- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- А Уж се води държавно Училище!!!!!!
Абе още от първия ден в новото ми даскало започнаха-пари за щори...за дъска...за оградатаНа другия ден класната вика-да и за дарения траа давате...дори не разбрах за кво са тея дарения...Се пак съм в държавно училище....и най-тъпото изказване на тая по физика беше-Като ви гледам дрешките се ще дадете 2 лв та и повече
![]()
![]()
....Ебати ако исках да давам пари да се бях записала в некво частно...За какво учениците трябва да плащат за всичко???
![]()
Така е, няма пари... и аз миналата година когато отидох в друго училище трябваше да давам пари за много неща... маркерите за дъската цяла година си ги купувахме ние... щорите бяха купени от малките, а с наши пари беше пребоядисана стаята... а и наистина нищо няма да струва на някои хора да дадат по 20 лева например, а който няма възможност предполагам ще му влязат в положението и няма да искат пари от него...
хАХха тфа е тъпо всички да са под общ знаменател...защото както аз всеки ден съм с различна блузка...една приятелка е всеки ден с една!!!НА мен джобните са ми по 2 лв...Добре...Но Защо държавата е такава пумия???Първоначално написано от TheNightRider
И какво като учиме там???НЕ си ли копуваме учебници,тетрадки...
Почна годината....и касичката айде...Ние даже дежурни нямаме...каса на класа нямаме...Но пари траа да има винаги!!!тЦ много съм разочарована
![]()
ИМЕННО ,защото е държавно.
Не само при вас е така,не се оплаквай.
Защо да не се оплаквам...може би ако всеки се оплакваши от това, което го тормози...щеше да бъде добре!!!Първоначално написано от Mimka_sweet
Не мога да разбера просто...наистина в този свят всичко става с пари и връзки...но ако ги няма тези неща-какво???затъваш ли...
![]()
Kude uchish?
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
132 Ваня ВойноваПървоначално написано от DjBaloon
В повечето случаи - да ,затъваш.Първоначално написано от I'm crazy
А иначе какво?Ето оплакваме се,но нищо не се получава.
Всички хора много добре знаят какво е положението в училищата(не само в тях).И какво се прави по въпроса?До някъде и ние сме си виновни за мизерията в училище(малко говоря извън темата).
Нали се сещаш ,че държавата като поотпусне пари за нещо-чинове,дограма ала бала и след няколко дена сичко това се изписва с всевъзможни простотии от рода на "Само Левси","В+М" и т.н
И на мене ми е кофти като всеки ден, я левче за това ,я за онова....ама.....
Абе колкото и да ревеш нищо няма да стане.
Emi tva za parite go ima v tiq deto ne sa obshtinski..zashtoto nqma koi da im dava pari![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Мда права си Mimka_sweet ...
Се пак ние не сме свикнали да пазим квото имаме!!!![]()
моето даскало е общинско и въпреки това ни събираха пари...Първоначално написано от DjBaloon
както и да е, не е виновна само държавата че учениците непрекъснато чупят и рушат...
еми като счупя нещо да дойдат и да ми държат сметка...пак ще измъкнат по-малко от това ,което съм дала за 2 годиниПървоначално написано от zloto
![]()
и в мойто даскало е същата тъпотия ,а уж се води елитно ,дограма сменят глупости (са сиг ще ни накарат да си я платим)
тей то кат чупите и рушите, така на нас кат не чупим и не рушим и не драскаме, не ни искат парии даскалото всеки ден има нещо ново
![]()
Тии добре ли си ве???Аз съм нова в тва даскало и някои други са нови...на 16 г се пак си имаме тетрадки за драсканеПървоначално написано от vodolei4e_m
![]()
уау, и няма да можеш да си купиш новата Нокиа, така ли?Първоначално написано от I'm crazy
скандално!
![]()
Учителити и тая заплата дето им се дават не заслужават...тая по история ни вика-Пишете ве зверове!!!Учителите се държат като боклуци с нАс!!!
quench -Като не ме познамаш кВо говориш ве???Аз съм е един панасоник от две години вече!!!НЕ ми е за тва, че парите ми траат за глупости...Идва началото на годината...Родителите траа купуват дрехи,учебници,раници...па и ремонт да имА...Я бЯгЯй!!!Аз в нас щори неам пък ще слагам там като се махам след 1 2 години!!!![]()
![]()
![]()
според мен трябва да се въведе отново профилактичният бой с пръчката в училище
така съм станал човек, а не лигльо и мрънкало
Първоначално написано от exploitedteen
Духай...нЕ съм те карала да пишеш в темата...И си много зле...Ние не сме зверчета...Но учителите ката ни говорят...Ебати уважението...Ако обидиш дете нищо...Но ако обидиш някай учител най-много да не завършиш!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ние пък всяка год даваме по 5 лв за училището и понеже тази год сложиха навсякъде дограми и от от толкова мн ученици като вземат по 5 лв те си ги избиват.... но за белите дъски и маркерите,паркета и др работи не са ни искали пари , нито пък за боядисването.
ми те и в нащо са ни искали, ама аз не съм давала.. иначе добре ми беше акто казвах на наще да дават пари за училище и хоп днеска съм с 10лв отгоре хахаахха мноо беше забавно.. хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
както и трябва да е
учителите не са там, за да ви раздават цветни коктейлчета и да ви правят масаж на стъплата
училището те учи на дисциплина
децата много ще пропаднат, щото няма вече свестни училища, в които да знаешзадълженията си и да знаеш, че над тебе висне санкция
а няма и казарма
тцтцтцтц
Като те пече си сложи шапка хахааПървоначално написано от fаke
![]()
личи си , че яко те е напекло...Кво пишеш като не помагаш на никой с Умните си мнения!!!
тне можем да ти помогнем, освен да решим измислените ти проблеми, като всеки от форума даде по 1 стотинка - може да ти останат и пари за презервативи - учебната година е тук, а кенефите са почистениПървоначално написано от I'm crazy
![]()
байт ми