- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С кого от форума бихте тръгнали?
странното е,4е единственото мом4е от форума,което познавам и ли4но е от класа ми...но...не определено не бих тръгнала с него..сладур е,но не е мой тип,но пък странно реагира на целувка по бузката![]()
![]()
ина4е...нз...ако приятеля ми се е регнал тука с него...ама нз под какъв ник се е регнал...
![]()
![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ми ще си стоя сам :PПървоначално написано от magi_megi
The Spark
направо си му кажи че е грозенПървоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Tuzaro ти какво снимаше с тая камера ? :S
The Spark
tuzaro абе да ти кажа мн, е готин,,,но е адски груб на моменти,иначе като го видиш как върти дупе докато танцува и откачаш
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Хванете го наебете тоя turazo и да ви мирнат главите...![]()
gPa3HuTeJl...пропуснах...с него може би бих ходила... мн яко се изразява
Голям инат с1м да знаеш... ако ш'е ме зимаш пра'й си му сметката.
свикнала съм....оба4е..по4акай няколко месеца,години или нз да скъсам с гаджето и ще ти се обадя веднага..само дай телефон за връзка
снимах деня на самоуправлението да не хода в часПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
Кой искаше да ме чука??![]()
![]()
Tва беше някав много тъп флирт.
пс. tuzaro - дай да вида някво клипче
The Spark
еее...ся направо ми разби сърцето,пиши на ли4ен..последните цифри...а ина4е обади ми се 0899999....загадка... :P
нямам те апаратите са на сънчо и снимките са при негоПървоначално написано от 5StaR
![]()
а как да заслужа![]()
епа пробвай те са 10 цифри ше се охарчиш малко ама ше си имаш гадже![]()
![]()
но аз съм малка още...нау4и ме
- Ало ?
- Да?
- gPa3HuTeJl ли е на телефона?
- Кой!?
- gPa3HuTeJl...
- Абе я си еби майката откачена..
има и друг варянт като мене, аз на непознати номера не вдигам![]()
![]()
ахъм...ще ти цъкна...ако си ти,ми цъкни и ти два пъти за всеки слу4ай
абе gPa3HuTeJl ти нали си имаше арна руса женка за кво ти е от форума![]()
нали знаеш че повечето дето посещават форума ше земат ти повярват и после пак ше има разбити сърца![]()
![]()