- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С кого от форума бихте тръгнали?
та аз познавам 2-3ма от форума !?![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
бута се между шамарите![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
е зле съм ама не чак толкова поне не излъга за номера де
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Има пластични хЕрурзи за тая работа, не се безспокой..
аз съм така от...доста години ве4е...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
офф....то да се бъзнеш с някой и айдее....абее.... спирам да пиша,да не си помислите,4е сериозно го харесвам тоя...
Стига остаете момичето бе, к'во праехме си ташак..
Шоу да става..
А п1к ако качи снимки да я видим и ми хареса, ш'е и дам адрес...![]()
ясно е,че беше бз...а за снимки-нищо лично,но не давам снимки на хора,който са от форума...но да-грозна съм,признавам си!
абе казвам ти![]()
ако искаш аз ше си дам телефона, снимка, номер на лична карта, адрес![]()
грозен съм ама кво да се прави
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
трогната съм от предложението ти...tuzaro ,но найстина сърцето ми е взето от друг.......не знам дали скоро ще мога да го забравя
![]()
![]()
![]()
![]()
Еееее, gPa3HuTeJl, бива ли да си такъв, 'начи...Първоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
![]()
![]()
![]()
babity..той не е виновен...4е има толкова......красив ник....ах...като го видя и ми се иска да те целуна по ника...ооо никккк оби4ам тее
skromnichi6Първоначално написано от tuzaro
The Spark