni...i tam podobni? v saitove za zapoznanstva moi6 da si prikazva6 s priqteli ili pak prosto za bazik za da se podraznq s nqkoi moi tai nare4en "priqtel"az pak napuk na vsi4ki deto imat skype ne sam si napraila i nqmaaaaaaa
eb* mu ma*kata neeee na skaipaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
one tradilon...tradilon
congratulations!!!
and million laes to sey your self
it's all ever had?!
Всъщност аз зарязах IRC и ползвам скайп, защото много по-рядко ми се случва да ми досаждат и вече не получавам малоумни съобщения, тип "asl pls" от хора с никове като GoTiNiQ_BaTkO примерно... се'ш се? А кю-то винаги ме е дразнело...
Собственост на Canis_Dirus
мале тоя е супер зле бе х0ра... аз ползвам и IRC и естествено SKYPE..немога без skype..просто няма накъде без него.. а пък в IRC влизам щото имам авери там или щото вече ми е навик..
От такива неща не разбирам много, но знам едно... Skype е бъгав, Skype е бавен, в Skype има всякви нахални турци/араби и бла-бла. Ненавиждам тази програма.
Извод: QIP >>>>>> Skype. :P
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
az imah mirc i skype o6te kato si prokarah net no v mirc stana tolova umrqlo se te banvat stavat nekfi bagove pak i virusi si4ko si ima ne 4e v skype nqma no skype moje i video ne 4e na drugite ne moje no kato imash ne6tu protiv skype ne go polzvai be spored men skype v dneshno vreme ima po4ti vseki ako ne i seki tolkova e udobno i si4ko taka 4e![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Все пове4е се изумявам какви хора има.. Като не те кефи Скайпа, не го ползвай и готово.
Аз му се радвам, на него и на Кю-то и който каквото и да ми обяснява, може да си гледа работата
![]()
Робинята на Quench
vqrno e 4e vlizat tam za6toto e moderno.oba4e kato e modero tova ozna4ava 4e absoliutno vsi4ki imat skype.az primerno imam 30 abonata na kr1st i 90%ot tqh gi poznavam(drugite sa nqkvi ot foruma).kolkoto do ICQ primerno naistina e po qko ima po qki ikonki ,kato vleze6 ima nqkvi novini abe ob6to vzeto takiva ne6ta ,oba4e kakvo da pravq tam !!da si govorq sama?
Вечният стремеж да бъдеш различен, каквато и да е цената.........
Всеки има право да е хейтър.
Авторе, имаш дарба да говориш празни приказки - насочи я поне за нещо смислено![]()
Стани политик!![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Гадни фешъни сте всичките. Аз си пиша писмата на ръка, плюнча марка и по пощата!
Долу смс-а! Долу телефона! Долу интернета! Димни сигнали и пощенски гълъби 4ever!![]()
![]()
Grumpy old madman
Обожавах мИРС. За съжаление всичките ми познати един по един спряха да влизат там и започнаха да позлват само скайп. Е, сама ли да си седя в ИРС.![]()
Иначе скайпа не е лош, добра програмка е. А личното ми мнение за АйСиКю не е много положително. Много ми дървено.![]()
Ех.. ИРС, ИРС...
амааа ти не ми отговори къв ти е скайпа![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
То и на Nightwish - Tutankhamen e exтраПървоначално написано от www.PunksNOTdeaD.net
![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Катерицата ми свири и играе кючек!Първоначално написано от Sevt
![]()
^
Сега установих че и на рап е доста добре....бе мултифункционална ^^
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
абе кво сравняваш майспейс със скайп ве?Първоначално написано от exploitedteen
а по темата Скайп е удобен и забавен така че на който не му изнася да не го ползва!!!
ебаси...цяла тема от някав си дришльо който иска да каже колко не му харесвал скайп...абе я пали мотора бе тъп!![]()
Първоначално написано от comics