- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни магии
Zavisi kakva e magiqta. Ako e nqkoi ot sorta: prati tova syobshtenie na 5-10-100 4oveka ne vqrvam, ama ako mafiqta e napravena ot speciqlist (hodja, medium ili ne6to ot sorta) sigurno 6te e ospeshna.
magii moje bi ima vsqkakvi dori i liubovni, no mislq che obiknoven chovek ne moje da napravi kakvato i da bilo magiq s kakvoto i da bilo...hora koito razbirat ot tova moje bi mogat da napravqt neshy uspeshno...no ako se zamsilish za kakvo ti e nqkoi da te obicha nasila makar i toi da ne go znae..tovaa si e edna izmama...ako naitina obichash nqkogo shte go ostavish da izbere sam put na shtastieto si dori i da ne e s teb...a tova che shte umre sled nz si kolko godini...moje i da e vqrno zashtot vse pak tezi neshta sa dosta zagaduchni i nerazbiraemi, no vse pak chak da se opredelq vreme e prekaleno...a mislq che tova che vsichko se vrushta e vqrno...nai malkoto sled vreme samiqt ti shte se chuvstvash zle kato znaesh che liubimiqt chovek e do teb zaradi magiq i shte se pitash ako q nqmashe dali shteshe da izbere teb...az lichno magiq ne bih napravila nikomu kolkoto i da iskam nqkogo do sebe si... ;Pp
Ммм не ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да вярвам защото са ми правили.......а лично аз не бих направил!!!!!!
Ми, не съм се сблъсквала с подобно нещо, но вярвам, че има. ^^
Аиде по полека с изказванията а?От кога на село има интернет...Първоначално написано от l0lz
абе врели некипели са това...няма как да накараш някой да се влюби в теб,дори 1000 боламача да направиш или да забиваш игли в сърцето на вуду кукла....![]()
Хах, да сте чували за плацебо ефект?!
Хората са тъпи и добре, че го има този ефект, че да си вярват на простотиите. Отиваш при ходжа. Той нищо не прави, но ти си внушаваш, че вече всичко е както искаш да бъде и ставаш всъщност такъв какъвто трябва да бъдеш пред момичето да кажем, за да й привлечеш вниманието на истина, защото ти падат някои задръжки и се освобождаваш. Какви магии, вуду истории, кабала и не знам си какво... Странно ми е как някои от вас се връзват на подобни идиотизми...
По принцип вярвам в тези неща. Но не бих използвала точно любовна магия. Ако ще съм с някого искам да е истинско. Искам и двамата да го искаме наистина. Не да поробвам човека.
ПП. За някои шарлатани обаче си важи мнението на AceXe.
Подобна простотия няма начин да се случиФилмите друго показват, но...
А ти знаеш ли какво всъщност е плацебо ефекта и къде се среща? Щото приказваш глупости за пореден път...Първоначално написано от AceXe
Отделно че връзка с темата не направи никаква.
Хубаво е че знаеш термини дето звучат готинко. Ама поне се интересувай и къде можеш да ги ползваш. Не всички сме пасли трева в училище. А и книжки четем, за разлика от теб![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Разбира се че има такива магии. Пачка от 10 000 лева направо прави чудесаПървоначално написано от ralito0
![]()
![]()
Всички ку*ви те обичат
![]()
Няма шарлатани и истински магьосници. Такава магия просто не съществува. Никой не може да ме накара да се влюбя в някого, само защото някакво си момиче е дало 50 лв.Първоначално написано от Bellatrix
![]()
В интерес на истината за любовната магия и аз не знам дали действа (действа, ако омагъосаният знае, че му е правена магия, демек си самовнушава), но има много други типове, които действат. Една от тях например е магията за смърт. Аз вярвам, но не бих се занимавала с такива глупости.Първоначално написано от AceXe
Защо вместо да бъркам билки, не говоря с тоя обект на желанията ми?
Е... Сега отварата от Доместос, CIF и Bonux си е отвара за смърт, но тя не се брой за магия.Първоначално написано от Bellatrix
Всичките тези неща са плацебо. До последното. Човек вярва ли в нещо силно го постига. Аз съм се убедил лично в това и се потресавам понякога, когато само за момент ми мине лоша мисъл и на следващия ден се случи... Да не говоря, че изгубих близък няколко дни след като сънувах смъртта му и на следващия ден само за това мислих... Можеш сама да си направиш изводите дали съществува такова нещо или не, защото само като се сетя за това още.........![]()
Когато бях още млада и тъпа с една приятелка направихме любовна магияЯсно е,че не се получи
Само дето вися тва листче в сутиена ми
![]()
Това са простотии![]()
Х*я ми Янко ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ми всъщност не.
Имаше един филм,в който главният герой беше всемогъщ и можеше да постигне абсолютно всичко,беше бог.Но не успя да накара любимата му да го обича.Любовта или поне истинската не се постига така.Това е глупава илюзия..
"Аз съм това,което оцелее от мене."
само като прочетох заглавието....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Някой беше казал, че не можеш да накараш някой да те обича чрез магия. Любовните магии не представляват това. Те карат човека, на когото са направени да си МИСЛИ, че обича. Едно е да обичаш, друго е да си мислиш, че обичаш.
Аз лично вярвам, но когато правиш такава магия се връща на теб. Тези магии се считат към злите. Можеш да правиш магия, за да разбереш дали някой те харесва, но не можеш да направиш нещо против волята на човек без то да ти се върне. Той не те обича и си мисли, че не те обича, а ти ако искаш да те обича и му правиш магия - значи го караш да си мисли, че те обича.
Леко куца съм в обясненията, но дано някой ме е разбрал.![]()
Bqh 4uvala mnogo otdavna ot moq poznata za nqkakva liubovna magiq.Predstavlqva slednoto:kogato momi4eto e v cikul i ako uspee da sloji dori edna kapka v ne6to,koeto pie liubimiq i toi otpie ot 4a6ata 6te e vliuben cql jivot v neq.Ne vi go preporu4vam,za6toto e bulna glupost![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Първоначално написано от Len4etyYyy
![]()
![]()
Да, ако е вампир може и да му хареса.
![]()