.

Виж резултатите на анкетата: Haresvate li Eminem

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da

24 61,54%
  • Ne

15 38,46%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92

Тема: Eminem ;]

Ами расизъм е Щото визираш цвета на кожата.Музиката си е просто хип-хоп , не черна.Така са я нарекли,защото се изпълнява от афро-американци.А това не е значението.Хип-хопа е за да си излееш чуствата и наблюденията , да напсуваш някой или просто да споделиш защо ти е криво.Да опишеш някоя мадама ,която ти е грабнала окото или защо някоя пикла ти е преебала настроението.Поне това е оригиналния замисъл на музиката.
    Ще извиняваш че леко надменно се изказвам , но съм чел на Еминем биографията , при това доста пъти,може би много преди теб.Като навлизах в жанра само него въртяха по Мтв и щеш нещеш , това ще слушаш.Не казвам че е лош , обратното всъщност , защото много от албумите му не бяха силно комерсиални и не се хвалеше в песните си за имущество и подобни.

П.П.-По бегла случайност и аз и Еминем сме на 17 октомври

Скайп: doombringer2006

Za Em znaeh ama za tebe neznaeh!! Tva e ebasi kefa Ina4e spox znam mn dobre kvo e hip-hopa i na em bio-to mnooogo otdavna
    The Prodigy = The legend!

Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    Като е комерсиален какво..? Кажи ми един НЕкомерсиален и те черпя курабийка.50 сичко не го харесва , щото използва това което има и има това което използва.
    От към цифри погледнато Eminem има 23 албума , от който доста са хитови.Има над 80 милиона копия продадени.50 има 5 албума и продадени копия към 15-23 милиона.Не си глупава , смятай.50 не му се кефят,защото се цепи яко от жанра си,но дори това не е тежко престъпление , защото дори ОГта като snoop експериментират в различни сфери.По-скоро защото сички искат това което той има.Също така малко негативно са към него,щото много от текстовете са му как се хвали че имал пари за тва и онова.Аз не съм му фен , обаче не го и мразя.
    Ако искаш да противоречиш на тезата ми , кажи ми защо не те кефи..

Към авторката..EmInEm dA WhItE KiNg Of da bLaCk mUsIc! EmInEm Da BeSt FuCk Da rEsT!!! EmInEm rLzZ 4eVeR!!! FeN nA EmINeM sE RoDiH, FeN na eMiNeM 6Te YmrA I oT GrObA 6Te KrE6TQ EmInEm E vARhAaAa!!!

Подобни изказвания са леко неприемливи.Първо виждам че наблягаш на расата.Второ на национализъма.Две неща,който в хип-хоп културата не вървят нито поотделно , нито заедно.

Аз преди на 50 му бях фенка ама вече не.Просто много се дразня , че където и да отида , на където и да се завъртя чувам само 50 сент и направо ми се почръща.Не отричам , че има и хубави песни да поняга си пускам някои , ама просто...Например лятото си разглеждам музикалните програмики и на всяка пуснали Ayo Technology.
    Сори ама просто Ем рулз 50 съкс Пийс

Ми аз едно време по Мтв бях гледал как Еминем си разказваше за биографията.После ми стана интересно и му я прочетох от интернет Помня как ми се смееха в залата че блещя 1 час над някакво четиво Ама тва не е кой по-по-най .. А щом знаеш какво е хип-хоп , предполагам такива изказвания за ''черната'' музика знаеш,че не са добре толерирани

Цитирай Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me

Аз преди на 50 му бях фенка ама вече не.Просто много се дразня , че където и да отида , на където и да се завъртя чувам само 50 сент и направо ми се почръща.Не отричам , че има и хубави песни да поняга си пускам някои , ама просто...Например лятото си разглеждам музикалните програмики и на всяка пуснали Ayo Technology.
    Еми комерсиала завладява планетата.Ма човека не е виновен.Той само прибира кинтажа.Тва че наще родни творци въртят хитовете до втръсване.. друга тема .. Държа да отбележа че нито слушам 50 , нито Еминем

Цитирай Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me

Еми комерсиала завладява планетата.Ма човека не е виновен.Той само прибира кинтажа.Тва че наще родни творци въртят хитовете до втръсване.. друга тема .. Държа да отбележа че нито слушам 50 , нито Еминем
    NITO 50 NITO EM??

Има далеч по-стойностни от гореизброените

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    Tc... az sam im fen i na dvamata no est po me kefi EM shtoto sa po evtini drehite s negov nadpis ili snimka

Haha tva be6e logi4no I do machine_shot. Za tebe koi e nai- stoinosten?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    EMIN3MCHO Rulira
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    EMIN3MCHO Rulira
    +1

Цитирай Първоначално написано от JuSt..dO..iT
    2pac , Snoop Dogg ..

ahm oks. ama za mene Em si e da best

Обаче ако тръгнем да сравняваме Тупак и Еминем .. няма никакво място за сравнение ..

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    2pac , Snoop Dogg ..
    Къде сравняваш 2пак със снууп дог???
    What you give is what you get!

Обаче ако тръгнем да сравняваме Тупак и Еминем .. няма никакво място за сравнение ..
    E da Em e po dobur

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    2pac , Snoop Dogg ..
    Къде сравняваш 2пак със снууп дог???
    Къде видя сравняване? Казвам ти 2ма от най-стойностните за мен.И Дре можем да го пишем тука , ама той поечко продуцент го развада ..

E da Em e po dobur
    Тупак неможеш да го сравниш с почти никой.Само снуупи може да му стъпи на кутрето , другите падат

Da we.! A ina4e Dr.Dre e qk toi e producenta na Eminem

No shit ... Също така Дре е продуцент и на 50 .. има и бая дребни риби..

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    No shit ... Също така Дре е продуцент и на 50 .. има и бая дребни риби..
    c

HoOoOoLyYyy Sh*T seriozno LI e tfa go neznaeh mn sam prost

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    abe osteite go toq eminem be toi svar6i ve4e samo PAUL WALL

Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    -1

Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    -1

Що уе Пал Уау а пич
    Ама и Би Риъл кърти

Абе пичове и пички , Тупак слушайте и ще поумнеете (вземете пример от мене .. хехе)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си