.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз с дни после чувства чернилка. Мразя да се караме, но ако е нещо дребно-може. Все пак си мисля, че става дума за голям скандал, откойто ме е заболяло, от думи и действия, които са ме наранили.....
    Мога да простя и да е ок, но ми трябва време да премине това безпокойство в душата ми, мъката, ядът........Общо взето секс след това не ми се прави, а се прибирам у дома и оревава хубаво света защо пак не съм си държала устата зад зъбите и се е стигнало до скандал, от който сме се наранили така.......Правя секс с чисто сърце-като ми мине-тогава.

Без да твърдя че е така, но явно гаджето ти не успява да ти се извини както трябва. В 99% от случаите скандалите са плод на недоразуменеи и са породени от съвсем малка реакция от едната страна. Трябва провинилият се да си признае, да покаже че съжалява, че не е бил прав. И другия от своя страна да го приеме и да прости. При тази ситуация и двамата се чувстват облекчени и веднага им става положително. Според мен на човек му е черно, ако все още държи вътре в себе си нещо, което не му харесва.

Seksa e hubav vav si4kite mu formi
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Свищов
    Защо да ми се извинява той, като все аз паля фитила? Той прощава, казва, че е забравил, но аз не мога да преглътна фактът, че съм го наранила......

ne moga da pravq sex kogato sme skarani,sled tva kat se zdobrim oho
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Защо да ми се извинява той, като все аз паля фитила? Той прощава, казва, че е забравил, но аз не мога да преглътна фактът, че съм го наранила......
    Еми след като ти палиш фитила, след това го хващаш него за "фитила" и му правиш едно хубаво, мокро, бавно и перверзно извинение :P

Град
    Свищов
    А, не става...Не мога просто-кофти ми е.

Che kakyw po-dobyr nachi za sdobrqwane Supeer qko..dokazwate si kolko wsashnost se priwlichate i kolko gadno wi e bilo razdeleni
    ImA lI jElAnIe..ImA i NaChIn!NqMa Li JeLaNiE..nAmIrAmE oPrAwDaNiE!

hottie
    Guest
    Не мога ей така да се караме и да правим секс, но щом се сдобрим ( а това става винаги бързо) веднага правим секс и е наистина върховно. Цялата ни енергия отива в секса.
    Но тук говоря за сдърпвания общо взето, защото големи караници не сме имали все още. По-скоро спор или нещо от сорта.

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    В никакъв случай!!!! Сериозно - това е едно от най-вредните неща. Защото проблемът не се решава, а само се замазва. И нещата се наслагват във времето. Първо трябва да се изясните и да се сдобрите и след това секс.
    Съгласен. Но също така потвърждавам, че след яка караница сексът е направо изтощаващ.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

По принцип рядко се караме, обаче когато съм ядосана му казвам всичко и малко бой с възглавници... и тогава нз кво става, ама пр ми го хваща "дивото" и... и така де ...

Град
    Варна
    Няколко пъти,ама нещата не се оправят със това въобще ..макар че секса е доста як ...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    у вас ;]

Re: секс за сдобряване

Цитирай Първоначално написано от kakakaka
    смятате ли, че е нормално двама партньори след като са се скарали да се сдобряват със секс ?
    напълно нормално е
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Vie tuka napravihte film ...
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си