.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

сериозен проблем

Моля без излишни коментари, надявам се да има хора, които да ми помогнат. Значи, запознах се с едно момиче по скайп и станахме гаджета. Неска се уговорихме да се видим и нали аз много се кефих и нали се срещнахме към 13 часа и само мълчахме и ходехме около 1 час. И накрая аз се опитах да я целуна ама тя се отдръпна. И се чудя, понеже преди това бях обядвал някъв фасул в нас и май имаше и чесън и се чудя дали заради това така стана. Моля само за сериозни мнения, наистина много кофти ситуация се получи и не ми е до смешки

Не мисля,че накрая за целувката е било заради това,което си ял..просто на момичето може да не си и харесал след като сте вървели 1 час без да си говирите а може пък да си и и харесал но да не е искала толкова бързо да почвате с целувките може би иска да те опознае повече..нз!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

I Orbit Как може да тръгнеш с човек,с когото не си се виждал дори веднъж да ви имам любовта

в боба не се слага чесън имам чувството,че се базикаш ..ако не е така сиг момичето я е срам знам ли

Само да питам в скайп разменихте и снимки???Защото ако не сте и сте се видели на калъп....може наистина да е заради несходство на визиите.........

Но не ми се вярва да не сте разменили снимки....така,че ако сте е възможно и да е заради чесъна,но ти как може да ядеш такива неща преди среща???Не ми го побира акъла...аз като момиче на първа среща ще се отвратя сериозно.

А това с 1 час ,ходене и мълчене...наистина ли?Едва ли чак толкова ходене и никаква приказка...

Пък и си избързал с целувката според мен.....може и това да е.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    I Orbit Как може да тръгнеш с човек,с когото не си се виждал дори веднъж да ви имам любовта
    детска му работа ...........
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

е не мълчахме постоянно през тоя един час, по едно време даже спряхме и аз я почерпих 1 пица. Ама сега и пиша в skype и нещо не ми отговаря

pi4 otkaji se prosto-nema da stane!
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Цитирай Първоначално написано от ironmanthebest
    е не мълчахме постоянно през тоя един час, по едно време даже спряхме и аз я почерпих 1 пица. Ама сега и пиша в skype и нещо не ми отговаря
    Ами явно не те е харесала....с такова впечатление оставам.Сега навярно се крие....

ами вие сте "тръгнали"-ОК, но незнам аз ли не съм наясно,но май не е било добра идея толкова рано да се опитваш да я целуваш!Предполагам че се е оплашила или не го е очаквала, но др път внимавай!А колкото до другото- гледай повече да не се повтаря защото не прави добро впечатление[/b]

Град
    Darkness
    Ето ти едно сериозно мнение:Следващият път не яж фасул с чесън.

I have the darkest soul of all human on the Earth...

ми то си е пове4е от ясно - не може 1 4ас да сте заедно без да си говорите и накрая да се целунете определено не е от фасула или 4есъна вие дори да сте се целунали после като няма закво да си говорите кво ще правите-само натискане и ако имаш късмет секс ли
    но ся като не ти пише по скайп...мисля 4е просто е мн малка или с детски акъл щото ако не те харесва или нещо би трябвало да ти го каже а не да се крие няква...или пък е страшно срамежлива

boje 4oveka pomoli za seriozni otgovori a ne da my govorite gluposti
    taka po temata: moje ili da e ot tova 4e si izburzal koeto spored men e nai veroqtny ili da q e bilo sram ili neshty takova dnao sam pomognala [ako iskash q popitai neq zashto to4no e postupila taka :P ]

of sega mi napisa 4e kusame. of tolkova q haresvah, se pak si pisahme okolo 3 dena po 2 4asa seki den i sega sled 1 sre6ta kusame

of sega mi napisa 4e kusame. of tolkova q haresvah, se pak si pisahme okolo 3 dena po 2 4asa seki den i sega sled 1 sre6ta kusame
    ама предвид факта 4е не сте се целунали...вие техни4ески не сте ходили
    споко,друга ще си намериш

Супер фен
    Град
    България
    Честито! Няма да ти е последното гадже ! Как може 1 час да не говорите?Даже и да мълчи въпросното момиче ,аз ще говоря и вместо нея !
    СЪВЕТ: Не яж ,чесън лук и т.н. преди среща !Доколкото знам се ядат само вечерта!!! (Аз такива вмирисани не ям!)
    П.П. Успех следващия път!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

e az q po4erpih 1 pica po vreme na sre6tata ama posle nakraq i poiskah 2 leva za picata, dali ne mi razsurdi zaradi tova

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    +1
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

e az q po4erpih 1 pica po vreme na sre6tata ama posle nakraq i poiskah 2 leva za picata, dali ne mi razsurdi zaradi tova
    Е това е постъпка на кавалер.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Е това е постъпка на кавалер.
    Ти пък сериозно ли си мислиш ,че това е постъпка на кавалер?
    Към автора: Как може да излизаш с момиче да я черпиш и после да си искаш парите?
    Извинявай на колко години си?
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Shove IT
    Да, това изцяло потвърждава тезата ми за предишната ти тема!

тая тема е некъв майтап нали...
    не не просто не вярвам.....
    почерпил я бил ,,хахаха поискал и парите.,смятай
    само да ти кажа на тва не му се вика почерпка
    писали си по два часа,,,все едно е мега много
    и ходили вече
    оле малеееее

emi poiskah si parite nakraq 6toto nqmah stotinki za bilet za tramvaq ina4e ne bih si gi iskal. A mislq da otida utre do tqh i da i podarq nqkva kniga hari potar primerno, dali ima 6ans o6te da me haresva

Град
    там където си излишен!
    bratle GRUMNI SE WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE pilna tragediq si wee..smeshkaaa skrii see.. az ako sam xem che shte ti shibna takuv hybav shamar ami i shte ti se izpluq i vuv feisa i shte si trugna...deeba lainoto si we...i za gadjeta misli....pff dogadi mi se ot tebe ...
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не е заради фасула с чесън. Действал си прибързано.Следващия път не целувай момиче от чата на 1ва среща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си