- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С кого от форума бихте тръгнали?
коя ти е любимата турбо фолк песен, че и аз имам леки ориентации натам с откровени препратки към "цигания" когато съм пийналаПървоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
Който си иска
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
що за въпрос. Хари потър кючек. И синя прашка на Пепа секса.Първоначално написано от babity
Тони Стораро- за една женаПървоначално написано от babity
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Дарт вейдар кучек или бубулечки кючек тва е.Първоначално написано от babity
Особено като пуснат бубулечки кучек в некое диско.
Ама класиката си е Dragana Mirkovich
Ееее, 'ма то т'ва вашето... така... лееееко ретро го раздавате! Къде оставихте Милко Калайджиев - Буксувай на място???![]()
![]()
![]()
![]()
Да ти кажа честно. чалга не съм слушал от има няма абитуриентския си бал.
Аз пък слушам чат - пат докато превъртам каналите и като попадна на някоя цигания и се разцепвам от смях! Специално тая песен на Милко ако я чуеш ше се сгърчиш... Слушай текст и пълней![]()
маше някаква песен
Мира- дай ми Боже нещо такова се пее и в текста
мъж с пари коли аве... няква голяма мазнотия беше.
Е, ако не си слушал "Бум бум сексииии, май че нещо еротично ще се случииииии, междуууу нааас във нощтаааа" на една изрусена циганка, дето се мъчи да докара на български значи си далече от истината!
Чалгата не се слуша тя се друса.Иначе не слушам ама колкото за купона.Ама на Милко-елате пиленца при батко си е класиката.
смятай. Аз закакво живея след акто не съм ги слушал тея песни. Трябва да отида на чалгатека в скоро време.
Еее, няа как! И класика има, ама най -най - ги изредихте или поне сега не се сещам за други![]()
Волната пеперуда бре.!!!Първоначално написано от babity
Уууу, верно бе! Имаше и една за чичко паричко нещо... ама не помня какво. Ааа и на Кондьо маааанетата едно време бяха мноого модни!![]()
Оуу има адски много други.Ама нека не спамиме толкова темата.Та по въпроса никой за сега непознавам и така.Първоначално написано от babity
Атака микс е на Кндьо големия хит.
На камелия ранните чалгии
Тъй е, ако знаеш, че допреди година - две, докато ходех по детски дискотеки колко съм друсала точно на т'ва парче... Сандукан, мале с двата ножа...Първоначално написано от w0sh
![]()
аз последния път като играх беше на Азис на едно парче - Чурулийке![]()
ПП;смятай колко ми е тъпо щом си говоря за чалга.
Няам идея колко ти е тъпо, ама на мен ми е сънливо и ви напускам... леека нооощ!![]()
С този,с когото ходя![]()
С huligankata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()