.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Момчета,били ли сте ..

Били ли сте с девствено момиче? КАК БЕШЕ, гордеете ли се с това, че сте били първи на едно момиче
    Ако не опиташ все едно не си живял ..

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    НЕ не съм бил... и ако наистина не ми допада момичето не бих и го причинил . . .
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не съм бил с девствено момиче, но определено бих се радвал да бъда. Ще се радвам че ми има доверие, а и няма да изпитвам някакъв вид ревност от предишните й сексуални партньови.

Тцтцтц, толкова ли са ми сложни въпросите
    Ако не опиташ все едно не си живял ..

Да.
    Биваше.
    Да!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Da bil sam .... i ne se gordeq tova ne e ne6to unikalno napraveno 4e da se gordeq .. prosto rano ili kasno 6te se slu4i taka 4e mqsto za gordost nqma
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Мега фен Аватара на amatorium
    Da. Hubavo e. Na men mi beshe mnogo priatno. Vinagi si mnogo po-staratelen i davash mnogo poveche ot sebe si. Iska ti se da i e priatno i kato cqlo se poluchava neshto zapomnqshto se i za dvamata, dosta po-razlichno ot obichainiq sex.
    Eating isn't cheating - Arnold

ne sym bil, no bih iskal da sym i 6te sym mnogo 6tastliv 4e sym i pyrviq i nqma da ima pove4e glavoboliq i revnost koi e bil 4ukal predi men i kvo i bil pravil.

Град
    София
    Бил съм.
    Гордост - едва ли. Всмисъл да удовлетворен съм, че така се получи и че тя избра точно мен, и че впоследствие имахме нещо истинско, но чак пък гордост
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

да, бил съм на 2 момичета, зависи от момичето дали ще се гордея с това или не, на едната не се гордея защото тя не ми позволи, а другата много се гордее с мен, съответно и аз със нея, така че всичко зависи от двама ви, ако още от сега гледаш поотделно на тези неща, връзката ви е обречена
    Do you speak Salsa? .......

Град
    Sofia
    Mi s dosta ve4e sum bil,no ne se gordeia naprotiv obiknovenno predpo4itam da ne e detstveno momo4eto

Град
    ПлуТоН
    Бил съм и момичето беше супер и аз бех супер поне тя така твърдеше ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Zeratuul
    ne sym bil, no bih iskal da sym i 6te sym mnogo 6tastliv 4e sym i pyrviq i nqma da ima pove4e glavoboliq i revnost koi e bil 4ukal predi men i kvo i bil pravil.
    Ае престанете да ревнувате от тва минало! Точно пък ако не си и първия може да и е интересно да пробва с други след това,за да разбере как се справят те! Това по-добрият вариант ли е за вас??

mom4eta kogato neobi4ate momi4eto- prosto nedeite da ste parviq, nee priqtno predpolaga na momi4eto dai e parviq sex i da q zaebete.az sam momi4e po temata nesam bila s devstven i nqmam namerenie.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

и аз съм момиче,но само ще споделя какво са ми казвали приятели: Един беше ходил с приятелката си почти 2 години(при което тя беше супер смирена,затворена и мила) и след като правиха секс той много се гордееше,че й е първият,но тя от своя страна почна да му изневерява и да се чука с приятелите му и така се разделиха..Сега той е с друго девствено момиче и то мн се притесняваше от 1 си път с него,но всичко мина добре и сега са щастливи Та от цялата работа исках да кажа,че въпреки всичко,той е много горд,че е бил 1 и на двете момичета

tova e taka i pri men mom4eto, koeto mi be6e parvo se gordee6e s tova,no pove4eto momi4eta iskad da opitat i s drygi tova e fakt.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Не съм бил с девствено момиче, но определено бих се радвал да бъда.
    +1

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Момчета,били ли сте ..

Цитирай Първоначално написано от amphetaminkb
    Били ли сте с девствено момиче? КАК БЕШЕ, гордеете ли се с това, че сте били първи на едно момиче

Не съм естествено

с детствениците се правят други неща :P
    ~ EviL DeViL ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си