- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сериозен проблем
Моля без излишни коментари, надявам се да има хора, които да ми помогнат. Значи, запознах се с едно момиче по скайп и станахме гаджета. Неска се уговорихме да се видим и нали аз много се кефих и нали се срещнахме към 13 часа и само мълчахме и ходехме около 1 час. И накрая аз се опитах да я целуна ама тя се отдръпна. И се чудя, понеже преди това бях обядвал някъв фасул в нас и май имаше и чесън и се чудя дали заради това така стана. Моля само за сериозни мнения, наистина много кофти ситуация се получи и не ми е до смешки
Не мисля,че накрая за целувката е било заради това,което си ял..просто на момичето може да не си и харесал след като сте вървели 1 час без да си говирите а може пък да си и и харесал но да не е искала толкова бързо да почвате с целувките може би иска да те опознае повече..нз!!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
IOrbit Как може да тръгнеш с човек,с когото не си се виждал дори веднъж
да ви имам любовта
![]()
![]()
в боба не се слага чесън имам чувството,че се базикаш ..ако не е така сиг момичето я е срам знам ли
![]()
![]()
Само да питам в скайп разменихте и снимки???Защото ако не сте и сте се видели на калъп....може наистина да е заради несходство на визиите.........
Но не ми се вярва да не сте разменили снимки....така,че ако сте е възможно и да е заради чесъна,но ти как може да ядеш такива неща преди среща???Не ми го побира акъла...аз като момиче на първа среща ще се отвратя сериозно.![]()
А това с 1 час ,ходене и мълчене...наистина ли?Едва ли чак толкова ходене и никаква приказка...![]()
Пък и си избързал с целувката според мен.....може и това да е.![]()
детска му работа ...........Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
е не мълчахме постоянно през тоя един час, по едно време даже спряхме и аз я почерпих 1 пица. Ама сега и пиша в skype и нещо не ми отговаря
pi4 otkaji se prosto-nema da stane!
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Ами явно не те е харесала....с такова впечатление оставам.Сега навярно се крие....Първоначално написано от ironmanthebest
![]()
ами вие сте "тръгнали"-ОК, но незнам аз ли не съм наясно,но май не е било добра идея толкова рано да се опитваш да я целуваш!Предполагам че се е оплашила или не го е очаквала, но др път внимавай!А колкото до другото- гледай повече да не се повтаря защото не прави добро впечатление[/b]
Ето ти едно сериозно мнение:Следващият път не яж фасул с чесън.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
ми то си е пове4е от ясно - не може 1 4ас да сте заедно без да си говорите и накрая да се целунетеопределено не е от фасула или 4есъна
вие дори да сте се целунали после като няма закво да си говорите кво ще правите-само натискане и ако имаш късмет секс ли
но ся като не ти пише по скайп...мисля 4е просто е мн малка или с детски акъл щото ако не те харесва или нещо би трябвало да ти го каже а не да се крие няква...или пък е страшно срамежлива![]()
boje 4oveka pomoli za seriozni otgovori a ne da my govorite gluposti
taka po temata: moje ili da e ot tova 4e si izburzal koeto spored men e nai veroqtny ili da q e bilo sram ili neshty takova dnao sam pomognala [ako iskash q popitai neq zashto to4no e postupila taka :P ]
of sega mi napisa 4e kusame. of tolkova q haresvah, se pak si pisahme okolo 3 dena po 2 4asa seki den i sega sled 1 sre6ta kusame
ама предвид факта 4е не сте се целунали...вие техни4ески не сте ходилиПървоначално написано от ironmanthebest
![]()
споко,друга ще си намериш![]()
Честито!Първоначално написано от ironmanthebest
Няма да ти е последното гадже ! Как може 1 час да не говорите?Даже и да мълчи въпросното момиче ,аз ще говоря и вместо нея
!
СЪВЕТ:
Не яж ,чесън лук и т.н. преди среща !Доколкото знам се ядат само вечерта!!! (Аз такива вмирисани не ям!)
П.П. Успех следващия път!
Първоначално написано от ScionOfStorm
e az q po4erpih 1 pica po vreme na sre6tata ama posle nakraq i poiskah 2 leva za picata, dali ne mi razsurdi zaradi tova
+1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Е това е постъпка на кавалер.Първоначално написано от ironmanthebest
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ти пък сериозно ли си мислиш ,че това е постъпка на кавалер?Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
Към автора: Как може да излизаш с момиче да я черпиш и после да си искаш парите?![]()
Извинявай на колко години си?![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Да, това изцяло потвърждава тезата ми за предишната ти тема!
тая тема е некъв майтап нали...
не не просто не вярвам.....
почерпил я бил ,,хахаха поискал и парите.,смятай
само да ти кажа на тва не му се вика почерпка
писали си по два часа,,,все едно е мега много
и ходили вече
оле малеееее![]()
![]()
![]()
emi poiskah si parite nakraq 6toto nqmah stotinki za bilet za tramvaq ina4e ne bih si gi iskal. A mislq da otida utre do tqh i da i podarq nqkva kniga hari potar primerno, dali ima 6ans o6te da me haresva
bratle GRUMNI SE WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pilna tragediq si wee..smeshkaaa skrii see..
![]()
![]()
az ako sam xem che shte ti shibna takuv hybav shamar ami i shte ti se izpluq i vuv feisa i shte si trugna...deeba lainoto si we...i za gadjeta misli....pff dogadi mi se ot tebe ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Не е заради фасула с чесън. Действал си прибързано.Следващия път не целувай момиче от чата на 1ва среща.