.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92

Град
    Shumen
    Emi ddz ne sym mislila....Ama sqkash ne vqrvam
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: магий.......

Цитирай Първоначално написано от ralito0
    вярвате ли в лювна магия?
    Неща .. с думата Любов , знам само , че тва е чувство ..
    Магия .. няма такова нещо Всичко си е до тва какво чувстваш и как го разбираш ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Нем, не вярвам

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Че кажете една, да си хвана едно богаташче, бе ...
    Абе не знам дали има, ама аз не съм срещала и досега не ми се е налагало да правя...

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    ммм доста детски магиики съм праила,ама то само за да се занимаваш снещо в по-ранните ми години,иначе в магии,врачки и тн не вярвам..Пък и любовната магия ако не се развали,човека на коготое приложена умира в периода 8-12г.,тей че праете си сметката
    Сигурна ли си,че умира?И кой би прави тия магии,откъде ги знаеш тия неща като не вярваш
    Аз не мога да кажа,че вярвам или не вярвам,защото сега за първи път чувам повече по тая тема
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на koalka
    Не вярвам.

чувала съм за някаква магия ... ама нз до колко е вярна пък и е гадна не бих го правила а и има пак някво ткова ако я направиш на някой човек след колко години той щял да се пропие ... лошооо
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Hahaa , lubovta ne mogesh da q predizvikash s magia ili kakvoto i da e. Tva da ne sa pari? Tq e v surceto i nikakva magia ne moge da te nakara da obichash, ako ti ne go chuvstvash. Predstavete si, che nqkoi, koito vi haresava, a vie nego ne, vi napravi.. Mislite li , che naistina shte se vlubite v nego
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Всяко действие си има противодействие..
    ХъХъхХъ Тва не беше ли някав закон при Wicca ли там как беше на 14-15 години се занимавах с такива глупости
    Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    ммм доста детски магиики съм праила,ама то само за да се занимаваш снещо в по-ранните ми години,иначе в магии,врачки и тн не вярвам..Пък и любовната магия ако не се развали,човека на коготое приложена умира в периода 8-12г.,тей че праете си сметката
    Сигурна ли си,че умира?И кой би прави тия магии,откъде ги знаеш тия неща като не вярваш
    Аз не мога да кажа,че вярвам или не вярвам,защото сега за първи път чувам повече по тая тема
    Това, че човека, на когото е направена магията умира между 8-мата и 12-тата година, го каза астроложката Алена в предаването "Горещо".
    Но, ако въпросния човек разбере за магията и се развали, тогава няма да умре.
    А, магиите ги правят врачките.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Това, че човека, на когото е направена магията умира между 8-мата и 12-тата година, го каза астроложката Алена в предаването "Горещо".
    Баси и ей така можеш да убиеш да убиеш някой?Много лесно ми звучи И да няма последствия ехееее...Не ми се вярва много много!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Асеновград, България
    В магии, може би вярвам (понеже с очите си съм се убедил, че има подобни влияния), но любовна или каквото и да е не бих поръчал, защото съм чел, че мога да навредя на човека за когото е поръчана и на себе си.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Баси и ей така можеш да убиеш да убиеш някой?Много лесно ми звучи И да няма последствия ехееее...Не ми се вярва много много!
    Е, то едва ли ще знаеш, че човека ще умре... ти все пак си му направил "любовна" магия, защото си искал/а да го/я задържиш по някакъв начин, имало е чувства (от едната страна само, де ) и така...

ne vqrvam

Just laying on the beach and having fun...

Голям фен
    Като малка и аз исках да направя на момчето,което харесвам! Но сега не бих се занимавала с такива неща...както казаха :"всичко се връща"!Щом не ме е обикнал,значи така е трябвало....
    А иначе един ме обвиняваше,че съм му направила магия,толкова бил хлътнал!

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми нито вярвам, нито отхвърлям факта, че е възможно, този свят е пълен със странни и неописуеми неща.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    В сърцето му!
    Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Hahaa , lubovta ne mogesh da q predizvikash s magia ili kakvoto i da e. Tva da ne sa pari? Tq e v surceto i nikakva magia ne moge da te nakara da obichash, ako ti ne go chuvstvash. Predstavete si, che nqkoi, koito vi haresava, a vie nego ne, vi napravi.. Mislite li , che naistina shte se vlubite v nego
    +1! Много точно казано!

Не вярвам,пък и кой би искал някой да го обича щото е напрайл магия
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Точно в любовна не, в други
    The Spark

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз като наистина запозната с врачки/ходжи/магове/лечители/природни звездобройци/царски хороскопници и т.н. и т.н... Съм на мнение, че магия ИМА. Един известен ходжа показа на мен и майка ми телекинеза. И не го направи за пари - просто, за да покаже, че наистина го може. Таксата обикновено е около 10лв. - за мен това са хора, които наистина владея магията - не се интересуват от комерсиалната стана за живота, а просто да помагат на хората. Всичко малко или много около нас се влия от сили. Именно за това са създадени и превърнати в наука методите за предсказание на бъдещето, езотериката, окултното.

Любовни магии съществува - с по-голяма или по-малка сила. Понякога времетраенето не е достатъчно продължително. Тук се говори за неща от различни от: "Изпрати това на 10 човека", рисуването на пентаграм на пода в хола и изричането на различни слова като например: "Нека твоята робиня има силата да запази любовта на твоя роб, велики Сатана..."

Каквото и да си говорим любовната магия е намеса в света на любимия човек. Замисляла съм се при какви обстоятелства подобна намеса би била възможна. Може би ако наистина любовта към даден човек е наистина силна. А любовта не е ли именно това чувство, когато си готов да пожертваш целият си живот и името на щастието на Любимия?

Град
    В сърцето му!
    Офф глупости на тракалета

мреси мн

Не вярвам ...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Магии има. И любовна също. Просто както се каза до сега всичко се връща по 1 или друг начин.
    Some things are better left unsaid!

Град
    In Devil's Castle
    kato bqh malka se opitah da "omagiosam" mom4eto,koeto haresvah,ama ni6to ne se poly4i
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си