- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс за сдобряване
Ами нормално е.Но има много по-добри начини за това.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
4esno kazano mn 4esto sled karanica mi se iska to4no tva da napraim .. nqkak si vav vuzduha se edno letqt hurmoni i ne moi se udajim..ama po dobre da si se opravim s dumi i posle sex, 6tot ina4e 6a stane se edno ni6to ne e stavala a smqtam 4e po dobre problemite da se izgladqt s dumi ,a ne s udovolstvie za zabrava...
Ами да, няма нищо лошо в това.
И обикновено, когато "сдобряването" става по този начин, секса е много готин.![]()
Qko e no sled dalgo vreme razdqla kogato se saberat![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Едва ли ще има отрицателна реакция...![]()
Преди това ще го предразположиш... завърти се покрай него, умилквай му се, леки, закачливи целувки... и работата е готова.![]()
Ейй много го хвалите тоя секс след скандал..
ша взема ся нарочно да са скарам с моятата да го вкуся и аз ли...![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Da![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
В никакъв случай!!!! Сериозно - това е едно от най-вредните неща. Защото проблемът не се решава, а само се замазва. И нещата се наслагват във времето. Първо трябва да се изясните и да се сдобрите и след това секс.
Много точно мнение.Първоначално написано от Crag Hack
+1. :P
То какъв секс а?![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
напълно съгласна ... иначе проблем ще има отново и отново .. което може да доведе до раздяла ако не се поправи ... някак си неизпитвам точно тогава желание за секс .. на мен не ми минава лесно дори и вече да сме се оправили..трябвами спане и на другия ден сам по ведраПървоначално написано от rame
mi smqtam 4e e normalno togava naistina sexsa e po hybav
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Донякъде да... единия прави компромисПървоначално написано от kakakaka
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Абсолютно съм съгласна. Никога не съм правила секс, ако сме скарани или след скандал. Случвало се е да се сдобрим, да се изясним и да се погушкаме, но не и да правим секс. та до преди 10 минути сме си вадили кирливите ризи, а сега ще правим секс. А и да не говорим, че след караница не съм секси гледка, защото съм плакала(или плача), разстроена съм и всяко докосване ме изнервя.Първоначално написано от Crag Hack
След като сте се сдобрили може. Не е необходимо да се чакат 3 дни... ако са изгладени отношенията няма проблем и веднага. Защото така даже се подчертава сдобряването. Мисълта ми е да се сдобрите първо, да се изясните. И сексът да е плод на положителна емоция.