.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Крем

Крем

Здравейте!
    Така незнам дали е крем или какво е там.Значи от страни на лицето пъпки.Та искам да ги скрия.Сега бях в флиртчето и гелдам там повечето момчета с много чисти лица ама перфектри.Та се чудех някакви фонове ли позлват так какво неша ползват.Та да попитма за името на продукта как се води крем или каквото е там.
    Благодаря за вниманието !

Град
    Ha MopeTo (sun)
    гаден фондиотен ползват и фотошоп ... не казвам че аз не съм ползвала фондиотен,но кожата на лицето ми започна да става много суха и го спрях

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    гаден фондиотен ползват и фотошоп ... не казвам че аз не съм ползвала фондиотен,но кожата на лицето ми започна да става много суха и го спрях
    А лошо ли е кожата ти да е суха ?
    Сори за тъпия въпрос ама нищо не вдявам

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от amadeus-bg
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    А лошо ли е кожата ти да е суха ?
    Сори за тъпия въпрос ама нищо не вдявам

amm .. .to za tfa horata predi na slojat fon dio ten slagat krem ........

ne 4e az go pravq ... no pove4eto mi fr
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    blg
    a nqkoi prosto si imat 4isti lica ako ne kozmetik

Нз нормално е да ти излиза по някоя друга пъпчица ... не ги стискай много много и слагай салицилов спирт 1% . Би трябвало да изчезнат
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Tова с козметика е добра идея, но на мен така или иначе не ми помогна да нямам пъпки. Ходих и всяка седмица но уви, примирих се вече , че лицето ми не е перфектно, а за да е- си трябва грим. 1- Фон дю тен- ползваи само и единствено зимата-този сезон е добре да се ползва, защото от студа кожата изсъхва.2-под фон дю тена- винаги слагаи тънък пласт хидратантен крем (който бързо попива),3- винаги слагай над фон дю тена -пудра , иначе рискуваш лицето да ти се лъсне и става доста отвратително,3 - за сезона пролет/лято - е добре да слагаш само хидратантното кремче заедно с пудра- бих ти препоръчала на - манхатън козметикс има една за проблемна кожа- много е хубава,антисептична, и добре покривна!

Град
    blg
    damm saglasna sam no ako sa pove4eko papkite otiva6 na dermatolog kakvito i kremove da ti kajem pri vseki deistva razli4no pri nqkoi pomaga pri drugi ne

Otidi na kozmetik /dermatolog .Ti luda li si ? Kak shte si slagash fon dio ten vurhu pupkite za da gi skriesh ! Tova tolkova shte gi zamursi , che posle s rende shte sturjesh !

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Eми вземи си един каталог на Ейвън или Орифлейм и ги разгледай.Има много хулави коректорчета и фон-дьо-тени.Аз си поръчах такъв коректор за прикриване на пъпките и ми върши доста добра работа.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Аз ти препоръчвам да опиташ да изчистиш лицето си и чак тогава да прибягваш към фон дьо тена или пудрата, защото някои некачествени марки козметика могат още повече да ти увредят кожата и да ти излязат още повече пъпки. Аз лично лицето си го почиствам всеки ден със серията на Garnier и съм много доволна. В краен случай ако ми се наложи да си сложа малко коректор, или руж. Иначе има много варианти за прикриване на несъвършенствата . За антисептичната пудра се говори че вършела чудеса. Успех!

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Темата е стара и мисля, че момичето отдавна е забравило, че е пускало тема ..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Темата е от 2008 година
    +
    100% автора/авторката намери решение по проблема си
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на sunshine955
    сухата кожа е склонна към бръчки а мазната към пъпки ..
    най добре кожата да ти е нормална .. или да ползваш кремове за да я овлажниш щом е суха..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на sunshine955
    не видях че темата е стара .. но нищо .. (:
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си