- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е Средна продължителност на секса при вас?
нещо не те разбрах, я си повтори (перефразирай) въпросаПървоначално написано от dantro
![]()
Да бе и аз тва се чуда как така засичате колко време го правите. Отдайте се на момента.А не колко време го правите.Първоначално написано от 5StaR
![]()
Колко време е продължителноста на секса?-това е много относително.Ако не сме се виждали дълго е по-кратко 10-15мин.
Обикновенното е 30-40мин,но всичко зависи от настроението,от позата и обстоятелствата.
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
и аз съм на това мнение :PПървоначално написано от freak_girl
ако броиме тва,че не се пОтиме,минават час-два![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
bate nqma limit chukash dokato ne ti se otlepi pishkata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и на моя приятел до скоро не му мърдаха 2 часа, докато не се оплаках тънката и вече е по 40 мин или час, което си е идеално вечеПървоначално написано от dantro
![]()
ми аз не се оплаквам...на мен с него си ми е супер а пук нали знаете хора сякакви...на нас си ни харесва така на някои може по пове4е по по малко =]Първоначално написано от ;
а за какво си се оплакала???накрая ве4е издъхваш а...нормално е 4е сно казано и аз но и тва ме кефи...абе ние с него сме животни
![]()
![]()
![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
става безидейно... скучно.. прави ми се нещо друго.. провалят ми се планове за излизане.. абе не си е работаПървоначално написано от vetev
Първоначално написано от ;
ахам ми права си от една страна...на кой как му е кеф...кфо ти пука по колко е нали се кефиш мн яко през тва време...![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
Кви са тия девствените отговори - 2 3 5 часа![]()
I Love
Vania
Kabakova
Първоначално написано от BoRe
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
зависи,но по принцип между 1 или 2 часа![]()
![]()
![]()
(sun) Live your life and do whatever you like...
Зависи от много работи...
ама варира от 5 минути, до цяла нощ(8-9 часа...)
![]()
Клатя докато ми падне... а тия дето разправят по 3-4-5 часа да почнат да мечтаят по-скромно.. един път изкарах 3 часа после бях разбит. Махам гумат правя ѝ 2-3 оргазма за половин един час, после бог е отредил бирчка и цигарка!
mi normalno 30 min -4as nai mnogo 4as i poluvina napalno dostata4no mi eПървоначално написано от hiro
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
neznam koe e normalno no pri men e ot nenormalnoto za6toto kolkoto i da go pravq ne svur6vam i zatova gledam pone na momi4eto da pravq udovolstvieto po edin ili drug na4in s pomagatelni sredstva i t.n.
_DJ_G_NIE UMNITE SE VODIM OT GRESHKITE NA GLUPAVITE I ZA TOVA VINAGI SHTE SME PRED TQH_
Различно.ПОнякога повече ,понякога по малко.Средно около 30-тина минути
emi sluchvalo mi se e da produlji 1 chas no i priqtelqt mi da svurshi sled 5 min zavisi ot nqstroenieto i ot mn dr faktori
ПОЛОВИН ЧАС напълно достатъчно =D>