- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Eminem ;]
Не ме радва ...
Преди се зарибявах по тяхКъм авторката.Ако се кефиш на хип-хоп ти предлагам да чуеш 2-3-4 песнички на Тупак.
![]()
Скайп: doombringer2006
Аа тия от подписа ти не са ли ооот един филм
който гледах оня ден по бтв (=
Събота от 20:00 даваха Head of State или Държавен Глава.Но не само в този филм си партнират.Много добър екип са , но поотделно също не са за изпускане.Крис Рок е 5тият най-добър комик в САЩ (Вдясно)
men ne me kefi predpo4itam drygi beli rapari pred nego
paul wall,fat joe,b-real........
EMINEM FOREVER! Може да е комерс,но за мен той си остава на върха!!!Прави неверqтни песни... ,като визя съ6то е е голям слаур ...абе нямам думи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Не го харесвам![]()
С музиката да се срещнем пак се разбрах -
и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"
+999999!!!Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
![]()
The Prodigy = The legend!
Ще ви кажа само едно:
EMINEM RulZZZZZZZZZ
"If you can dream it, you can do it"
Кликни ТУК
A AZ 6E VI KAJA NQKOLKO NE6TA:EmInEm dA WhItE KiNg Of da bLaCk mUsIc! EmInEm Da BeSt FuCk Da rEsT!!! EmInEm rLzZ 4eVeR!!! FeN nA EmINeM sE RoDiH, FeN na eMiNeM 6Te YmrA I oT GrObA 6Te KrE6TQ EmInEm E vARhAaAa!!!
![]()
![]()
![]()
Докато го прочета ме заболяха очитеПървоначално написано от JuSt..dO..iT
Не ми обръщай внимание не съм на ред.
![]()
Ъм...кои са ти любимите песни на Ем![]()
Vsi4kiteemi nz naistina sa mnogo no ima edna ``Puke`` deto mn me kefi 6toto e napisana se 1 az sum q napisala zza 1 ot daskalo i az i q pqh i tq mn se nerve6e
A tvoite?
Мен най ме кефят:
Sing for de moment
и
Lose Yourself
"If you can dream it, you can do it"
Кликни ТУК
ами почвам
- Go to sleep
- Brain damage
- My fault (много забавен текст)
- Мy name is
- Guilty Conscience
- Stan
- Drug Ballad
- Marshal Mathers
- The way I am
- The real slim shady
- Kill you
- Criminal
- Hailie's song
- Just lose it
- Lose yourself
- Sing for the moment
- Till I collapse
- Say goodby to Hollywood
- Mockingbird
тия са основно
Da znam gi vsi4kite i vste sa mn zabavni!![]()
Аз обаче изпитвам голяма непоносимост към 50 сент и много ме дразни Ем че стана приятел с тоя и почна да прави шитове
Кефи.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Щот стана много комерсиален педал , който има толкова много пари , че вече се чуди кви шитове да прай.Където и да ида все 50 се слуша и ми иде да се гръмнаПървоначално написано от JuSt..dO..iT
Като е комерсиален какво..? Кажи ми един НЕкомерсиален и те черпя курабийка.50 сичко не го харесва , щото използва това което има и има това което използва.
От към цифри погледнато Eminem има 23 албума , от който доста са хитови.Има над 80 милиона копия продадени.50 има 5 албума и продадени копия към 15-23 милиона.Не си глупава , смятай.50 не му се кефят,защото се цепи яко от жанра си,но дори това не е тежко престъпление , защото дори ОГта като snoop експериментират в различни сфери.По-скоро защото сички искат това което той има.Също така малко негативно са към него,щото много от текстовете са му как се хвали че имал пари за тва и онова.Аз не съм му фен , обаче не го и мразя.
Ако искаш да противоречиш на тезата ми , кажи ми защо не те кефи..
Към авторката..EmInEm dA WhItE KiNg Of da bLaCk mUsIc! EmInEm Da BeSt FuCk Da rEsT!!! EmInEm rLzZ 4eVeR!!! FeN nA EmINeM sE RoDiH, FeN na eMiNeM 6Te YmrA I oT GrObA 6Te KrE6TQ EmInEm E vARhAaAa!!!
Подобни изказвания са леко неприемливи.Първо виждам че наблягаш на расата.Второ на национализъма.Две неща,който в хип-хоп културата не вървят нито поотделно , нито заедно.
Ok vij sa... na ni6to ne nablqgam osven na tva 4e se kefa na Eminem... nz otkade gi izkara teq izkazvaniq po dqvolite... i ve4e nekvi tezi ,gluposti...![]()
Моя е грешката , помислих че си рапЕркаПо-голямата част от изказването е отправено към Luv_me_or_hate_me и то не с цел заяждане.Също така не е лошо да пропуснеш частта с расизма, т.е. първото изречение..
Ama tva ne e rasism... Kazah samo beliq car na 4ernata musika (koeto e ne6to veliko spored mene, ako si 4el bioto na em 6te me rezbere6..)za6toto raput e 4erna musica