- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни магии
Emi ddz ne sym mislila....Ama sqkash ne vqrvam![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Неща .. с думата Любов , знам само , че тва е чувство ..Първоначално написано от ralito0
Магия .. няма такова нещоВсичко си е до тва какво чувстваш и как го разбираш ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Че кажете една, да си хвана едно богаташче, бе ...
Абе не знам дали има, ама аз не съм срещала и досега не ми се е налагало да правя...![]()
Сигурна ли си,че умира?И кой би прави тия магии,откъде ги знаеш тия неща като не вярвашПървоначално написано от ghostwisper
Аз не мога да кажа,че вярвам или не вярвам,защото сега за първи път чувам повече по тая тема![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
чувала съм за някаква магия ... ама нз до колко е вярна пък и е гадна не бих го правила а и има пак някво ткова ако я направиш на някой човек след колко години той щял да се пропие ... лошооо![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Hahaa , lubovta ne mogesh da q predizvikash s magia ili kakvoto i da e. Tva da ne sa pari?Tq e v surceto i nikakva magia ne moge da te nakara da obichash, ako ti ne go chuvstvash.
Predstavete si, che nqkoi, koito vi haresava, a vie nego ne, vi napravi.. Mislite li , che naistina shte se vlubite v nego
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
ХъХъхХъ Тва не беше ли някав закон при Wicca ли там как беше на 14-15 години се занимавах с такива глупостиВсяко действие си има противодействие..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
Това, че човека, на когото е направена магията умира между 8-мата и 12-тата година, го каза астроложката Алена в предаването "Горещо".Първоначално написано от vamp
Но, ако въпросния човек разбере за магията и се развали, тогава няма да умре.
А, магиите ги правят врачките.![]()
Баси и ей така можеш да убиеш да убиеш някой?Много лесно ми звучиПървоначално написано от Sexapilna_kukla
И да няма последствия ехееее...Не ми се вярва много много!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Е, то едва ли ще знаеш, че човека ще умре... ти все пак си му направил "любовна" магия, защото си искал/а да го/я задържиш по някакъв начин, имало е чувства (от едната страна само, деПървоначално написано от vamp
) и така...
![]()
Като малка и аз исках да направя на момчето,което харесвам!Но сега не бих се занимавала с такива неща...както казаха :"всичко се връща"!Щом не ме е обикнал,значи така е трябвало....
![]()
А иначе един ме обвиняваше,че съм му направила магия,толкова бил хлътнал!![]()
ми нито вярвам, нито отхвърлям факта, че е възможно, този свят е пълен със странни и неописуеми неща.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
+1! Много точно казано!Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
Не вярвам,пък и кой би искал някой да го обича щото е напрайл магия![]()
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Аз като наистина запозната с врачки/ходжи/магове/лечители/природни звездобройци/царски хороскопници и т.н. и т.н... Съм на мнение, че магия ИМА. Един известен ходжа показа на мен и майка ми телекинеза. И не го направи за пари - просто, за да покаже, че наистина го може. Таксата обикновено е около 10лв. - за мен това са хора, които наистина владея магията - не се интересуват от комерсиалната стана за живота, а просто да помагат на хората. Всичко малко или много около нас се влия от сили. Именно за това са създадени и превърнати в наука методите за предсказание на бъдещето, езотериката, окултното.
Любовни магии съществува - с по-голяма или по-малка сила. Понякога времетраенето не е достатъчно продължително. Тук се говори за неща от различни от: "Изпрати това на 10 човека", рисуването на пентаграм на пода в хола и изричането на различни слова като например: "Нека твоята робиня има силата да запази любовта на твоя роб, велики Сатана..."
Каквото и да си говорим любовната магия е намеса в света на любимия човек. Замисляла съм се при какви обстоятелства подобна намеса би била възможна. Може би ако наистина любовта към даден човек е наистина силна. А любовта не е ли именно това чувство, когато си готов да пожертваш целият си живот и името на щастието на Любимия?
мреси мн
Не вярвам ...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Магии има. И любовна също. Просто както се каза до сега всичко се връща по 1 или друг начин.
Some things are better left unsaid!
kato bqh malka se opitah da "omagiosam" mom4eto,koeto haresvah,ama ni6to ne se poly4i![]()
someone else...