Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Най-добре самия ти кажи на въпросното момиче, че няма шанс да се получи отново нещо между вас, за да няма някакви недоразумения или напразни надежди от нейна страна...
Гледай си приятелката и бъдете щастливи.
Благодаря много ..
Аз че ще си гледам приятелката .. и че ще сме щастливи , от сега ми е пределно ясно какво ще правя и т.н.

Просто се чудех с другото момиче как да подходя , щото не искам като някой простак да се изявя и да кажа некво тъпо НЕ .. не знам защо , но пък знам ,че точно така ще разбере , че .. отдавна няма нищо м/у нас ...
Ех .. пиша глупости , пиша ..

Не , ще казвам Не , дори и да не повдигне въпроса пред мен , само ще й кажа , че ако има някакви надежди за нещо , по-добре да ги затрие някъде ...

Едното което е ,твърде щастлив съм сега с приятелката си , че да си развалям настроението в мисли какво да й кажа , камо ли , да седна да се обяснявам ..
Харесвам си положението в момента , и не мисля че нещо може да го развали .. каквото и да ми се изправи на пътя , ще го стъпча , прескоча , смачкам , запаля , прегазя .. строша , намачкам , изплаша и т.н. ... щото си държа на момичето ... Ех ..