.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

секс за сдобряване

смятате ли, че е нормално двама партньори след като са се скарали да се сдобряват със секс ?

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ами нормално е.Но има много по-добри начини за това.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Звучи тъпо ... но имам познати които винаги така постъпват .. и казват че секса тогава бил по як ,,,,
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

защото това мнение е много разпространено, но на мен не ми се е случвало . все пак сме скарани от кой зор ще се награбим ?!

4esno kazano mn 4esto sled karanica mi se iska to4no tva da napraim .. nqkak si vav vuzduha se edno letqt hurmoni i ne moi se udajim..ama po dobre da si se opravim s dumi i posle sex, 6tot ina4e 6a stane se edno ni6to ne e stavala a smqtam 4e po dobre problemite da se izgladqt s dumi ,a ne s udovolstvie za zabrava...

ами аз като се скараме никакви хормони не усещам да витаят.

Ми да, аз съм го правила 1-2 пъти, когато съм била виновна за караницата и ми е доста трудно да го накарам да ми се отсърди.И става така, че се предава на изкушението и е по-сладко някак си тогава.
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Мега фен Аватара на amatorium
    Mdam.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен
    Ами да, няма нищо лошо в това.
    И обикновено, когато "сдобряването" става по този начин, секса е много готин.

ами сигурно е така , но просто не знам как да започна , не знам дали няма да има отрицателна реакция и тогава ще е много гадно.

Qko e no sled dalgo vreme razdqla kogato se saberat
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Супер фен
    Едва ли ще има отрицателна реакция...
    Преди това ще го предразположиш... завърти се покрай него, умилквай му се, леки, закачливи целувки... и работата е готова.

Ейй много го хвалите тоя секс след скандал..
    ша взема ся нарочно да са скарам с моятата да го вкуся и аз ли...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Ейй много го хвалите тоя секс след скандал..
    ша взема ся нарочно да са скарам с моятата да го вкуся и аз ли...

Da
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

В никакъв случай!!!! Сериозно - това е едно от най-вредните неща. Защото проблемът не се решава, а само се замазва. И нещата се наслагват във времето. Първо трябва да се изясните и да се сдобрите и след това секс.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    В никакъв случай!!!! Сериозно - това е едно от най-вредните неща. Защото проблемът не се решава, а само се замазва. И нещата се наслагват във времето. Първо трябва да се изясните и да се сдобрите и след това секс.
    Много точно мнение. +1. :P

Град
    Blondeland
    То какъв секс а?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Повече от фен
    Оооооо,аз определено смятам,че сексът за сдобряване един от най-добрите....
    [img] [/img]

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Много точно мнение. +1. :P
    напълно съгласна ... иначе проблем ще има отново и отново .. което може да доведе до раздяла ако не се поправи ... някак си неизпитвам точно тогава желание за секс .. на мен не ми минава лесно дори и вече да сме се оправили..трябвами спане и на другия ден сам по ведра

Повече от фен
    Абе мн.задълбавате все-сексът след сдобряване или за добряване е мега як като изживяване и тва е -живейте си живота по-спокойно...
    [img] [/img]

mi smqtam 4e e normalno togava naistina sexsa e po hybav
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: секс за сдобряване

Цитирай Първоначално написано от kakakaka
    смятате ли, че е нормално двама партньори след като са се скарали да се сдобряват със секс ?
    Донякъде да... единия прави компромис
    ~ EviL DeViL ~

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абсолютно съм съгласна. Никога не съм правила секс, ако сме скарани или след скандал. Случвало се е да се сдобрим, да се изясним и да се погушкаме, но не и да правим секс. та до преди 10 минути сме си вадили кирливите ризи, а сега ще правим секс. А и да не говорим, че след караница не съм секси гледка, защото съм плакала(или плача), разстроена съм и всяко докосване ме изнервя.

След като сте се сдобрили може. Не е необходимо да се чакат 3 дни... ако са изгладени отношенията няма проблем и веднага. Защото така даже се подчертава сдобряването. Мисълта ми е да се сдобрите първо, да се изясните. И сексът да е плод на положителна емоция.

Повече от фен
    След като сте се сдобрили може. Не е необходимо да се чакат 3 дни... ако са изгладени отношенията няма проблем и веднага. Защото така даже се подчертава сдобряването. Мисълта ми е да се сдобрите първо, да се изясните. И сексът да е плод на положителна емоция.
    Ами аз не можах да го кажа така,ама...точно си прав
    [img] [/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си