Като е комерсиален какво..? Кажи ми един НЕкомерсиален и те черпя курабийка.50 сичко не го харесва , щото използва това което има и има това което използва.
От към цифри погледнато Eminem има 23 албума , от който доста са хитови.Има над 80 милиона копия продадени.50 има 5 албума и продадени копия към 15-23 милиона.Не си глупава , смятай.50 не му се кефят,защото се цепи яко от жанра си,но дори това не е тежко престъпление , защото дори ОГта като snoop експериментират в различни сфери.По-скоро защото сички искат това което той има.Също така малко негативно са към него,щото много от текстовете са му как се хвали че имал пари за тва и онова.Аз не съм му фен , обаче не го и мразя.
Ако искаш да противоречиш на тезата ми , кажи ми защо не те кефи..

Към авторката..EmInEm dA WhItE KiNg Of da bLaCk mUsIc! EmInEm Da BeSt FuCk Da rEsT!!! EmInEm rLzZ 4eVeR!!! FeN nA EmINeM sE RoDiH, FeN na eMiNeM 6Te YmrA I oT GrObA 6Te KrE6TQ EmInEm E vARhAaAa!!!

Подобни изказвания са леко неприемливи.Първо виждам че наблягаш на расата.Второ на национализъма.Две неща,който в хип-хоп културата не вървят нито поотделно , нито заедно.