.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Shure chek

Shure chek

Питането ми е , защото за пръвпът ще си правя тест за бременост.
    Една приятелка ми каза че Shure chek са наи сигорно , неска го направих и е отрицателен . Следното положение е : С приятелят ми за последно го правихме на 18 ти трябваше да ми доиде на 20 ти вече закснява 3 дена и се притеснявам , не е свършвал в мене но има вероятност се пак да съм бремена . Неска направих един тест които беше отрицателен питането ми е колко време след половият акт Shure chek може да даде точен тест ?

Град
    Blondeland
    E НЕ...........

Виж в гугъл , опътването , питай лекар , аптекар.....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Още 1вия ден,след като ти закъснее цикъла.
    По дяволите,пише го дори в опътването.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Още 1вия ден,след като ти закъснее цикъла.
    По дяволите,пише го дори в опътването.
    Това ще рече ли че е 100 % сигорен

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    E НЕ...........

Виж в гугъл , опътването , питай лекар , аптекар.....
    Аз видях че е след 1 вия ден . За това питам дали след 3 тия ден закаснение направеният тест е дал отрицателен следователно верен тест?

Супер фен
    Би трябвало да е дал верен резултат, щом е направен след 3-дневно закъснение.

Ami az sym si vzimala Sure Check i znam 4e tam v upytvaneto pi6e vsi4ko-kolko procenta e sigurnostta, koga moje d se ot4ete, kak to4no se izpolzva i t. n....... Taka 4e predi da izpolzva6 podobno ne6to, 4eti upytvaneto, pone na Sure Check e podrobno obqsneno
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ako prochetesh belejkata koqto se razvqva v testa za bremennost,nqma da sbarkash.

Направила си го 3 дена след като ти закаснява така ли??? То се прави един ден след това Иначе 14 дни след акта

pi6ego v opakovkata na testa nqma koi da 4ete, ama moje dase 4ykate kato ludi
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

охх абе момичето си каза,че е прочело упътването..там е пишело,че след 1я ден след закъснението може да се направи,а тя го е направила 3 дена след закъснението и въпроса и беше дали все още дадения отговор от теста е верен..Е да ВЕРЕН е спокойно от личен опит знам(не съм си правила аз,а една фр,но аз бях с неяи бяха минали мисля че 6 или 9 дена)

Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    охх абе момичето си каза,че е прочело упътването..там е пишело,че след 1я ден след закъснението може да се направи,а тя го е направила 3 дена след закъснението и въпроса и беше дали все още дадения отговор от теста е верен..Е да ВЕРЕН е спокойно от личен опит знам(не съм си правила аз,а една фр,но аз бях с неяи бяха минали мисля че 6 или 9 дена)
    Радвам се че има една дето чете внимателно написаното.Точно това ме интересуваше благодаря ти за точният отговор !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от imeninka
    Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    Радвам се че има една дето чете внимателно написаното.Точно това ме интересуваше благодаря ти за точният отговор !

Momiche pomisli malko po-realno predi da pitash.
    V testa ti e pishelo,che moje na parviq den sled zakasnenieto na cikala da napravish test ti si napravila na 3-tiq i kvo mislish,che ne e validen?
    Pomisli kak shte stane toq nomer?
    Da ne mislish,che testovete za bremennost sa samo za parviq den sled zakasnenieto i poveche ne moje.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си