- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв е твоят избор
Ако ти предложат какво би предпочел двойка или отсъствие?![]()
Еми според/зависи!
Но бих предпочел отсъствие,защото веднага ще си напиша бележка и ме боли фара![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Първоначално написано от MIKROBA
![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
+1Първоначално написано от NightGuardian
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Otsustvie![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Отсъствие![]()
e mnou qsno che ots1stviekoy t1pak (bez nikoy da se obijda) bi iskal 2?????
Отсъствие,но в положението,в което съм точно една трета ми трябва и бам наказание![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Отсъствие
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Отсъствие,много ясно.
Hah ест че отсъствие...имаш право на 3 все пак...ама 3 двойки бая ще ти влошат животеца... ;\![]()
otsastvie... ili 6te si namerq belejka ili 6te fana dnevnika i 6te si vratna edno krag4e na nomera...![]()
Ебати глупавия въпрос!!! Естествено,че отцъствие!!! Двойка се поправя доста по трудно![]()
Отцъствието , да не се поправя случайно ? Че двоиката да се поправя по-трудно ?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Двойка.. някакси прекалено много отцъствия имам :>
The Spark
хха
на тоя епат отсъствие...и май на всеки друг,освен ако нес танат повечко...
Именно...Първоначално написано от leri951023
Нещата са много субективни и взимането на каквото и да е решение, зависи от редица обстоятелства.
Ако съм пред изключване с огромен брой неизвинени, множество забележки за нарушавенето на училищния ред и т.н., ще избера двойката и толкова.Като не съм си научила урока колко да очаквам, че даскалката ще ми напише?!![]()
Другият вариант-Ако не съм подготвена за часа, но нямам проблеми подобни на по-горе изброените ще предпочета отсъствие.Много по-лесно бих го извинила, от колкото да поправя двойката.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Отсъствие много ясно![]()
nicolepcd
otsustvie ........ no v moito polojenie sega mai trea da si polu4avam dvoiki ina4e sum out ........![]()