- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Eminem ;]
Eй , и от мен и аз го слушамПървоначално написано от machine_shot
![]()
Да, харесва ми, въпреки че стана яко комерсиален...
be manete go i toq 2pacEazy-E,Mc Ren & Yella sa istinata
![]()
Ти май не си акал днеска и тука реши да се оакаш![]()
Скайп: doombringer2006
hahhahah prosto ddz nikoga ne sam my se kefil...ima gotini pesni ama 4ak tolkova ne me radva
^^^teq v drygiq mi post deto gi napisah sa po to4no bqha nai dobrite![]()
NWA в пълен състав правеше чудеса.Самоче доколкото ми е извесно Ийзи се е цепел от колектива.Рен ми е леко неадекватен.Не се е изявил с нещо кой знае квоА Тупак е .. просто нямам думи.Не съм виждал друг който така добре са заиграва с думите.
Не беше who do you love да те накара да изкъртиш секи , не беше keap ya head up да ти повдигне настроението .. Просто най-добрия![]()
da naistina kato bqha zaedno N.W.A. ( Ice Cube,Mc Ren,Eazy-E,Dj Yella & DR.Dre)bqha neveroqtni no i ne Eazy-E se otcepva prav ot grypata im
a i sega jivite 4lenove na grypata imat dobri pesni4ki![]()
a pak za 2pac kazah ve4e nikoga ne mi e bil sred lybimcite![]()
Различни хора , различни идеалиАбе то и Айс се цепи ама той постига нови висоти в хип-хопа
, както и Дре.Рен не съм го скив никъде дося , извън групата.
6toto ren ve4e e zakopan za tova![]()
Да,бре знам кой е Еминем...
Той...слушах го,тогава когато слушах Линкин парк,може би хих
Не е зле човека,не съм му най-бясната фенка,даже изобщо,ама...Еминем си е Еминем.
И има песни,който и сега да ми ги пуснеш почвам да се дера на тях :P
Da be znam 4e nqma jiv 4ovek na zemqta koito da neznae Eminem ama re6ih da sloja bio-to i pics e taka da ne e bez ni6to! Puk i obi4am da si 4eta bioto na EmNi6to 4e q znam naizyst!
The Prodigy = The legend!
Еминем е синоним на най-добрия![]()
Аз много го харесвам поради 2 причини:
1-прай ми кеф да га слушам и песните му са върхът
2-чела съм биографията му и разбрах,че той от нищото е стигнал до върха съвсем сам.Е как да не се възхищавам на такива хора![]()
Харесвам само някой песни, не баш всички.
Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Tva e moi 4ovek we!! +99999999999!!!![]()
+1Първоначално написано от d1zzy
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Btw 4etoh v "Hai Klub" i v "Bravo" , a i sis mi nqkade e 4ela 4e Eminem zapisva nov album v momenta i pak 6e po4ne da pee i da hodi po koncerti!!!!! ;];];]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()