- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Eminem ;]
Ами расизъм еЩото визираш цвета на кожата.Музиката си е просто хип-хоп , не черна.Така са я нарекли,защото се изпълнява от афро-американци.А това не е значението.Хип-хопа е за да си излееш чуствата и наблюденията , да напсуваш някой или просто да споделиш защо ти е криво.Да опишеш някоя мадама ,която ти е грабнала окото или защо някоя пикла ти е преебала настроението.Поне това е оригиналния замисъл на музиката.
Ще извиняваш че леко надменно се изказвам , но съм чел на Еминем биографията , при това доста пъти,може би много преди теб.Като навлизах в жанра само него въртяха по Мтв и щеш нещеш , това ще слушаш.Не казвам че е лош , обратното всъщност , защото много от албумите му не бяха силно комерсиални и не се хвалеше в песните си за имущество и подобни.
П.П.-По бегла случайност и аз и Еминем сме на 17 октомври![]()
Скайп: doombringer2006
Za Em znaeh ama za tebe neznaeh!! Tva e ebasi kefaIna4e spox znam mn dobre kvo e hip-hopa i na em bio-to mnooogo otdavna
![]()
The Prodigy = The legend!
Първоначално написано от machine_shot
Аз преди на 50 му бях фенка ама вече не.Просто много се дразня , че където и да отида , на където и да се завъртя чувам само 50 сент и направо ми се почръща.Не отричам , че има и хубави песни да поняга си пускам някои , ама просто...Например лятото си разглеждам музикалните програмики и на всяка пуснали Ayo Technology.
Сори ама просто Ем рулз 50 съксПийс
Ми аз едно време по Мтв бях гледал как Еминем си разказваше за биографията.После ми стана интересно и му я прочетох от интернетПомня как ми се смееха в залата че блещя 1 час над някакво четиво
Ама тва не е кой по-по-най ..
А щом знаеш какво е хип-хоп , предполагам такива изказвания за ''черната'' музика знаеш,че не са добре толерирани
![]()
Еми комерсиала завладява планетата.Ма човека не е виновен.Той само прибира кинтажа.Тва че наще родни творци въртят хитовете до втръсване.. друга тема .. Държа да отбележа че нито слушам 50 , нито ЕминемПървоначално написано от Luv_me_or_hate_me
![]()
NITO 50 NITO EM??Първоначално написано от machine_shot
![]()
![]()
Tc... az sam im fen i na dvamata no est po me kefi EM shtoto sa po evtini drehite s negov nadpis ili snimka![]()
Haha tva be6e logi4noI do machine_shot. Za tebe koi e nai- stoinosten?
![]()
2pac , Snoop Dogg ..Първоначално написано от JuSt..dO..iT
Обаче ако тръгнем да сравняваме Тупак и Еминем .. няма никакво място за сравнение ..![]()
Къде сравняваш 2пак със снууп дог???Първоначално написано от machine_shot
![]()
What you give is what you get!
E da Em e po doburПървоначално написано от machine_shot
![]()
Къде видя сравняване? Казвам ти 2ма от най-стойностните за мен.И Дре можем да го пишем тука , ама той поечко продуцент го развада ..Първоначално написано от Desi_etnies
Тупак неможеш да го сравниш с почти никой.Само снуупи може да му стъпи на кутрето , другите падатПървоначално написано от JuSt..dO..iT
![]()
Da we.!A ina4e Dr.Dre e qk toi e producenta na Eminem
No shit ... Също така Дре е продуцент и на 50 .. има и бая дребни риби..
cПървоначално написано от machine_shot
HoOoOoLyYyy Sh*T seriozno LI e tfa go neznaeh mn sam prost![]()
![]()
abe osteite go toq eminem be toi svar6i ve4e samo PAUL WALL![]()
![]()
![]()
![]()
-1Първоначално написано от style_hip_hop
![]()
Първоначално написано от JuSt..dO..iT
Що уе Пал Уау а пич![]()
Ама и Би Риъл кърти![]()
Абе пичове и пички , Тупак слушайте и ще поумнеете (вземете пример от мене .. хехе)![]()