- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс за сдобряване
Аз с дни после чувства чернилка. Мразя да се караме, но ако е нещо дребно-може. Все пак си мисля, че става дума за голям скандал, откойто ме е заболяло, от думи и действия, които са ме наранили.....
Мога да простя и да е ок, но ми трябва време да премине това безпокойство в душата ми, мъката, ядът........Общо взето секс след това не ми се прави, а се прибирам у дома и оревава хубаво света защо пак не съм си държала устата зад зъбите и се е стигнало до скандал, от който сме се наранили така.......Правя секс с чисто сърце-като ми мине-тогава.
Без да твърдя че е така, но явно гаджето ти не успява да ти се извини както трябва. В 99% от случаите скандалите са плод на недоразуменеи и са породени от съвсем малка реакция от едната страна. Трябва провинилият се да си признае, да покаже че съжалява, че не е бил прав. И другия от своя страна да го приеме и да прости. При тази ситуация и двамата се чувстват облекчени и веднага им става положително. Според мен на човек му е черно, ако все още държи вътре в себе си нещо, което не му харесва.
Seksa e hubav vav si4kite mu formi![]()
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Защо да ми се извинява той, като все аз паля фитила? Той прощава, казва, че е забравил, но аз не мога да преглътна фактът, че съм го наранила......
ne moga da pravq sex kogato sme skarani,sled tva kat se zdobrim oho![]()
![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Еми след като ти палиш фитила, след това го хващаш него за "фитила" и му правиш едно хубаво, мокро, бавно и перверзно извинение :PПървоначално написано от krem4et0
Che kakyw po-dobyr nachi za sdobrqwane![]()
Supeer qko..dokazwate si kolko wsashnost se priwlichate i kolko gadno wi e bilo razdeleni
![]()
![]()
ImA lI jElAnIe..ImA i NaChIn!NqMa Li JeLaNiE..nAmIrAmE oPrAwDaNiE!
Не мога ей така да се караме и да правим секс, но щом се сдобрим ( а това става винаги бързо) веднага правим секс и е наистина върховно. Цялата ни енергия отива в секса.
Но тук говоря за сдърпвания общо взето, защото големи караници не сме имали все още. По-скоро спор или нещо от сорта.
Съгласен. Но също така потвърждавам, че след яка караница сексът е направо изтощаващ.Първоначално написано от Crag Hack
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
По принцип рядко се караме, обаче когато съм ядосана му казвам всичко и малко бой с възглавници... и тогава нз кво става, ама пр ми го хваща "дивото" и... и така де ...![]()
![]()
![]()
Няколко пъти,ама нещата не се оправят със това въобще ..макар че секса е доста як ...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
напълно нормално еПървоначално написано от kakakaka
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Vie tuka napravihte film ...![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !